STSL 10/11 H:25 | Ankaragücü 3-2 Galatasaray | 13 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:25 | Ankaragücü 0-1 Galatasaray | 13 Mart | Devre

ya meraktan soruyorum su kadro istemek nedne yasak? cok sacma bi yasak bence.. hos surda kadro istemek ondan daha sacma orası ayrı da :D ztn nettesiniz arkadas gidin bakın nedn burdan istersin ki :D

Adamlar milyonlarca dolar veriyor bu maclarin yayin hakki icin, dogal olarak cikarlarini korumak zorundalar bu yüzden yasak. Gayet normal bir durum aslinda...

Ligtv forumlarla boşuna uğraşıyor. Dreamboxların serverlarını napacaklar? Millet Dreamboxla aylığı 20liraya izliyor biz 39 liralık promosyon sürsün diye 40 takla atıyoruz. Bunu editlemezseniz rica edeyim LigTv suçluları nerede arayacağını bilsin ;)

bos bir kagida 4.lük icin olasi tahminlerimi yaziyorum ama önümüzdeki maclar bütün ümitlerimi suya düsürüyor :) fener-trabzon-bjk-kayseri deve disi gibi 4 takimla macimiz var daha :(

Aynen fikstür işin içine ediyor :( tam umutlanıyorken fikstüre bakıyorum umudum azalıyor

2.yarıya da bomba gibi başladı Aydın

Aydin yardiriyor.

ya meraktan soruyorum su kadro istemek nedne yasak? cok sacma bi yasak bence.. hos surda kadro istemek ondan daha sacma orası ayrı da :D ztn nettesiniz arkadas gidin bakın nedn burdan istersin ki :D

Neden yasak olduğu alıntıladığın mesajda yazıyor.

Faul yoktu

Adamlar milyonlarca dolar veriyor bu maclarin yayin hakki icin, dogal olarak cikarlarini korumak zorundalar bu yüzden yasak. Gayet normal bir durum aslinda...

ya altı ustu kadro saycaklar yani bunun nesi para keybettircek ki :s mac linkinden bahsetmiyorum.. o ayrı o konuda haklılar canım..

Beyler, hiçbir şekilde, hiçbir kelimeyle link isteyemesiniz diyoruz açık değil mi ? Neden hala devam ediyorsunuz ? Bundan sonra bu konudaki tavrımız yönetim olarak katı olacak. Ceza almamak için lütfen dikkatli olun. !

Mussolini yanında halt etmiş :tiphat:

Uğur kasaplık belgesini alacak.

Stancuuu kaleci başarılı

Stancu'nun arkasından sanki halatla çekiyorlar.

Ligtv forumlarla boşuna uğraşıyor. Dreamboxların serverlarını napacaklar? Millet Dreamboxla aylığı 20liraya izliyor biz 39 liralık promosyon sürsün diye 40 takla atıyoruz. Bunu editlemezseniz rica edeyim LigTv suçluları nerede arayacağını bilsin ;)

Aylığı 20 lira bile değil yıllığı 200 HD olanlarının bile. :)

Bir karış farkla aut :o

FB,BJK,Kayseri,TS bunlarin hepsini yenersek Sampiyonlugu verirlermi bize?

Geri
Üst Alt