STSL 10/11 H:25 | Ankaragücü 3-2 Galatasaray | 13 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:25 | Ankaragücü 3-2 Galatasaray | 13 Mart | Maç Sonucu

Fener alır gibi görüyorum... Fener bu maçıda alırsa rüzgarıda arkasına alır. Bize karşı aşırı baskılıda oynayabilirler...

Şu an içinde bulunduğumuz kötü durumuda göz önüne alırsak bizi yenebilirler bile.

fener o maçı kazanırsa vahşet olur hem bizim takımı hem feneri linç eder taraftarlar çünkü artık taraftar tam cinnet kıvamına geldi...

sizce a.polat a destek olunmasi icin a.polat ne yapmasi lazim merak ettim soriyim dedim.

sonucta bu adam istifa etmiycek

Fener alır gibi görüyorum... Fener bu maçıda alırsa rüzgarıda arkasına alır. Bize karşı aşırı baskılıda oynayabilirler...

Şu an içinde bulunduğumuz kötü durumuda göz önüne alırsak bizi yenebilirler bile.

yeneceğiz kötü futbol oynamıyo bu takım 2 3 değikle galibiyet gelir.

hadi bu seneyi geçtik seneye en az 7-8 tane futbolcu alınır bunların uyum süresi beklenir, uyum sorunu yaşıyanlar devre arasında gönderilir, devre arasında yine transfer yapılır yine kötüler ayıklanır yenileri gelir.......

Maksimum 3 4 oyuncu alırlar. Çünkü Başkan seneye bu takımın büyük çoğunluğu ile devam edeceğiz demişti..

Renkdaşlar maçı izleyemedim yeni geldim özet olarak nasıl oynadığımızı yazacak olan var mı?

fikstüre bakıyorum ligde ki sıralamamıza bakıyorum, tedirgin olmamak için bi sebep görmüyorum

hiçbir cimbomlu yenilgiyi istemez ama bana göre bazı gerçekleri görmek açısından iyi oldu.

1.aydın'nın goluyle mac kazanmadığımız iyi oldu,yoksa bi 3 sene daha kalırdı.

2.kaleye top gelmediği için 3 haftadır gol yemiyo denilen zapatayı gördük.oynadığı her maçta kalaye gelen her top gol.

3.hakan balta ve cana'nın stoper olamayacağını,oyunu tutmak istiyosan sağlam stopere ihtiyaç olduğunu gördük.

4.çıkarken top kaybedilmeyeği gerçeğini gördük.

5.duran topta ön direkteki adama vurdurulmayacağı gerçeğini gördük.

6.top oynamadan,pas yapmadan oyunun tutulamayacağını gördük.

7.ilerde top tutabilen forvete gereksinim olduğu gerçeğini gördük.

8.son olarak da hagi'nin bu takımın teknik direktörü olamayacığını ve de bu futbolcuların seneye değişmesi gerektiğini gördük

8. ci maddeyi evimin duvarına çerçeveleterek asıp yıllar sora dahi hatırlamak istiyorum

1 maç kazanıyoruz içerde,1 maç yeniliyoruz deplasmanda,1 maç berabere kalıyoruz içerde ve yine 1 maç yeniliyoruz deplasmanda.Varın ortalamayı siz hesap edin.

hadi bu seneyi geçtik seneye en az 7-8 tane futbolcu alınır bunların uyum süresi beklenir, uyum sorunu yaşıyanlar devre arasında gönderilir, devre arasında yine transfer yapılır yine kötüler ayıklanır yenileri gelir.......
15 oyuncu transferi şart..yerlilerin çoğunun gitmesi lazım..6 tane iyi yabancı alınması lazım.

Rıdvan dilmen cüneyt tanman ile görüşmüş..Tanman iyi bir ekip kurmuş..Çalışıyorlarmış..300'e yakın oyuncu varmış..Peruda yapılan gençler şampiyonasınıda izlemişler..

Derhal yeni hocanın belirlenip..Scout çalışanları ile irtibata geçmesi lazım..Polat mümkünse karışmasın.

Maksimum 3 4 oyuncu alırlar. Çünkü Başkan seneye bu takımın büyük çoğunluğu ile devam edeceğiz demişti..

o hikaye kardeşim,elindeki futbolcuları fener maçına falan motive etmek amaç.en az 10 topçu gider,10 yeni isim gelir.türkler paketlenir bi çoğu avusturalyalılar gider gider oğlu gider....

Türkiye ligindende bakabilirsin..

Rıdvan dilmen cüneyt tanman ile görüşmüş..Tanman iyi bir ekip kurmuş..Çalışıyorlarmış..300'e yakın oyuncu varmış..Peruda yapılan gençler şampiyonasınıda izlemişler..

Derhal yeni hocanın belirlenip..Scout çalışanları ile irtibata geçmesi lazım..Polat mümkünse karışmasın.

polat karışıcak!!! başarısız olursa suçlu scout, başarılı olursa sebebi kendisi....

polat karışıcak!!! başarısız olursa suçlu scout, başarılı olursa sebebi kendisi....

aynen,bağıracak sora 20.45 diye,adnan sezgini de geri çağıracak,arkamda bana destek verdi diye.

bazen adnan polatında aziz yıldırım vari hareketler sergilemesi gerekiyor

Cevap: STSL 10/11 H:25 | Ankaragücü 1-2 Galatasaray | 13 Mart | 2.Yarı

Adamı deli etme. Hem diyorsun Hagi büyük takım hocası gibi davranmıyor bıdı bıdı. Kim v ar yedekelrde ? Aylardır oynayan Arda mı ? Kimi alsın sen söyle Messi var da almıyor olsa tamam. Ala ala içini doldur eleştirmek için yazma şurda.

Adamları bitirmeye çalışmasa kenarda bir sürü adam olacak. Bknz: Misi ve şimdi Baros.

Boşuna Hagi savunması yapmayın burada.

100 yıllık kulübün tarihini inkar eden bir sistem anlayışına sahip bir adam Hagi. 2-1 öndeyken skoru korumak için tam 5 tane ön liberoyla oynadı ve çıkmış daha hala Hagi hayranlığı mı yapıyorsunuz?

Hagi teknik adam olarak sıfırdır!

15 oyuncu transferi şart..yerlilerin çoğunun gitmesi lazım..6 tane iyi yabancı alınması lazım.

Önce yönetim bir gitsin de ondan sonra ne olacaksa olsun. Bizi bu hale düşüren sorumluların hepsi önce gidecek.

Skor normal. Kendinizi yıpratmayın. Ligden düşmemiz de mucize olmaz. Halen ASY'de oynamış olsaydık belki de son sıradaydık.

hala inanamıyorum ya ilk defa deplasmanda maç kazancaz dedim sonra beraberlik de fena değil dedim 2 dakika dayanamadı şerefsizler

Kim bilir daha hangi takımlara yenileceğiz...

Geri
Üst Alt