STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 3-1 Galatasaray | 26 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 0 - 1 Galatasaray | 26 Şubat | 16.00

Beyler yapmayın beyler yapmayın çocuklar :D

Ben belediyeyi bu kadar kötü görmedim dedim fenerli yaptınız beni :D

konuşsaydıda misimovic gibi mi olsaydı sonu asıl siz laf olsun diye konuşuyorsunuz bu kadar leş oyuncular içinde yekta bi maç kötü oynadı diye bütün maçlarda yedeğe çekilmez

Doğru olanı yapıyor zaten. Santos konuştuda ne oldu ? Bunun gibi bir daranış kabul edilemez zaten. Aksini beklemeyin bile.

Sana Quaresme örneğini gösteriyorum. İlerde bekle. Sonra 3 maçta 12 ye.

Birde Dia örneğini gösteriyorum (mevkidaşlık bakımından) ileri geri oyna. Stancu bunu yapıyor.

Diğer bir arkadaş Anadolu takımı değilim 1-0 olsun bizim olsun demeyiz diyor. Sonra 10.cu luğu görürsün yetersiz kadronla diyorum bende. Eldeki malzeme bu. Topu topu 3 transfer yapıldı. 11 transfer yaparda bu oynanır çıkıp dersin. Senin savunman ağır. Beklerin ofans özelliği düşük. Ortasahan yetersiz ve tek bir forvetin varsa Stancu gibi bir adamın yaptığı iyi bir şeydir. Sizin mantığınıza göre bu takım oynarsa "-" averajda gezer dururuz. Fenerde bu şekilde oynuyor. Fazla gol atıyorlarsa sebebi Alex ve duran toplardır. Gayet kapanıyorlar. Trabzon'da yapıyor. Bursa böyle şampiyon oldui. Real Madrid bile bu tip kontrollü futbolu 60dk kadar oynuyor. İnter geçen sene bu şekilde Ş.Liginini aldı. Yeter mi bu örnekler ?

Bir tek Barça var sizin dediğinizi yapan. Onların kapanma anlayışı topa hakim olmak demek. Bunu bir tek onlar yapıyor ve bu yapılanma 10 yıllık bir birikim neredeyse (Puyol'dan Iniesta'ya..MEssi'ye)

:tiphat:

Özellikle Fener yıllardır bunu yapıyor ve hep şampiyonluk yarışının içindeler. Arkadaşların Barca gibi olamayacağımızı kavraması lazım artık...

Sebebi önde basıp pres yapıyoruz. Genel resme bakıyor herkes (sıkıcı ve kötü) ama rakibi çıkartmamak için Sabri-Çağlar-Sarp ve Culio pres yapıyor.

en buyuk tehlike iskender. kendisi 3 buyuklerde cok rahat oynayabilecek kapasitededir.

Dedeler müziği çalıyor :D

eğer böyle kötü gördünmüzmü diyen arkadaş geçen haftaki konyaspor maçını izleseydi bu soruyu sormazdı fazla değil geçen hafta ;)

kral 2 gol daha atar 2.yarı

Belediye nin kötü olması maçı sattığı anlamına mı geliyor. Belediye bizimle oynuyor satın alma iması bize geliyor ne bekliyorsun bu durumda?

Soran oldumu arkadasim? Tutmuyorsan tutma buraya yazipda bizim sinirimizi bozma. Gram sevinmemismis, sen sevinmedin bizde sevinmeyelim ozaman.

Siz sevinmeyin diye bişey dememiş ki, kendi görüşünü belirtmiş sadece. Her görüşünü söyleyene soran oldu mu arkadaşım diyeceksek oooh Gökhan'ım yapma..

Stadta dedeler çalıyor hahah

2.devre başladımı?

Hahahahah Bozbaykuslar dedeler caldiriyo lan.

dedeler çalıyor :D:D:D:

Adam kendisi diyor "Kötü oynadım ve yedeğe alınmam doğru karar" diye. Yok artık ya gerçekten yok artık. Sırf laf olsun diye konuşuyorsunuz.

Efenim Sarp varken neden Yekta olmaz demeyin. Yekta'nın defans özelliğini tartışmayalım dahi :)

Düşünüyordum,sahada sarplar var acaba seyirci olarak da var mı diye? varmış.

Sarp'ın tümü defans olsa ne yazar. Kaptırdığı toplar yeter.

Stancuyu sırf pırpır ve süratli diye kanat oynatan zihniyet ayrılsın sezon sonu takımdan. Arkadaş kanat oyuncusunda olması gereken en önemli özellik isabetli orta açmak buda Stancuda yok. Baros'un arkasında second striker olarak oynasta çok yararlı olacak adamı kanatta harcıyor Hagi

Peki hangi kanat özellikleri kazım efendide var?Meraktan soruyorum.

2. yarı bizim için daha iyi olur.

Geri
Üst Alt