STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 3-1 Galatasaray | 26 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 0 - 1 Galatasaray | 26 Şubat | 16.00

Arka tarafa top gelmeyince süper oynuyor, şu maçda bile kart görecek bir hamke hatası yaptı hakem es geçti kartı!

Hocam kusura bakma formalite icabı yazmıssındır belki ama yinede ordaki yas yazına hürmeten yuh diyorum yoksa baska bişey dicektim:D

Kim lan o Fenerli mac satilmis diyen? Biz sizmiyiz lan mac satin alalim? Hakem yüzünden kac mac kaybettik bu sezon haberin var mi senin? Bu maci en cok Abdullah Avci kazanmak ister. Allah korusun gol attiklarinda nasil havaya ziplayacagini görürsün. Bizi kendinizle karsilastirmayin.

Adam kendisi diyor "Kötü oynadım ve yedeğe alınmam doğru karar" diye. Yok artık ya gerçekten yok artık. Sırf laf olsun diye konuşuyorsunuz.

Efenim Sarp varken neden Yekta olmaz demeyin. Yekta'nın defans özelliğini tartışmayalım dahi :)

konuşsaydıda misimovic gibi mi olsaydı sonu asıl siz laf olsun diye konuşuyorsunuz bu kadar leş oyuncular içinde yekta bi maç kötü oynadı diye bütün maçlarda yedeğe çekilmez

Hagi rakip takimin pozisyonu olmadigi macta, maci rakibe verirse hic sasirmam

Bazı kişiler için futbolcunun gerçekte ne olduğunu görebilmeleri için takımın yenik durumda olması lazım.

Bu 1-0 kandırmacası.

hatta ;

Mustafa > Sabri>Serkan>Ayhan>Baris>H.Balta

ama nedense günah kecisi hep mustafa oluyor,bence bugün hicde fena oynamiyor.Bugün serkanin,sabrinin yaninda gözüme xavi gibi beliyor.

Tanıdığın iyi bir göz doktoru veya psikiatrist yoksa benimkilere yönlendirebilirim sizi!

Bu el freni sarpın yerine yekta nasıl oynamaz acaba haginin manevi oglu felanmı üniversitelerde tez konusu

Yekta defans özelliği düşük bu yüzden olmasın ? Geriye yardıma gelmiyor, Sabri gibi pres yapmıyor. Etkili bir oyuncu ve iyi bir yedektir şu haliyele Yekta. Kasımpaşa'da ofansif oynadı, Milli maçlarda da kanatta.

Stancuyu sırf pırpır ve süratli diye kanat oynatan zihniyet ayrılsın sezon sonu takımdan. Arkadaş kanat oyuncusunda olması gereken en önemli özellik isabetli orta açmak buda Stancuda yok. Baros'un arkasında second striker olarak oynasta çok yararlı olacak adamı kanatta harcıyor Hagi

2. yarı rüzgar İbb lehine esecek bakalım zapata gene yumurtlayacak mı?

------------Zapata---------------

Sabri----Cana------Servet---Çağlar

------Yekta---Ayhan-----Culio---

---------------Pino---------------

---------Baros-----Stancu---------

Olması gereken bu olsa daha iyi olurdu

Çağlar iyi oynuyor..Yanlız Balta gelir Hagi yine keser..

Yenilmemizi çok içten bi şekilde temenni ediyorum.Zaten battık iyice bari seneyi kurtarırız.Gol attığımıza da gram sevinemedim.

Soran oldumu arkadasim? Tutmuyorsan tutma buraya yazipda bizim sinirimizi bozma. Gram sevinmemismis, sen sevinmedin bizde sevinmeyelim ozaman.

İkinci yarı Zapata'dan bir bomba bekliyorum.

herkes niye bugün kötü düşünüyor anlamıyorum

tamam süper oynamıyoruz ama niye yenilelim

ibb de bugün pek iyi gözükmüyor

Geri
Üst Alt