Cevap: STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 3-1 Galatasaray | 26 Şubat | Maç Sonucu
Yaptığı her hamle saçma sapan olan,bozuk saat kadar bile organizasyondan uzak yönetime kızacağız tabi ki.Hagi zaten bu iş için yetersizdi.Benim gibi Galatasaray aşığı bile Hagi'ye taparcasına sevgisine rağmen ilk başta Daum ile adı geçtiğinde(gelmeden önce) Daum'un bile daha iyi tercih olacağını düşünüyorsa zaten bir saçmalık yok mu o işte.
Alpay hocam Hagi geldiği gün söyledim günü kurtarmak için getirildi,ve sezon sonu kesinlikle gidecek diye,daha maça çıkmamıştı..
Galatasaray'ın hocası olmak bir karizma ister,Hagi'de futbolcu karizması var,ben onu Asy'de yumruk show yaparken tamam dedim senden hoca felan olmaz,bir kere bir ağırlığı yok,oyuncu değişiklikleri ''Fm terk'',Sabri'den yaratıcı bir oyuncu olmayacağını 7 mahalle bilir,anlamıyorum nasıl bir mantıkla yönetiliyoruz..
Tugay'a sempatim git gide azalıyor,bari Hagi görmüyor o niye orda,hocam yahu İnsua var şuraya sol bek,şurada bir Yekta var deneyelim niye demiyor,Yekta'dan sağ açık oynatmaya çalışıyor olmaz kardeşim yok öyle bir futbol..
Hele Galatasaray'ın kanat oyuncusu markaja çok alışkın olmalı ne fizik ne hız olarak o özelliğe sahip değil oynayacağı tek yer orta 3lünün sağ içi başka yerde oynayamaz..
Zapata tam bir facia Hagi nasıl güvendi anlamak mümkün değil,S.Bükreş gibi dandik bir takımın kalesini koruyamayan adamı ne diye getirirler anlamıyorum..