Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerilim verme, gererim seni.
M.İ.
Büyüka ailesinde tahminlerin aksine spor en az konuşulan konulardan biri. Şansal Büyüka’nın eşi Nihal Hanım, NTV Spor’da spor programı sunan kızları Sine ve oğulları Hazar, koyu birer Galatasaraylı. Evin tek Fenerli bireyi olan Şansal Büyüka, “Ailede bir tek ben Fenerbahçeliyim. Ama hiç bu konuda kavga etmeyiz. Çünkü ben fanatizme karşıyım” diyor.
Şansal Büyüka: Erman hoca için işten ayrıldım
-------Zapata---------
Neill--Zan--Servet---Balta
---------Cana-----------
----Culio-------Yekta------
Kazım------------------Pino(stancu)
-------------Baroş--------------
kale ve defans tam bir bomba allah sonumuzu hayır etsin.Neill idman bile yapmıyormuş devamlı transfer görüşmelerine gidiyormuş adam idman yapmadan 11'de oynuyor.Gençler paf takımda sürünsün şu adamları çıkıp oynatacak kadar yüreği olan bir TD gelmedi şu takıma nerde korkak TD'lükten bihaber adamlar malesef Teknik Direktörümüz oluyor.Feldkamp,Skibbe,Bülent,Rijkaard,Hagi hepsi aynı ama kıytırık Shuster bile 19'luk sol beki Manisa maçında ilk 11'e koyabiliyor Necip Uysal'ı takıma monte ediyor daha 19 yaşında Necip ama bizim forum efsaneleri olan Anıl 20,Cem 20 ve hala A takıma çıkamadılar çıktılarsada oynatılmadılar.Benim gözümde Mourinho bile gelse gençlerin yüzüne bakmazsa benim gözümden düşer.Bize Genç,Vizyonu olan,Gençleri oynatmayı seven,Yönetime sözünü geçiren,Scout ekibiyle çalışan ve göze çarpan oyuncuları aldırıp oynatan,Oyuncunun takım için yeterli olmadığını gördüğü an biletini kesen bir TD gelmedikçe teknik direktörden önce başkan ve ekibinin vizyonu olmadıkça ve futbol cahili oldukça bu takımdan malesef hiçbirşey olmaz.
Galatasaraylı bebek gülüyo fb li olan kızgıninş hepimiz güleriz maç sonu
sariiiiiiiiiiiiii
sariiiiiiiiiiiiii
sariiiiiiiiiiiiii
en büyük