STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray - Fenerbahçe | 18 Mart | 21.00

Antreman fotoğraflarına bakıyorumda Pino yedek takımdamı benmi yanlış gördüm :o

insua ne yazmis bakin facebooka:)

Hello everyone! Nice day in Istanbul, Friday at 21 o'clock is the super derby GALATASARAY-fenerbahce in Turk Telekom Arena!

Hagi bu hafta boyunca tüm yayın organlarında çıkan alayları ve küçük düşürücü açıklamaları bize değil futbolculara okutmalıydı ancak okuduğum kadarıyla dünya ile bağlantılarını yasaklamış..

Durum bu olunca oyuncunun tek düşündüğü bu haftaki maç olur ancak onu motive edecek tek gerçekler de geçmiş mağlubiyetler ve rezil futbol olacaktır..

İlk önce Hagi'nin yanlışlarından dönmesi lazım ki bu da 5 günde olacak iş değil..

Zapata kendini belli ki vermiyor maçlara 82.dk'da kafasında maç bitmiş adamın ardarda saçma goller yiyor. Alma bu adamı kadroya bu hafta hazırla Ufuk'u..

Hakan Balta, Ayhan, Barış, Mustafa Sarp, Neil ve Kewell adam gibi oynamıyor mu çıkar kadrodan. Yerlerine oynayacak adam mı yok sanki..

Sağ bek Sabri, Stoperler Cana ve Servet, Sol bek Çağlar defans hattı tamam..

İki ön libero ile oyunu kontrol eden fenerin önliberolarını defansa gömdün mü işin kolay Hagi de bunu tahmin edecek futbol bilgisine sahip geçen maç bunu deplasmanda başardı ama korkak futbolu yüzünden berabere kaldık.. Neyse önliberolara karşı da tek ön libero Yekta'yı koy..

Önüne Culio o zaten yardım eder..

Solda Emre Çolak başlası.. İkinci yarı Arda girer

Sağda mutlak suretle Pino.

Kalır forvet.. Bence en önemli kısım çünkü elimizde çok iyi 2 forvet var ancak Hagi bir tanesinin beynini salataya çevirdi.. Bir Stancu sol açığa mı alışsın oyun kuruculuğa mı sağ açığa mı forvete mi karar ver Hagi.

Koy Baros ve Stancu'yu da forvete bitsin iş.. Onlar zaten geriye yardım eden adamlar..

----------Ufuk--------

Sabri--Servet--Cana--Çağlar

----------Yekta----------

Pino----Culio-------Emre

------------Stancu----

-------Baros------------

Ancak bu kadronun çıkmayacağına adım gibi emin olduğum için Barış, Ayhan, Mustafa Sarp, Zapata, Kewell gibi oyuncuların ilk 11 başlayacağı için biz bu maçı kağıt üstünde bile kaybettik..

Ercan Saatçi:İddaa oranlarında Fenerbahçe'nin favori gösterilmesinden dolayı Galatasaray'lıların utanç duyması lazım.

Selim Soydan: (Sinan Engin',Levent Tüzemen'in maç berabere biter demesi üzerine)Masal anlatmayın,maçı çok rahat Fenerbahçe alır.Üstelik dalga geçerek söyledi.

G.Bilgiç'i bir arkadaş söyledi,onun ne dediğini bilmiyorum ama,kendisi tam bir Galatasaray düşmanıdır.

Karaktersizlerden başka birşey beklenmez sırf şöylelerine inat almaları lazım şu maçı ki inanıyorum alıcaz.

fft30mm1387243.jpg

Böyle birşey olacakmış galiba.

pino ve kewell yedek kalacak anlaşılan. antreman fotolarından anladığım kadarıyla

İş yerinde eziklerin 6 kasım olur mu laflarından baya bi hırs yaptım.İnşallah alırız bu maçı eziklere kapağı takarız.

insua ne yazmis bakin facebooka:)

Hello everyone! Nice day in Istanbul, Friday at 21 o'clock is the super derby GALATASARAY-fenerbahce in Turk Telekom Arena!

Geçen sezon Liverpool'da 41 maça çıkmış,bizde yedeğin yedeği. :SS:

Pino yedek kalırsa bu maç izlenmez beyler.

Stad dolmayacak herhalde. Kategori 5 de hala bilet varken 4-3-2-1 lerin dolması çok zor gibi bu fiyatlarla.

Digiturk 3D yayını sinema salonlarından izletmeyerek ne amaçlıyor :D

3D yayın yapan kaç tane kanal var ki millet sadece sinema izlemek için evine 3D televizyon alsın.

Ne zaman becericeksiniz şu işi.

Mantık?

İlyas Sabankay@

Hepsini dinledim..Yazdıkların doğru,Gürcan şöyle söyledi..

Bu biletlere bu stadyum dolmaz.Fb evinde gibi oynar.Maçıda alır..

Selim soydan şununlada dalga geçti;Levent tüzemen stadyum dolarsa çok iyi akuistik olur dedi..Oda hemen dalga geçmeye başladı..Hatta levent dediki gel gidelim maça gör dedi..O gülmeye deavm etti..

Kadir Çöpdemir'e maç kaç kaç biter;Düşene bizde vurmayalım..3-0 alsak yeter..

Bunlara inat bu maçı alacağız..İnanın maç umrunda değildi.Bu yorumları ve Kıs kıs gülmeleri görünce,gaza geldim.Sadece hınçal mizim kanacağımızı yazmış.

Pazartesi akşamı surat ifadelerini görmek istiyorum..gürcan,sergen,selim,ercan az kaldı !!

Volkan-Gökhan G - Lugano-Alex

Kader isim olurlar bence.

İlyas Sabankay@

Hepsini dinledim..Yazdıkların doğru,Gürcan şöyle söyledi..

Bu biletlere bu stadyum dolmaz.Fb evinde gibi oynar.Maçıda alır..

Selim soydan şununlada dalga geçti;Levent tüzemen stadyum dolarsa çok iyi akuistik olur dedi..Oda hemen dalga geçmeye başladı..Hatta levent dediki gel gidelim maça gör dedi..O gülmeye deavm etti..

Kadir Çöpdemir'e maç kaç kaç biter;Düşene bizde vurmayalım..3-0 alsak yeter..

Bu yorumculara inat bu maçı alacağız..İnanın maç umrunde değildi bu yorumları izleyince..Gaza geldim.Sadece hınça Bizim kanacağımızı yazmış.

Pazartesi akşamı surat ifadelerini görmek istiyorum..

Gürcan ın sadece stad dolmaz lafına katılıyorum. Bu fiyatlara dolması mümkün değil.

Yönetim doldurabilmesi için el altından satıcak başka yolu yok her zaman yaptıkları gibi.

Son antrenmanda kadro; kaleciyi seçemedim ama Zapata olur.

Neill-Zan-Servet-Balta

Cana

Yekta-Culio

Kazım-Baros-Arda

Stadın dolması çok zor gözüküyo

Stad dolar bence hiç merak etmeyin.Derbi maça gelir herkes.

takimin en iyi adami pino yokmu?

Geri
Üst Alt