STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 3-1 Galatasaray | 26 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 0 - 1 Galatasaray | 26 Şubat | 16.00

beyler Cenk Tosun inanılmaz bir gol attı :SS:

Dedeler çalıyor ya :D

Antep attı hemen..

Asıl siz Cana nın hiç oyunda olmadığı bir maçta iyi oynuyor yorumu yaparak övecek bir şey aramışsınız gibi!

ME-03bb.jpg

:tiphat:

Özellikle Fener yıllardır bunu yapıyor ve hep şampiyonluk yarışının içindeler. Arkadaşların Barca gibi olamayacağımızı kavraması lazım artık...

Eyvallah hocam. Ben gördüklerimi söylüyorum ve gerçekleri. Hayal dünyasında benim 11'im elbette bu değil ama hayal. Yahu bizim efsane kadromuzu dahi hatırlamıyor kimse. Sanki deli gibi pas yapıyorduk. Hayır. En büyük olayımız pres ve mücadele gücü idi. Ve maestro Hagi-Popescu idi. Bugün Alex ne kadar sırtlıyorsa takımı (kıyaslamıyorum skora katkıdan bahsediyorum !) Hagi'de bunu yapıyordu. Asisti ile golleri ile. ek olarak takımı yönlendirip mücadele ederdi. Psikolojik savaş verirdi bugün medyaya yaptığı gibi.

galatasaray hep göze hoş gelen,hücum yapan bir takımdı. o yüzden belkide özlüyolar. ama o 2006 daydı !

Doğrusun sende hocam. Bende istiyorum öyle oynamayı. Ama eldeki malzemeler (BAM dışında bile !) yetersiz. Bunu görelim artık. Baroş sakatlık geçiriyor, Kewell temposunu kaybediyor ve sakatlık yaşıyor. Arda aklı bir karşı ve sakatlık yaşıyor. Ortasahan 1.5 oyuncudan ibaret. Defansın ağır ve pozisyon bilgisi kötü. Hala kalecimiz yok. Normal değil mi bu şekilde oynamamız. Kaldıki bu özellikleri iyi olan birçok takım bu şekilde oynuyor ligimizde ve onlar şuan "başarılı" biz kötüyüz (bknz: Bursa-Fener-TS). Biraz gerçekci olalım.

yan hakemin verdigi faula bak rtezillik:

Nasıl oynuyoruz bugün?

Bu faulmüydü şimdi ? hemde kritik bölgede ?

Stancu erken pas atsan

Adamın ayağı kaydı düştü hakem faul verdi ya olaya bak

Düşünüyordum,sahada sarplar var acaba seyirci olarak da var mı diye? varmış.

Sarp'ın tümü defans olsa ne yazar. Kaptırdığı toplar yeter.

Sarp'ı ofansif oynatanlar utansın asıl. Sarp'ın en iyi yaptığı şey defansif ortasaha oynaması (onda da yetersiz ama onu aldıran suçlu 1, yetmezmiş gibi her maç banko oynatıp kulübe resmen kazandıran suçludur bu 2)

Asıl siz Cana nın hiç oyunda olmadığı bir maçta iyi oynuyor yorumu yaparak övecek bir şey aramışsınız gibi!

Hatasız oynadı, pasları isabetliydi. Çok fazla kart görüyor dediğiniz adamın 17 maçta 5 sarı, 1 kırmızı kartı (ki neden gördüğünü hepimiz biliyoruz) var ki stoper ve ön libero oynayan bir oyuncu için gayet ideal. Servet gibi kartısz mı tamamlasın sezonu? Arkaya fazla top gelmedi ama bu maçta da Cana'ya sallayabilecek birşeyler bulabilmek gerçekten başarı, resmen önyargının zirveye ulaşması. Maç bitsin de Cana'ya birşeyler sallayayım diye bekleyen ya da maç içerisinde özellikle Cana'nın hat yapmasını kollayan, sayan taraftarlar olduğunu düşünmeye başladım.

Geri
Üst Alt