STSL 10/11 H:25 | Ankaragücü 3-2 Galatasaray | 13 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:25 | Ankaragücü 3-2 Galatasaray | 13 Mart | Maç Sonucu

AKsama Fenerbahçe kazanmali beyler. Rakibimiz Konyaspor ile aramizdaki puan farki kapanmamali.

Zapata muhteşemdi hakkaten :D

Üstüne gelen 5 top 3'ü gol helal olsun..

zapata aykutun yaşlanmış hali... hareketleri aynen aykut, kornerdeki golde futbolcuların arasında kayboluyor 3. golde olduğu yerde zıplıyor....

Hic kimse bana AP'in GSli olduguna inanindiramaz.. Maldinii.

images

stancudan ve diger romanyadan gelen oyunculardan hagi sezgin ve polat avanta yemistir kesin.

Hala hagiye suç bulanları anlamıyorum biraz büyük düşünmeye gayret etsek ve sorunun temelinin Adnan polat yönetiminden kaynaklandığını bir anlayabilsek işte ozaman şampiyon olacağız (zihnen.)

Hagi maçın analizini yapçakmış.Yahu izlemedinmi maçı sanki neyin analizi :@

hayatimda böyle birsey görmedim adam fener macini eksiksiz gidebilmek icin ankaragücü macina hatalariyla verdi benim anlamadigim acaba kendisi düsünmüyormu benim isim burda nasil olsa bitti diye sanki fener macini yense bu taraftar susacak ya da seni istafa diye bagirmiycak bu kadar kendi kendini batiran bir t.direktör görmedim bence hagi artik istifa etsin bundan fazlada taraftari kendinden nefret ettirmesin yaziktir su halimize bak ondan sonrada bence bu b.özbek denilen sahizi kadro disi biraksinlar bir profosyenel futbolcu bu kadar kilolanirmi olucak is degil sanki yan gelmis yatmis yemis.ayhan yuhlayan taraftarada birsey demek istiyorum bence ayhani yuhliycaginiza barisi yuhlayin daha iyi adam en azinda cabaliyor bir iki pasda verebiliyor baris desen iki dogru pass yapamadi bir de forvet arkasi oynadigi halde arda desen adamda hic caba kalmamis yani adam havlu atmis bile bence arda sezon sonu gidecek GS yi kafasinda bitirmis.

allah askin abana baros diisnda bize yakisan yabanci oyuncu gösterin? kewell ve neilli saymiyorum onlarin sözlesmeleri bitecek zaten.

Yahu Pino nun suçu ne ? Sorun yerlilerde ve teknik direktörde . Sen Pino yu çıkarıp Barışı alıyosan t.d. değilsin

Göztepe yolunda büyük adımlar ile yürüyoruz....

Hagi:Çok kolay gol yiyoruz.Birkaç dakika içinde bozuldu..

Hagi:Aklımdan bir çok şey geçiyor,Sıcağı sıcağına söylemek istemiyorum..

Hagi maçı sen verdin..Hata bende desene..

floryaya, kulüp binasina toplu olarak yürümelisin eyyy galatasaraylilar.protestolar cok agir olmali.polati biz devirmeliyiz.ne demisti;beni ancak taraftar asar. ozaman asalim.

keitami? pino mu?

Hala hagiye suç bulanları anlamıyorum biraz büyük düşünmeye gayret etsek ve sorunun temelinin Adnan polat yönetiminden kaynaklandığını bir anlayabilsek işte ozaman şampiyon olacağız (zihnen.)

Bu takımı bu hale getirenlerin herkese suçlu..En başta yönetim tabikide..

allahtan tek dileğim ankarada bi grup gidip balta ve bam a servete söylenen küfrün aynısını söylesin başka bişey istemem

Hagi ile ipler tamamen koparılmalı, sene sonu da bu yönetim defolup gitmeli yeter artık anasını satayım. Sesimizi duyan bir Allah'ın kulu yok mu şu camiada?

Analiz yapcakmis. Sen kendini analiz et Hagi. Oyuncu degisikliklerini analiz et. Onurlu ol, istifa et

Geri
Üst Alt