STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 3-1 Galatasaray | 26 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 3-1 Galatasaray | 26 Şubat | Maç Sonucu

Hagi'yi savunanlar neden hiç bi şey yazmıyor? Neden Cana defansta iyi Sabri orta saha da iyi. Sarp'ın defansif yönü iyi Stancu sol açıkta oynar. Hadi ama 1 hafta bunları yazıp durdunuz

Ya bu yazdıklarını yazan adam bi daha yazsa ne olucak? ne istiyorsunuz yani,sağ eliniz yetmiyormu tatmin olmaya?amaç ne?

4-5 yıldır yılda en az 2 tane T.D. değiştiriyoruz,her sene 5er 5er yabancı alıp gönderiyoruz hiç bi halt değişmiyor.Yine bir kaç yabancı ve T.D.'ye dönmüş durumda oklar,tamam haklılar da ama en yukardan başlanmalı temizliğe hala farkında değilmisiniz? Hagi iyi-kötü meselesi değil olay,Haginin gitmesi yine başkan-sezgin ve 3-4 yıldır takımda olan bazı topçuların işine gelicek ve hiçbirşey değişmiyecek bu artık çok açık.o yüzden "Hadi ama 1 hafta bunları yazıp durdunuz" yazında tatmin olalım mantığını bırakın.

İlk devre rüzgar bizim yanımızdaydı ama ikinci devre tam tersi oldu ve hatalar da yapıldı.

Belediyede ilk yarı rüzgara karşı oynadı.

Hani İbb bize karşı oynamıyordu, Abdullah Avcı takımı yatırıyordu?

adnansezgin.jpg

:o

Seneye Adnan Polat Fatih Terimi getirmek icin HERSEYI yapacaktir bence.

caglar diyorum baska bisey demiyorum. bu adam cok iyi futbolcu...

Sene sonu yeni hocaya hazır olun:)

İnşallah kupadan elenmeyiz. Yoksa stada yazık olur.

hay internal erroruna sövücem şimdi. takımın rezillginemi söviyim. bu internal error veren sistememi...

Belediyede bugün çok kötü oynadı. Ona rağmen böyle yenildik. Belediye gününde olsaydı. Daha kötü sonuç alabilirdik.

Azcık gururunuz varsa istifa edersiniz yönetim ve Hagi.

Hakikaten ben de milli takım için seviniyorum artık. Sezer Öztürk'te manisa'dan eskişehire 500 bin euro'ya transfer olmuştu hatırlarsanız. Nasıl bir transfer zihniyetidir anlamak mümkün değil. Ucuz ve kazmaysa gelsin, ucuz ve kaliteliyse gitsin nerde oynarsa oynasın.

adnan sezgin böyle işleri ile ünlü zaten gökhan gönülü tal oftaştan alacaktık ama adnan sezgin vaçgeçmiş başka Türk oyuncu ile görüşmeye başlamış gönül de fenere gitmişti sezer de zaten ayrı bir tez konusu kısaca seneye adnan polat sezgin ve artık saymaktan bıktığımız gereksiz vasıfsız futbolcular gitmeli ve tunay torun ekici taner öztürk vs. parlamadan bulunmalı tabi bu şans işi barış özbek gibi de olabilirler ancak kaliteli futbolcu zaten kendini hissettirir bunu her yeni sezona başlamadan önce konuşuyoruz ama hiç biri olmuyor buda ayrı bir konu geçen bu zamanlarda bam falan gider diyorduk 5. olalım kesin giderler falan ama kaldılar ve takımın iskeletleri! taraftar olarak gelecek sene üzerine hayal kuran en çok bizizdir malesef !

Hagi Istifaaaaaaaaaa

Istifa etmiyorsa kovulmali. Hemen bugün

Rıdvan dilmen hagi ile ilgili bi anısını anlattı.. bi yandan üzülüyorum bi yandanda kızıyorum abi mustafa sarp nedir allah aşkına ya hemde 90 dakika oynattın hagi :(

Takımın şaftı kaymış,dengesi bozulmuş. Orta sahada mustafa-sabri, sol açıkta stancu, baros tek başına.

Kenarda hoca demeye dilin varmadığı bir amatör.

Yedekte: yekta,emre, pino. Bu adamların en formsuz hali rahat bu takımda ilk 11'de oynar. Yazık günah.

Arkadaş şu sarp niye oynar,niye oynatılır?

Bir de cana hakkaten kötü futbolcu.Süper-yeteneksiz. Kendi de ne yaptığını bilmiyor.

Takıma futbolcu diye güreşci almışlar.

İstifalar bekliyoruz artık.

Geri
Üst Alt