STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 3-1 Galatasaray | 26 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 3-1 Galatasaray | 26 Şubat | Maç Sonucu

suraya bak 10 konuk var. adamlar artık halimize gülmekten bıktı:D

Eskiden galibiyet rekorları kırardık,şimdi mağlubiyette rekorlar kırıyoruz.Son 3-4 sezondan ne kadar düştüğümüzün bir kanıtı.Allah bizi bu hale getireni kahr perişan etsin.

yav hadi yapalım... bu takımı bizden başka kimse kurtaramaz... ortak bi protesto metni yazıp 1 MİLYON KİŞİ GÖNDERSİN İSTİFALAR GELİR

Bak ben belcikadan hatlar gelirim :D Protestonun alasini yapalim!! biktim gariii

Resmi siteye yüklenelim artık.

Bize yazın kısmından.

polat ne demisti; beni ancak taraftar asar.ozaman haftaya polati asalim.polat istifaaaaaaaaa hagi istifaaaaaaaaaa bagirin artik yaw.

Haginin 3 günlük nefesi kaldı şurada. Perşembe yolcudur o ama iş onunla bitmemeli. AdnanSezginin ve Adnan polatında durduğu hergün beladır bu Galatasaray için..

Serkan Kurtulus'a bu forumda iyi olacak iyi gelistiriyor kendini deniliyordu bazilari tarafinda. Serkan bence en az Mustafa Sarp kadar amator bir futbolcu. Butun mac boyunca hep sol taraftan geldi IBB. Hagi oraya Sabriyi koyacagina Serkani oynatti 90 dakikada. 1-1 olduktan sonra hemen Yekta -Serkan degisikligine gitmesi lazimdi Haginin.

Mac 3-1 olduktan sonra zaten oyuncu degistirmenin anlami yok. Cok fazla konusmak istemiyorum ama 6 aydir dediklerimizde, hic bir sey degismedi. Hala ayni amator futbolcular, hatalar saymakla bitmez.

Bu takimin tek kurtulusu, haftalardir yapilmasi gereken aslinda. A2den ne kadar saglam oyuncu varsa oynatacaksin, yemisim yenildigimize. Zaten su anki takimda surekli yeniliyor.

İstifa İstifa Adnan Polat İstifaaaaaa......................................

modlar göreve... lütfen ortak bi protesto metni yazılsın ve tüm sanal aleme yayalım

şöyle çıksa sanki dünyanın sonu

-------------------aykut--------------------------

sabri------neill---------------servet-------çağlar---

-----------cana-----------ayhan------culio--------

------------------misimovic------------------------

--------stancu------------------------baros-------

en azından ilerleyen maçlarda.:(

Kaza maza Antep maçını geçersek Hagi takımın başında kalmaya devam eder.O zaman kahrolmaya devam edeceğiz.Yemin ederim bugüne kadar hiç yenilelim demedim kalpten ama bu sefer istiyorum ki yenilip elenelim.Yoksa Bu yönetim ve Hagi'nin gideceği yok.

Buraya hala yorum yazmak bu takimi tartismak en cok bizleri yipratiyor, yoneticelerin umrumda degil takim. Zaten umrunda olsa coktan istifa ederlerdi. Takimin, kulubun ne durumda oldugundan haberleri yok. Gecen sene sirf Keita icin izliyordum maclari, takim kotu oynasa bile. Simdi heyecan yaratacak oyuncu bile yok, ya da hepsi sakat

Fener bizi tt arenada güzelcene bi yener ancak ozaman gelir tepkiler.Hatta üzerine birde fark atıyomu ne adnans nede başkası kalır.En kötü olanı bu yenilgilere alışıp normal gibi sayıp tepkisiz kalmaktır.

Hagiye değil 6 ay , 66 ay şans verilse sonuç aynı olur değişmez bence. Çünkü kendisi dik kafalı , inat ... Hagi seni çok seviyoruz ama zorla da güzellik olmuyor malesef...

Geri
Üst Alt