STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray - Fenerbahçe | 18 Mart | 21.00

Fenerbahçenin en büyük avantajı 2 tane sağlam bekinin olması eğer bu 2 bekin önde yaptığı baskıya bizim bekler de karşılık veremez ise baskı kuramayız.

kazımı ne kadar sevmesemde ve tez gönderilmesini istesemde bu maç onun maçı olur.ztn dahada oynamaz diğer maçlarda oldugu gibi

onun harici fenerbahçe öncelikle beraberliğe gelirse alırız maçı.yüklenirse alır maçı.cunku bizim takıma kim yüklense golu buluyor öyle böyle

eger luganodan kafa golu yersek birakalim bu futbolu falan

ahmaklik o adamdan artik gol yemek duran topta

Fırat Aydınus ile Kazım Kazımın arası pek iyi değil bu maça niye ilk maçın hocasını vermedikleri belli oldu

ayrıca Trabzon Fener maçlarının ikisini de ve BJK Fener maçlarının iki ayağını da ilk maçı yöneten hakemler yönetti. Ama bizim maç için özel rica geldi tabiii.

Emre sakat muhtemelen selçuk oynayacak kader yine ağlarını örüyor.Yenersek sevinirim yenilirsek üzülmem çünkü olası bi yenilgide taraftar ne yönetimi ne de Hagiyi dinler.

kazimin rakibi uyuz eden hareketlerine cok guveniyorum bu macta

o luganonun portlek gozlerine bir kirmizi kart beni cok mutlu eder

Emre sakat muhtemelen selçuk oynayacak kader yine ağlarını örüyor.Yenersek sevinirim yenilirsek üzülmem çünkü olası bi yenilgide taraftar ne yönetimi ne de Hagiyi dinler.

Farketmez. 5 gol atıp ezici bir oyun sergilesek bile illa ki bir top çarpa seke, ite kaka gider gol olur kalemizde.

Bu maçta 2 golden az gol yememiz süpriz olur.Duran toplardan veya bireysel hatalardan yeriz gene. Ondan sonra maçı döndürmek için uğraşır dururuz

Icimden fark yiyecegiz gibi geciyor

Insallah aliriz

Farketmez. 5 gol atıp ezici bir oyun sergilesek bile illa ki bir top çarpa seke, ite kaka gider gol olur kalemizde.

50.000 kişinin önünde o futbol şansları yanlarında olucakmı yine görücez.Hep bizimkilerin ayakları ellerine dolaşırdı birazda onlarınki dolansın.

taraftar kareografi hazırlıyormus bilgisi olan varmı ?

Madem bizim kurtuluş ve onur maçımız diyorlar. O zaman bu derbiyi mutlaka kazanmalilar. Eğer ben bir Galatasaray macını izlemek için yan köye 2 saat koşarak gittiysem, bunlarda da haysiyet varsa o macı 90 dakika kazanacaklar. Ha olmadı mı? O zaman ben yine Galatasaray'ım için koşmaya devam ederim. Fakat bu adiler seneye o kutsal formayı giyemezler. Eğer bunlara ısrar eden olursada defolur gider.

Madem bizim kurtuluş ve onur maçımız diyorlar. O zaman bu derbiyi mutlaka kazanmalilar. Eğer ben bir Galatasaray macını izlemek için yan köye 2 saat koşarak gittiysem, bunlarda da haysiyet varsa o macı 90 dakika kazanacaklar. Ha olmadı mı? O zaman ben yine Galatasaray'ım için koşmaya devam ederim. Fakat bu adiler seneye o kutsal formayı giyemezler. Eğer bunlara ısrar eden olursada defolur gider.

Kim diyor ya, futbolcular seyine bile takmiyodur affedersiniz. Bazilari sezon sonu yolcu zaten, cogu da kendini biliyor. Digerleri zaten sezon basindan beri adam akilli oynamiyorlar.

Taraftar kadar düsünen yok su takimi, kendileri bile kendini düsünmüyor.

Nonda.jpg

volkan için olsaydın sende keşke

11794.jpg

Resmin içinde hem 30 var hem Volkan :)

Unbenannt-1.jpg

bide sen olsan kara şimşek :(

Pino----Baros----Kazım aklı varsa böyle çıkar hagi.

.

Geri
Üst Alt