STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 3-1 Galatasaray | 26 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 3-1 Galatasaray | 26 Şubat | Maç Sonucu

20 yasindaki giovanni dos santosu 5 milyona almayan sözde yönetim,gidip 23 yasindaki stancuyu 5 milyona romanya liginden aldi.kesin komisyon almislardir bunlar ve adnan sezginin fb li oldugu bence gercek

Bu takımdan ne köy olur ne kasaba. Tek temennim sezon sonunda Haginin bu klüpten gitmesi. Saçmasapan tercihlere devam, hiç şaşırmamıştım zaten kadroyu görünce. Oyunun kaderini değiştirebilecek kaliteli isimler alınmalı, yok yürekten oynuyormuş fln, geçiniz bunları. lincoln, keita, elanolu kadro şu anki halden 10 kat iyiydi

zaten bu durumda sadece hagiyi sorumlu görmek salaklıktır...5 t. direktör değişti hala aynı yönetim hala adnan sezgin görevde.... sorumlular açıkça ortada

Seni tebrik ediyorum. Eğer ki hedef Şampiyonlar Ligine katılmak ve orada başarılı olmaksa bu takımda ancak 2-3 futbolcu kalmalı bu kadrodan. Rijkaard gelir futbolcu almaz, bam+balta... yeter dersen sorumluluk senin. Onu kovup Hagi'yi getirip hala bam+balta'yı kadroda tutuyorsan senin hedefin Galatasaray'a ihanet etmekmiş, bu kulübü satıyorsun, sattın derim. Galatasaray yönetimi ihanet içindedir.Derhal istifa etmelidir.

haginin sucu yokmu? :) kadrodakai hatalari.sol acik misi olmadi sol acik stancu.sag acik sabri.oyun okuma sifir.3-1 yeniksin 90.dakikada emre oyuna girer :) bumudur

Bir takım Sabri nin paslarıyla gol arıyorsa , o takım 23 maçta 11 malübiyet alır. ( bakınız puan durumu G.S )

bu arada bizim scout ekibinin ya da andan sezginin beğenmediği cenk tosun bugün 2 gol daha atarak 5. maçındaki 6.golünü attı

yazıklar olsun 3 kuruş için bu çocuğu almayanlara...

Adnan Öztürkün dediği bişey.. Futboldan anlamam ama anlayanları başına getiririm.. işte bize bu lazım

getirin geretsi be

felix magath da cok iyi olurdu

sözün bittiği yer,eskiden rekorları zaferler eşliğinde kırıyorduk şimdide tersten kırıyoruz

hagi maç sonu nasıl bir bahane buldu?duymadımda

kime iyi olmazzzz

kalması gerekenler

1-çağlar-culio-stancu-yekta- (arda adam gibi oynayacaksa)

gerideki tüm futbolcuları-tüm teknik kadroyu- tüm yönetimi kapnın önüne koy gitsinnn

Antep bize 5 atar

gs sezon sonu nolur çok merak ediyorum

biktik artik yeter....

Antepi elemekten korkmaya başladım.Böyle bişey var mı resmen antepi elenmemizi istiyorum.Haginin gitmesi için yoksa bu durumdan daha kötü durmlara düşeceğiz.Lütfen hagi lütfen istifa et.

Antepi zor yeneriz biz, Cenk bugün 2 gol atmış yine; bize arenada da 2 tane atar, sonra kupa da hayal..

Bir paragraf yazıp buradan kopyala+yapıştır ile galatasaray.org üzerinden mail atalım

( aynı şeyleri yazalımki toplu hareket olsun )

Ben dünyada böyle uyanık yönetim görmedim,başarısızlığın öfkesini düyaca ünlü Rijkaardla ve taraftarın sevgilisi hagiyi yem diye milynlarca insana yutturan bir yönetim.Bir sonrakinde acaba bize yem diye ne yutturacaklar çok merak ediyorum.Herşeyden vazgeçen rijkarttan hagiden üstünelden hatta açılış sonrası taraftardan bile vazgeçen yönetim birtürlü adnan sezginden vazgeçemiyor.Kusura bakmayın ama Adnan polat miyadını doldurmuşur benim gözümde.

Antepi elemekten korkmaya başladım.Böyle bişey var mı resmen antepi elenmemizi istiyorum.Haginin gitmesi için yoksa bu durumdan daha kötü durmlara düşeceğiz.Lütfen hagi lütfen istifa et.

antep bizden çok daha iyi durumda

istesek de istemesek de zaten eleneceğimiz açık

sonra kelleler uçmaya başlar

ama inşallah kimse o maçtan sonra sezginin kovulmasıyla tatmin olmaz

polatın son kozu sezgine tüm suçları yükleyip üzerine onu kovmak olacak çünkü

Geri
Üst Alt