Ahmet Dabak
Sarı Üye
- 3 Kasım 2010
- 108
- 0
- 976
Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray - Fenerbahçe | 18 Mart | 21.00
sampiyonlar ligi maci konusu ne alaka?
sampiyonlar ligi maci konusu ne alaka?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla onu bilmem de, Mourinho Barcelona maci icin 10 kisilik özel davetliyi protokolde agirlayacakmis. 10 kisiden biri Imparator Fatih Terim. Bizzat aramis ve gelmesini istemis. Cok da iyi arkadaslarmis.
marinyo yavas agirlasin. Ahmet Cakar deyimiyle söyleyeyim. Marinyo teknik direktörse Real'i sampiyon yapsin![]()
footbaLLove
GS 11; Zapata, Neill, Zan, Servet, Balta, Cana, Culio, Yekta, Kazım, Pino, Baros
18 minutes ago via Tweetie for Mac
niyekiii ağırlar tabiii adam kendi gibi agresif-gaza getiren-disiplinli ve arada sırada taktiklari tutan ayni tipdeler..
fatih terim gitmeyecekte yılmaz vuralmı gidecekti. neyseee maça dönelimm....
umarım volkan totosuyla top tutayım demez .. tribünler yakın tuttuğunu iner içine sokarlarr![]()
derbiye bu kadar ilgisiz taraftar oldugunu bilmiyordum
Marinyo (yaw bizim spor yazarlarin Yabanci diline hastayim) FT yi cagirmamistir, medyanin sallamasyonu veya FT istemistir maca gitmeyi, bizim yandas medya da Marinyo IMPARATORU maca davet etti diye haber yapmistir.
Aynen çok ilgi yok maça.
derbiye bu kadar ilgisiz taraftar oldugunu bilmiyordum
Nasil yok anlamadim. Forumda mi? Biletler bitti hatta millet bilet bulamiyormus diye duydum
Nasil yok anlamadim. Forumda mi? Biletler bitti hatta millet bilet bulamiyormus diye duydum