STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray - Fenerbahçe | 18 Mart | 21.00

Hagi böyle bi kadroyla çıkabilir bence:

Zapata-Neill-Servet-Zan-Balta-Ayhan-Cana-Culio-Kazim-Baros-Pino

Ben olsam başka kadroyla çıkarım ama bana soran yok :D

Hagi böyle bi kadroyla çıkabilir bence:

Zapata-Neill-Servet-Zan-Balta-Ayhan-Cana-Culio-Kazim-Baros-Pino

Ben olsam başka kadroyla çıkarım ama bana soran yok :D

Ayhan'ı kest.Balta? Yekta'yı koy.Zapata'yı kest. Insua,Aykut koy.Tabi bunlar olmaz. Gene deCana'yı Alex'e ver.Maç 10-10 oynanır. Kazım fener nefreti ile dolup taşıyor.Yapabilirse birşeyler yapar.

Kaleci kim olacak kaleci??? Asıl önemli olan o.

AYKUT mu?

UFUK mu?

ZAPATA mı?

Aykut : Her yan topta yüreğimiz ağzımıza gelir, Alex olmadık yerlere keser bu da çıkmaz topa yeriz. Ayrıca topun içinden geçme ihtimali de yüksek. :)

Ufuk : Orta sahadan Selçuk Selçuk vari bir gol daha yiyebilir, olmadık bir penaltı yapabilir.

Zapata : Topun kaleye gelmesi yeterli gol yemesi için, sağ sol yan farketmez, top direk eline bile gelse sektirme potansiyeline sahip, her sektirdiği topla Lugano'yu maçın yıldızı yaptırma olasılığı var.

Şimdi soruyorum, bu halde hangisi? :D

Emirhan :)

Kaleci kim olacak kaleci??? Asıl önemli olan o.

AYKUT mu?

UFUK mu?

ZAPATA mı?

Aykut : Her yan topta yüreğimiz ağzımıza gelir, Alex olmadık yerlere keser bu da çıkmaz topa yeriz. Ayrıca topun içinden geçme ihtimali de yüksek. :)

Ufuk : Orta sahadan Selçuk Selçuk vari bir gol daha yiyebilir, olmadık bir penaltı yapabilir.

Zapata : Topun kaleye gelmesi yeterli gol yemesi için, sağ sol yan farketmez, top direk eline bile gelse sektirme potansiyeline sahip, her sektirdiği topla Lugano'yu maçın yıldızı yaptırma olasılığı var.

Şimdi soruyorum, bu halde hangisi? :D

bence aykut karşı karşıyalarda top çıkarabiliyor en azından (arada)

Galatasaray'ın elindeki en iyi kalecinin UFUK CEYLAN olduğu konusunda bir sıkıntımız mı var? :)

bence Aykut

Galatasaray'ın elindeki en iyi kalecinin UFUK CEYLAN olduğu konusunda bir sıkıntımız mı var? :)

Açıkçası Bursa'da yediği o golden sonra ne kadar şüpheye düşmüş olsam da bende hala Ufuk olduğunu düşünüyorum.

Ama yine de bu maçta ilk devredeki Fener maçında kalede olan Aykut'un olmasını tercih ediyorum.

Volkan hadi bu statta da oranı buranı kaşısana erkeksin ya hadi bakalım.

stad dolar mı dersiniz ?

Hagi'ye guvenim kalmadi ama Fener'e hep ters geliyor.. Gider ayak 3-5 sallarsa Fener'e sasmayin..

Alex'i Cana ile kilitleyip, orta alani Culio ve Yekta ile ele gecirirse herkesin sandigindan cok daha rahat bir mac olur. malum Emre'de yokken muhtemelen kazma Selcuk veya Baroni ikilisinden biri mutlaka oynayacak.

Tek dikkat etmemiz gereken Lugano ve Baroni'nin provoke edici oyunlarina yem dusmemek. Cana ozellikle sinirlerine hakim olmasi icin tembih edilmeli.

Stad dolar ama Galatasaraylılar dolduramaz. Trabzonsporlular açığı kapatır.

En iyi kalecimiz Ufuk Ceylan.

Umarım bu maçta Kazım oynamaz, yoksa sağ kanadımız delik deşik olur. Fenerbahçe'nin sol kanadında büyük ihtimalle Dia oynayacak, bizde ise sağ bek Neill. Neill, bütün maç Dia tehdidi nedeniyle fazla hücuma çıkamayacak. Kazım geriden yeterince destek alamayacağı için Santos'a karşı fazla etkili olamaz diye düşünüyorum. Zaten Santos ezberlemiştir Kazım'ı. Ayrıca Kazım bekinin yardıma da gelmiyor. Bu nedenlerden ötürü sağ açıkta, her ne kadar o mevkide pek etkili olmasa da Yekta oynamalı. Yekta en azından Neill'e yardım eder ve pas trafiğinin içinde olur. Sol açıkta Pino, forvet arkasında Arda, bu üçlünün arkasında ise Cana ve Culio oynamalı bence. Ayrıca, inşallah Hakan Balta bu maçta ilk 11'de oynamaz. Yoksa Niang'a karşı çok çaresiz kalırız.

Umarım bu maçta Kazım oynamaz, yoksa sağ kanadımız delik deşik olur. Fenerbahçe'nin sol kanadında büyük ihtimalle Dia oynayacak, bizde ise sağ bek Neill. Neill, bütün maç Dia tehdidi nedeniyle fazla hücuma çıkamayacak. Kazım geriden yeterince destek alamayacağı için Santos'a karşı fazla etkili olamaz diye düşünüyorum. Zaten Santos ezberlemiştir Kazım'ı. Ayrıca Kazım bekinin yardıma da gelmiyor. Bu nedenlerden ötürü sağ açıkta, her ne kadar o mevkide pek etkili olmasa da Yekta oynamalı. Yekta en azından Neill'e yardım eder ve pas trafiğinin içinde olur. Sol açıkta Pino, forvet arkasında Arda, bu üçlünün arkasında ise Cana ve Culio oynamalı bence. Ayrıca, inşallah Hakan Balta bu maçta ilk 11'de oynamaz. Yoksa Niang'a karşı çok çaresiz kalırız.

Hakan Balta sol bekte oynayacak. Çağlar'ın kasığında sakatlık var.

Geri
Üst Alt