Halim Yıldırım
Parçalı Üye
- 10 Haziran 2009
- 2.519
- 1
- 1.308
Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray - Fenerbahçe | 18 Mart | 21.00
Böyle bi kadroyla çıkacağımızı hiç sanmıyorum yine abuk subuk bi kadro çıkarırlar.Şunuda belirtmek istiyorum Cuma günü kazanırsak taraftar sayesinde kazanırız.Çok büyük konuşuyolar Allah büyük.
hagi mantıklı bir kadroyla çıkarsa kazanabiliriz.bamdan barış hariç kimse kadroya alınmamalı.çünkü barış fener maçlarında iyi oynuyor.birde yapacağı değişikliklerde bizim kaderimizi çizecek karşı tarafta emrenin olmaması normal çünkü oynamayacağını herkes biliyordu.kalede aykut,sol bekte çağlar,orta sahada barış oynamalı.sağ açıkta kazım oynamalı.
ben kazımın çok iyi oynayacağını düşünüyorum.
-------------------------aykut------------------------------
sabri---------servet------------------neill-----------çağlar---
--------------------------cana------------------------------
-----------------barış------------------culio-----------------
kazım-----------------------------------------------pino-----
--------------------------baros------------------------------
ikinci yarıda skora göre arda,baros ve kewell oyuna girebilir.hagi kesinlikle orta saha alıyo oyuna buda mustafa sarp değil ayhan olmalı.
mevcut kadroyla kazanabiliriz.ama burda bizim adımıza en önemlisi haginin yapıcağı hamleler ankaragücü maçında fena oynamayan ve skoru korumak üzere olan takımı bozdu ve mağlubiyetimizde başroldeydi.artı kademe hataları yapıp sestakı kahraman yapan savunma oyuncularımızla beraber.
Böyle bi kadroyla çıkacağımızı hiç sanmıyorum yine abuk subuk bi kadro çıkarırlar.Şunuda belirtmek istiyorum Cuma günü kazanırsak taraftar sayesinde kazanırız.Çok büyük konuşuyolar Allah büyük.