STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 3-1 Galatasaray | 26 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 3-1 Galatasaray | 26 Şubat | Maç Sonucu

Hagi tamamen unutulması gereken bir maç demiş.

Unutalım gitsin.. Abartmayın !

Kaza maza Antep maçını geçersek Hagi takımın başında kalmaya devam eder.O zaman kahrolmaya devam edeceğiz.Yemin ederim bugüne kadar hiç yenilelim demedim kalpten ama bu sefer istiyorum ki yenilip elenelim.Yoksa Bu yönetim ve Hagi'nin gideceği yok.

tamamen katılıyorum. ilk kez elenmeyi istiyorum

Taraftarımızdan Gelen Bir Yorum HELAL OLSUN !

Bu takımın Teknik direktörü 'Taçsız Kral Metin OKTAY' olsaydı eğer ve Galatasaray da 11.Mağlubiyetini almış olsaydı onada mı küfür ederdiniz ? Bu soruyu sormaya utanıyorum ! Hagi'ye küfür eden Galatasaraylılardan utandığım gibi..

daha söylenecek ne kaldı? bu taraftar bunları hak ediyor mu. bu soğukta 90 dakika susmadan futbolculardan çok efor sarfettiler.

Hagi gider, onun getirği Kazım, Stancu ve Zapatadanda birşey olmaz. Yekta ve Culio ise iyi bir takımda ancak yedek olur...

Türk taraftari gibi duygusali yok. Takim Antep macinda 2-3 atsin, tik-tak, ücgenler yapsin, fikirler aninda degisir. Kizamiyorum öyle taraftara; takimini cok cok seviyorlar, 0.1 % pozitif bir olay bile umut isigi oluyor.

Maç içerisinde Haginin yapmadığını, Abdullah Avcı yaptı maçı aldı..

Jürgen Kloop--Dortmund

Abdullah Avcı--Galatasaray

Ulan Hagi(!) yüzünden Misi gibi adamı yedik ya ona yanıyorum ben

Bu takımın Teknik direktörü 'Taçsız Kral Metin OKTAY' olsaydı eğer ve Galatasaray da 11.Mağlubiyetini almış olsaydı onada mı küfür ederdiniz ? Bu soruyu sormaya utanıyorum ! Hagi'ye küfür eden Galatasaraylılardan utandığım gibi..

Tamam isteme t.direktör olarak ama küfür edenlere Galatasaray taraftarı diye bakmamak lazım..

zaten bu durumda sadece hagiyi sorumlu görmek salaklıktır...5 t. direktör değişti hala aynı yönetim hala adnan sezgin görevde.... sorumlular açıkça ortada

Beyler Son Dakika açıklaması Adnan Polat'tan : Futboldan anlyorsam ben bu takımı düzeltirim . Yok Saol Başkan , Seninle Avrupada gideceğimiz son nokta Edirnedir .

vallah ne demeli bilmem ki.... barcelona-real madrid-milan deviren takımdan , taraftarı olmayan takımdan 3 gol ye - baskı yapmadan maçı verrr.....

dünyada böyle durumlar olabilir ama en fazla 2 sene sürer. biz 3 senedir hiç bi yol katetmeden daha kötüye gidiyoruz... benim korkum haklı olan biz taraftarların. fiziksel güç kullanıp futbolcu-teknik adam-yönetime müdahale etmesidir bazı sinirli kişiler tarafından... düştüğümüz durumu kabullenmek mantık dışı olanların gerizekalılar işidir.

espiri yapılcak veya gülüp geçilcek bir durum içinde değiliz artıkk....

taraftar olarak büyük yazılarla geçmişteki başarıları hatırlatacak pankartlar yapıp, yanınada bugun hale düşüren yönetim-futolcu-teknik adamların alay edercesine pankartlar yapılmasıdır. gerekli tepkiyi tümmm maç boyunca göstermektir artıkkk.... gaziantep maçı boyunca tepkiyi koymalı ve derbi maçı dışında stata gitmemelidirler... gerekirse yürüyüş düzenlenip hala boş laflar üreten hem yönetime- hem fayda sağlayacak yerde takımı içerden çökerten muhalefete isyan etmektir. koskoca mısır-libya yönetimleri çöküyor.... GALATASARAYIN SAHİBİ TARAFTARLARIDIR. KOVULMASI GEREKENLERİ GÖNDEREMEYENLERİ - TARAFTAR CÜMLETEN SİZİ KAPININ ÖNÜNE KOYACAKTIR. ultra aslan gurubuda aklını başına alsınnn... iyi günde kötü günde yanındayız muhabettini bırakacaksınız ortada kötü gün yokkk geleceğin olmayan bir yapı varrr....

Suç hagide değil onu ve bu kadroyu kuran yönetimdedir.Tepkimizi tt arenada alabileceğimiz galibiyete rağmen göstermezsek,bir sonraki senede böyle sürünür dururuz.

Hagi bu maçta çok fazla hata yaptı

öncelikle kurduğu kadroda hataları var:

-sağbekte gayet iyi oynayan sabriden iniesta yaratma çabası ve ilerde oynatması

-serkanı oynatması

-canayı ortasahada değil defansta oynatması

-mustafayı oynatması

yani sabriyi sağbekte yektayı sağ içte canayı önliberoda oynatmalı ve savunmada gökhan zanı oynatmalıydı

kurduğu hatalı kadronun bize bilançosu tam 3 gol, evet hepsi haginin hatasıdır bu gollerin

1.gol: serkan fena bi çalım yedi hemde gökhan ünaldan ve gol yedik sabri olsa orda gökhana çok rahat yetişirdi

sonra içeri atılan topa süper stoper cana müdahale etmedi

2.gol:cana gitti koskoca yerde göstere göstere topu mustafaya çarptırdı ikisinin müthiş başarısı

3.gol: genç yetenek serkan yine ortalarda yokken soldan yenilen bindirmeyle gelen çakma penaltı

gelelim maç içindeki müdahalelerine

-hadi 2-1 oldu müdahale etmedin devam dedin, 3-1 oldu hala hücuma etki edecek bir adam almadın

-yektayı alman olumluydu ama sabriyi rezil serkanın yerine çekip serkanı alacağına sabriyi oyundan aldın

-dk 80 Galatasaray 3-1 geride ama Hagi hala stancuyu çıkartıp yerine pinoyu sokuyo oyuna yani hala o dizilişinden taviz vermeyecek...

-pino alınırken mustafayı çıkartmalı ve 2 forvete dönmeliydin Hagi

bu maçtan şu sonucu çıkardım

-3-1 gerideyken hala hücum oyuncusunu oyundan alan temkinli Hagiyle yeniden yapılanma falan olmaz

-mustafa sarpı oynatan hagiyle yapılanma olmaz

-90 dkde garip bi şekilde oyuncu değiştiren hagiyle yeniden yapılanma olmaz

Neredeyse sinirden ağlayacaktım yemin ederim.Bu kadar olamaz ya.

Maçta yapılan hatalar,saçma sapan oyuncu değişiklikleri, oynanılan rezil futbol

-özellikle serkan ve mustafa sarp-sinirden çıldırttı resmen.

Hiç demedim ama ilk defa diycem.Arda Lucas ve Baros gönderilsin istiyorum bu takımdan.-Misi'ye zaten yol verilmiş- Diğerleri ile ne yapıyorlarsa yapsınlar.Kupa mı alırlar lig için 8'i 7'yi mi zorlarlar artık.

bu arada bizim scout ekibinin ya da andan sezginin beğenmediği cenk tosun bugün 2 gol daha atarak 5. maçındaki 6.golünü attı

yazıklar olsun 3 kuruş için bu çocuğu almayanlara...

Geri
Üst Alt