STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray - Fenerbahçe | 18 Mart | 21.00

Adam 3 mesaj atmış biri Aziz Yıldırım'ı ilah yapıyor diğerinde Alex'in tutuyor pardon Alexi ayrı tutuyor diğerinde de BAM ile kendi kadrosunu kıyaslıyor.

Matematiği severiz ama bu maçta karşıyız birader.Bana görede Yekta,Culio,Cana orta sahası Fenerbahçe'nin orta sahasını 5 kere cebinden çıkarır.Yani %20'ye 80 mi diyorsun sen ondan.Forvet olarak da Niang'ı nasıl oldu da Baros'un önüne koydun cidden merak ediyorum.Baros'un gol ortalaması Niang'ı 3e katlar tokatlar gezmeye götürür bişeyler yapar işte ...Pino'dan Dia'dan iyi bir oyuncu.;)Belki kalede ve savunmanın ortasında Fener daha iyi o kadar :)

Kıyaslamaya karşıyız yukarda da dediğm gibi ama futbol fukaralarına daha da karşıyız.

Kategori 6 veya 7'den 2 tane bilet arıyorum yardımcı olabilicek varsa özel mesaj atsın

kardeş sen öncee kendi takımını övmek için buraya gelmişssin belli. galatasaray taraftarın ne yapması gerektiğini sana soracak değilizz herhalde. birde kadro yapmışssın oranlarla kendi istediğin kadroyu çıkarmıssın. yok ayhan-mustafa sarp filan biraz futbol öğren olduuuuu..... forumu kuşcuklar basmışş av zamanıııı :)

fenerin kadrosu ne olursa olsun umurumda değill zaten yok maç şöyle olur böyle olur... galatasaray kadrosu öyle olmaz böyle olur.......

-------------zapata----------

-neill-----g.zana----servet-----çağlar-----

----------cana----yekta---culio----

--pino--------------------------arda---

--------------baros------

bu bir ezikbahçeye gömme maçı. önceki maçlara bakarak yok moral-katkı filan boş bunlarr. ilk maçtada havanızdan geçilmiyorduuu ne oldu sonraa dua ettiniz ....

umarım gs maça bu kadro ile çıkar ama unutma gerçek futbolla fm arasında baya fark var

2 tane de bana lazım özelden ulaşırsanız memnun kalıcam

Adam 3 mesaj atmış biri Aziz Yıldırım'ı ilah yapıyor diğerinde Alex'in tutuyor pardon Alexi ayrı tutuyor diğerinde de BAM ile kendi kadrosunu kıyaslıyor.

Matematiği severiz ama bu maçta karşıyız birader.Bana görede Yekta,Culio,Cana orta sahası Fenerbahçe'nin orta sahasını 5 kere cebinden çıkarır.Yani %20'ye 80 mi diyorsun sen ondan.Forvet olarak da Niang'ı nasıl oldu da Baros'un önüne koydun cidden merak ediyorum.Baros'un gol ortalaması Niang'ı 3e katlar tokatlar gezmeye götürür bişeyler yapar işte ...Pino'dan Dia'dan iyi bir oyuncu.;)Belki kalede ve savunmanın ortasında Fener daha iyi o kadar :)

Kıyaslamaya karşıyız yukarda da dediğm gibi ama futbol fukaralarına daha da karşıyız.

hocam iyi güzel demişsin ama tamam pino dia dan çok daha iyi oyuncu,hatta baros gol krallığında niangdan önde,kazım 10 alex eder v.s. ama şöyle bir gerçek var istatistikler yalan söylemez karşılaştırdığım oyuncuların performanslarını bi kontrol et istersen,bu arada fenerbahçe moral olarak ligdeki durum olarak herşeyiyle bir bütün durumda ben barosa kötü oyuncu demiyorum ama sence bu maçda baros ne kadar verebilir kendini bu maça senin kadar umrunda olurmu sonuçda hiç sevmediği bi adam var takımın başında hagi bunlarıda göze al

hocam iyi güzel demişsin ama tamam pino dia dan çok daha iyi oyuncu,hatta baros gol krallığında niangdan önde,kazım 10 alex eder v.s. ama şöyle bir gerçek var istatistikler yalan söylemez karşılaştırdığım oyuncuların performanslarını bi kontrol et istersen,bu arada fenerbahçe moral olarak ligdeki durum olarak herşeyiyle bir bütün durumda ben barosa kötü oyuncu demiyorum ama sence bu maçda baros ne kadar verebilir kendini bu maça senin kadar umrunda olurmu sonuçda hiç sevmediği bi adam var takımın başında hagi bunlarıda göze al

İstatistik sanırım senin uzmanlık alanın.

Bu yüzden sen karşılaştır isterim :)

Baros ile Niang'ı , Dia ile Pino'yu yada ne bileyim Cana ile Selçuk veya Christianı ?Barosla Hagi tartışmış olabilir,sevmiyor da olabilir ama GALATASARAY'ı seven bir adam Baros.Gözlerindeki hırsı görmek için sanırım Galatasaray'lı olmak gerekiyor.Fener maçının yıldızı olacaktır.Tabi bunu dışardan görmek zor.9'da 9 yapmış,basının da gazıyla yürüyen bir rakip var ortada.

Galatasaray 1-0 Fenerbahçe :lol:

133763660y.gif

Biletix'de bu hatanın sebebi ne olabilir?

Girmiş olduğunuz kart numarası veya PIN kayıtlarımızda bulunmuyor. Lütfen bilgileri kontrol ederek bir daha deneyin.

60 ve 100 TL'lik biletler tükenmiş.

kazım baros pino kewell arda. üçlü forvette barosun sağ ve sol tarafında kimler oynayacak merak ediyorum.pino ve kewell tercihim bakalım hangisini seçicek Hagi.

Edit : Stancuyu eklemedim. Ama umarım solda tercih edilmez.

kazım baros pino kewell arda. üçlü forvette barosun sağ ve sol tarafında kimler oynayacak merak ediyorum.pino ve kewell tercihim bakalım hangisini seçicek Hagi.

Edit : Stancuyu eklemedim. Ama umarım solda tercih edilmez.

Kewell çok düşer oyundan kardeş ya. benim tercihim sağda kazım solda pino. ortada baros..

[video=youtube;viBwVvTEGVE]https://www.youtube.com/watch?v=viBwVvTEGVE&feature=related[/video]

Geri
Üst Alt