STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray - Fenerbahçe | 18 Mart | 21.00

Fenerbahçe ortasahası dendiği gibi Özer-Topuz-Selçuk Baroni olursa bu ortasahayı değiştirmeden bizi yenemezler.Özer dökülüyor. Sanki Dia oynar gibi. Keşke Özer ile çıksalar. Alex mecburen geri gelir bu kadroda. Top çıkarmazlar akıllı presle.

yalnız ibb veya ankaragücü maçı gibi öne geçip de kaybedersek dramatik olur. hani direk 0-1 yenilmek ile 1-0 öne geçip 1-2 yenilmek arasında dağlar kadar fark var.

ciddi bir soru olduğunu düşünerek cevaplıyorum;

herhangi bir oyuncunuzdan cekinmiyoruz zira bu sezon bizi bahsettiğiniz anlamda telaşa düşürecek bir performans gösteren oyuncunuz olmadı, lakin potansiyeli olanlar var arda, pino, baroş gibi. çekinmemize sebep olabilecek faktörler ise ilk sırada ambians olacaktır diye düşünüyorum lakin Galatasaraylı arkadasların yazı ve yorumlarını gördükten sonra gerek olmadıgını düşünmeyebasladım cünkü erken bir gol bulursak bizi bırakıp yönetiminiz ve oyuncular aleyhine dönmeye cok meyillisiniz gibi görünüyor, birde oyuncularınız müthiş bir motivasyonla sahada olacaklar, bu da artı bir cekinme faktörü olabilir ama terste tepebilir, daha öncede dediğim gibi Türkiye de 2 büyük kulüp var ve bu mac bu iki gercek büyük kulübün karsılasması olacak, umarım gercekten hakeden kazanır.

ciddi sormuştum,eyvallah

penalti olsa kim atcak?

alex atar diye bir laf edemiyoruz

ne igrenc bir takim olmusuz

Arkadaşlar her şeyden önemlisi bu maç Çubuklu ve Parçalı'nın savaşı...

Türkiye'nin en büyükleri kapışıyor. O yüzden keyif almaya bakalım. Kimsenin kışkırtmasına fırsat vermeyin, çanak da tutmayın. Önemli olan bu:)

Galatasaray: Zapata, Neill, Servet Çetin, Gökhan Zan, Hakan Kadir Balta, Cana, Yekta Kurtuluş, Culio, Kazım Kazım, Pino, Baros

Mustafa Sarp Ayhan ve Barış ın yedekte oturması bile kaybetmemize yeter o kadar rezil oyuncularki oyuna sonradan girdiklerinde bile takım panik yapıyor.

balta penaltı kullanmıştı ya bu sezon bir maçta, öyle hatırlıyorum. neyse baros var. pino atmasın ama, pino'nun iyi vurması için sıkıntı yaratmak gerekiyor, önünde defans koymak, enteresan noktalara topu koymak gerekiyor. rahat vuruşu yapamaz :) ya da topu ceza alanı dışına dikip ordan vursun.

Gørecegiz macta eger Hagi bu konuda bir gørev verirse Cana'ya. Cana konusunda gayet objektifim. Defansif anlamda guclu bir oyuncu diger øzellikleri iyi olmasa da. Alex øyle Cana karsisinda Besiktas'daki genc oyuncu gibi cok genis alanlar bulamayacak øyle cok rahat hareket edemeyecek. Yanlis hatirlamiyorsam gecen seneki macta Topal bu rolu ustlenmisti ve Alex etkisiz kalmisti. Belki de yanlis hatirliyorum ki Cana defansif anlamda Topal'dan daha guclu.

geçen seneki ilk maçı hatırlamak istemiyorum ve hatırlatmak da istemiyorum açıkçası, samiyendeki maçta ise alex Mehmet Topal'ı auta çıkarıyordu.. sizce selçuk nasıl bomboş vurdu o topa? alex Mehmet'i saçma yerlerde oyaladığı için öyle vurabildi.. neyse sizlerden de özür dilerim hatırlatmış oldum..

Galatasaray: Zapata, Neill, Servet Çetin, Gökhan Zan, Hakan Kadir Balta, Cana, Yekta Kurtuluş, Culio, Kazım Kazım, Pino, Baros

Böyle olmalı bence de.Balta'ya itirazım var lakin Hagi böyle buyuruyor.

Sarp yedek mi ?

Geri
Üst Alt