STSL 10/11 H:25 | Ankaragücü 3-2 Galatasaray | 13 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:25 | Ankaragücü 3-2 Galatasaray | 13 Mart | Maç Sonucu

teşekkürler herkeze ...

Hagi: Bende maçı tekrar seyrederek bir analiz yapacağım. Hepimiz çok üzgünüz. Şu anda çok üzgünüm. İçimden konuşmak gelmiyor.

Analiz yapmaktan bıkmadı,neyin analizi hoca...Her maç 3 şey diyosun ''sabır, analiz, üzgünüm'' ...6aydır buradasın, M.sarp ve Barış'la skoru koruyamayacağını öğrenemediysen neyin analizini yapacaksın?Hadi onu geçtim sen 11ncisin hiçbir umut yok lig için şu maçı hasbel kader , 10 tane kazma topçuyu sokarak kazansan ne olacak.Gözünü seveyim seni birkaç bin seven kalmış istifa et.

arkadaslar floryayi basain ya.yeter artik.gec gec saatklere kadar polati istifaya cagirrin.nebileyim yapin biseyler artik ya

her maçtan sonra yönetime sallanıyor arkadaş tamam gitsinler de bir defa da şu ruhsuz, nankör futbolculara gerekn yapılsın yeter lan. 5 dk. da maçı verdiniz ve önündeki her takım da puan kaybetti aha kayseri de yemiş galiba. sahadaki 11 kenardaki teknik ekip ve protokoldeki yönetim hepiniz şeref yoksunusunuz. özllikle sahadaki futbolcu diye geçinen ruhsuzlar.

hagi;bu takim benim diiil.ben yapmadi.biraz zaman,bunlar tok futbolci,ben istiyo ac futbolci

M.Sarp,Barış,Ayhan bu 3 adamı oynatan hocanın kimseden zaman istemeye hakkı yok.. kim olursa olsun.

Hagi: Kazanmak istiyorduk fakat birkaç dakika içerisinde her şey çöktü. Gerçekten çok zor bir sezon geçiriyoruz.

Hagi: Bende maçı tekrar seyrederek bir analiz yapacağım. Hepimiz çok üzgünüz. Şu anda çok üzgünüm. İçimden konuşmak gelmiyor.

Hagi: Malesef çok kolay ve çabuk gol yiyoruz. Oyunun gidişatı böyle değildi. Oyunu kontrol ediyorduk.

Son cümlesine dikkat..

Cevap verim:BAM'ları sahaya sürdün.İyi oynayan Pinoyuda çıkardın..

benim anlamadigim bu sezgin culioya 2,stancuya 5 milyon nasil verdi? bence avanta aldilar

Pino tek başına maçı kazandıracaktı , Hagi tek başına maçı verdi. Maçın özeti budur.

kac mactir BAM oynamiyordu ama yinede mac kazanamadik

Mutlaka bişeyler yapmak lazım,yürüyüşmü ne biliyim eylemmi...

Yalnız 1. ve 2. golde Hakan BALTA ne bka yarar?

M.Sarp.Barış.Ayhan 3 ü birden oyunda olunca rakip 15 kişi oldu tabi veririz maçı..

allahim yaa adam hala analiz diyor ulan ne analizi sen hangi adama sorsan ilk yapacagi is baris sarp oynatmamak der bu takimin basarali olabilmesi icin hele bugün su barisa iyice uyuz oldum önceden en azindan iyi calisiyor cok kosuyor güclü fit diyordum bugün o halide kalmamis kilo almis kosacak hali yok

i love you hagi..........(!)

Galatasaray'ın deplasmanda oynadığı Ankaragücü karşılaşmasında Arda Turan açıklamalarda bulundu.

Sakatlığı ile ilgili soruya: "Ağrım olmadığı zaman oynamaya çalışıyorum" diyen Arda, maçla ilgili olarak, "Sözün bittiği yerdeyiz. Daha dirayetli, daha sabırlı olmamız lazım. Bu cuma taraftarlarımızı mutlu etme fırsatımız var." diyerek sözlerini noktaladı.

daha ne ağrısı arkadaş sakatlık geçtiyse çık oyna geçmediyse oynama ne biçim bir sakatlıktır bu yeter ya

Geri
Üst Alt