STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 3-1 Galatasaray | 26 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 3-1 Galatasaray | 26 Şubat | Maç Sonucu

stancu 5 milyon euro,yekta 3.7 miylon euro,culiuo 2 milyon euro toplam=10.7 milyon euro.bu paraya avrupadan süper 2 tane orta saha oyuncusu alinirdi be.yaziklar olsun sizin gibi is bilmez yönetime.artik inaniyorum sezgin komisyon aliyor.

Maçın özetini izleyebileceğim bir link var mı?

Özete gerek yok..

Anlatıyım maçı..

Sabrini şut gibi attığuı pası Baros güzel kontrol etti..Vurdu gol oldu..

Zapatada üstüne gelen 1 topu tokatladı..Diğerlerinide içieri aldı..

rezillerrrrrrrrrrrrrr

anladımki bu adnan sezgin hangi futbolcuyu alıyorsa hepsi boş çöplük oyuncular... bu adam bundan sonra messiyi alsa bile kötü futbolcu diyecem.... tabi bu adamı takımın s.direktörü yapan yönetim istifa...... hagi de istifa

stancu 5 milyon euro,yekta 3.7 miylon euro,culiuo 2 milyon euro toplam=10.7 milyon euro.bu paraya avrupadan süper 2 tane orta saha oyuncusu alinirdi be.yaziklar olsun sizin gibi is bilmez yönetime.artik inaniyorum sezgin komisyon aliyor.

+ Misimovicten 8 milyon euro zarar

Cenk Tosun çok fena yahu.

sonunda Türk milli takımımızın adam gibi forveti oldu şu tunay torun da çok kıvrak teknik oyuncu ekici de iyi artık milli takımımızı konuşuyoruz ne yapalım 11 mağlubiyet konuşsak ne farkeder...

Özete gerek yok..

Anlatıyım maçı..

Sabrini şut gibi attığuı pası Baros güzel kontrol etti..Vurdu gol oldu..

Zapatada üstüne gelen 1 topu tokatladı..Diğerlerinide içieri aldı..

Çok güzel özetlemişin kardeşim ...

:005:

adnan+polat%26adnan+sezgin+%5Bhorto+magiko%5D.jpg

ya bu nee ya yeni çıktı bu 125*125 hiç bi avata bu boyutta deil ki, dalga mı geçiyorsunuz?:mad:

daha önce burda avatra yaptığım resimlerde olmuyor.

A dan Z´ye hepsine yaziklar olsun. Diyecek birsey de yok artik. Hagi bugün kovulmali. Kadroyu gördügümüzde yenilecegimizi biliyorduk zaten. Biz biliyoruz Hagi bilmiyor. TD´siz cikalim daha iyi. Hep zarar bu Hagi ya.

tunayi alsak bari.insallah erken secim olurda polat gider,inanin kim gelirse gelsin bundan kötü olmayiz

Rijkaard zamanında daha iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Hiç olmazsa seri filan yapıyorduk. Bir takım ancak bu kadar kötü oynar. İnadınada kötü, leş oynayan futbolcuları tekrar 11 e koymanın manası nedir ? A2 den oynat yahu.

Teknik Direktörümüz Ghoerghe Hagi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da deplasmanda mağlup olduğumuz maçın ardından "Açıklaması zor bir maç" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Ghoerghe Hagi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanında 3-1 mağlup olduğumuz mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Hagi yayıncı kuruluş Lig Tv'ye yaptığı açıklamada, "Açıklaması zor bir maç oldu. Bazı hatalardan dolayı üç tane gol ard arda geldi. Oyun organizasyonu ve disiplini bu şekilde kolay kaybetmemiz münkün değil. Unutlması gereken bir maç. Son yirmi beş dakika için gerçekten unutulması gereken ve açıklanamsı zor bir maç oldu. Oyunu kontrol altında tuttuk. Bu hava şartlarında oynanaması zor bir maçtı. İlk devre rüzgar bizim yanımızdaydı ama ikinci devre tam tersi oldu ve hatalar da yapıldı. Bu hatalar bize pahalıya mal oldu" dedi.

Önümüzdeki hafta içi Ziraat Türkiye Kupası'nda 3-2'nin rövanşında Gazaniatepspor'la oynayacağımız maç hakkında ise Hagi, "Sıcağı sıcağına konuşmanın peki bir anlamı yok. Kupa maçı içiniz önümzdee üç gün var. Bu turu geçmeyi istiyoruz" dedi.

Kaynak: Webaslan.com

gaziantep maçını beklmeden gitmeliii

sonunda Türk milli takımımızın adam gibi forveti oldu şu tunay torun da çok kıvrak teknik oyuncu ekici de iyi artık milli takımımızı konuşuyoruz ne yapalım 11 mağlubiyet konuşsak ne farkeder...

Hakikaten ben de milli takım için seviniyorum artık. Sezer Öztürk'te manisa'dan eskişehire 500 bin euro'ya transfer olmuştu hatırlarsanız. Nasıl bir transfer zihniyetidir anlamak mümkün değil. Ucuz ve kazmaysa gelsin, ucuz ve kaliteliyse gitsin nerde oynarsa oynasın.

ligden kopmussun,ozaman daha ne diye sarp gibi adamlari oynatiyorsun be hagi.koy gencleri oynasin

hagi; takim iyi oynadi biraz zaman,bu takim benim takim degil.

ben istiyor stancu ben istiyor culio ben istiyor kazim. al sana böyle takim ozaman

Geri
Üst Alt