Mahir DONMEZ
Aslan Üye
- 12 Haziran 2009
- 7.707
- 1.981
- 1.918
Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray - Fenerbahçe | 18 Mart | 21.00
Düzelttim
Düzelttim
resim yok ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
resim yok ?
Zapata,Cana,Neill,Culio, As kadrodan birinin yedek olması lazım..Hagi Zapatayı kesmeyeceğine göre..En zayıf halka Kewell, Stancuyu solda oynatacağına esas mevkisi olan birini oynatsın.Pino,Baros,Kewell,Kazım banko 11 başlamalılar. Kazım'da fenere bir sürpriz yaparsa çok memnun oluruz.
Zapata,Cana,Neill,Culio, As kadrodan birinin yedek olması lazım..Hagi Zapatayı kesmeyeceğine göre..En zayıf halka Kewell, Stancuyu solda oynatacağına esas mevkisi olan birini oynatsın.
bence bin Galatasaraylı, onbin fenerliyi yok eder beyler. bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama?
bence bin Galatasaraylı, onbin fenerliyi yok eder beyler. bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama?

5 stoperle çıkan ilk ve tek takım oluruz heralde![]()
Normal şartlarda %100 kazanırız derim lakin Fener bu tarz kritik maçlarda son 100 senedir neredeyse kaybetmiyor. En son Nonda'nın 3. köprü inşaat zamanı kazanmıştık. Malum, o maçtan beri Galatasaray'da bu tarz maçları hiç kazanamıyor. İddaacılara banko: Handikaplı 2
5 stoperle çıkan ilk ve tek takım oluruz heralde![]()
kritik bi maç değil ki.11.sıradayız
Fener için gayet kritik. Bizde düşme potasından uzaklaşıp rahatlamak istiyoruz. Son derece önemli, düşme hattını ve zirveyi yakından ilgilendiriyor.
fenervari bi espri gerçekten.![]()
daha önce 6 stoperle çıktıgımız olmuştu.steau bkres maçıydı alisamiyende.