STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray - Fenerbahçe | 18 Mart | 21.00

baros

Selcuk - Baroni - Alex

VS.

Cana - Yekta - Culio

Cana gununde olur ve Alex'in anasini aglatirsa..

Culio ileri geri cok kosarsa

Yekta Baros'u ve Kanatlari iyi beslerse,

Insanlar elele tutusup birlik olursa,

Sonsuza uzanir bu maci aliriz.

Adnan Polat gidecekse yenilelim.

bıletıxten bılet alamıyorum hala yakında dıyor

---------------------------aykut----------------------------

sabri---------servet-------------------neill---------çağlar----

----------------------------cana----------------------------

---------------------barış--------------culio-----------------

kazım----------------------------------------------pino-----

--------------------------baros-----------------------------

yedekler:ufuk-gökhan zan-insua-ayhan-yekta-arda-stancu

ben derbide barış oynamalı diyorum.çünkü fener maçlarında iyi oynuyor.sarp,balta ve m.sarp kadroda olmazsa iyi olur.

ama hagi gerekirse yektayı keser gene sarpı kadroya alır.:(

bu kadro iş yapar diye düşünüyorum.

schuster istifa ediyi ya la :D

Ne oluyor beyler? Adnan Polat gitse bugüne kadar giderdi. Onun gitmesini beklemek yerine yollamak için elinizden ne gerekiyorsa yapın. Ama ihtimaller arasında hiç bir zaman Fenere yenilmek olmamalı. Umuyorum 18 Martta çanakkale geçilmediği gibi Aslantepe Arenada geçilemeyecek ve Galatasarayımız fenerin balonunu söndürecek. Feneri yenersek üstünede Polat istifa ederse işte ozaman tadına doyum olmaz.

Seninle aynı görüşte olduğuma şaşırıyorum ama bu dediğine içim parçalanarak +1905

cana dan korkuyorum kart görücek diye :(

50 bın kısılık stad var bılet alamıyoruz boyle yonetımın....

arkadaşlar gs bonus kartım yok o yüzden biletixten bilet alamıyorum, başkasının kartıyla alabilirmiyim acil yardım?

tüm renkdaşlarar burdan sesleniyorummm.......

gün birlik olma günüdür. derbi maçı öncesi fb medyası içimizdeki olayları yalanlarla veya abartarak yayınlamaktadır. derbi maçı öncesi bizi futboldan uzak tutarak tam bir bizans oyunu içindedir. kötü günler geçiren taraftarımızda internet ortamında veya fb medyası olduğu tamamen ortaya çıkmıs lig tv, fanatik ve fotomaç üzerinden yapılan haberlere fevri davranarak buralara yorum yazmaktadır. takımın iç yapısı ve şu andaki konumu itibariyle mutlaka sorunlar olduğu mevcuttur. ancak kişiler üzerinden veya başkanın ağzından yapılan açıklamalar abartılıdır. başkan bu tarz haberlere sessiz kalarak kem galatasaray adını ve hem taraftarı medyaya yem yapmaktadır.

onurluca ve şahsiyetli bir şekilde bugun son dakika haberinde schusterin istifasını gördüm. eğer teknik adam olarak hagi bunu yapamıyorsa artık ne diyeyim. ortada bir gerçek varr hagi ile bazı futbolcular kopmuş durumda. takıma sahip çıkamıyor hagi disiplin altında ve fantazi uğruna yaptığı oyuncu seçimleri yüzünden bugun burdayız. bunu kimse inkar edemez öyle önemli dakikalarda hatalar yaptıki kupadan ve ligten bu kadar erken havlu atmamızın nedeni odurrr.. kimse kadro şöyle veya böyle demesin lütfen bu kadro adam gibi oynatıldıktan veya disiplin edilseydi ligte 4 - kupada finale oynardı. bu kadar düşük görmeyin kadroyu...

söz futbolculara gelince onlar için artık antreman maçı havasındalar. böyle giderseler 1-2 maça kalmaz hava limanında bulurlar bu ülkeyi terk etmek zorunda kalırlarr....

taraftar haklı sadece takımı iyi yerlerde görmek için desteğini azaltmadın son 1-2 maça kadar.. amaa protesto zamanıda çok etkili olmadı kanımca....

-----------Ufuk---------

Sabri---Neill--Servet---Çağlar

-------Cana----Culio---------

Kazım----Yekta-------Pino

----------Baros------------

arkadaşlar gs bonus kartım yok o yüzden biletixten bilet alamıyorum, başkasının kartıyla alabilirmiyim acil yardım?

olsada bı işe yaradıgı yok yanyana 2 koltuk vermıyor delırmek uzereyeım

olsada bı işe yaradıgı yok yanyana 2 koltuk vermıyor delırmek uzereyeım

o önemli değil renktaş inan eğer başkasının kartıyla oluyorsa 2 tane almayı düşünüyorum. yardım edebilcek biri var mı?

daha doğrusu oluyorsa güzellik yapıcak birisi?

pegasus 410 bloktan 2 adet bilet aldım. görüntü nasıldır bilen var mı? çok yüksek kalıyor mu?

benim kombine var bir tane de ankaradan yeğenim gelecek ona rahatlıkla aldım bir bilet 407.nci bloktan

Geri
Üst Alt