STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray - Fenerbahçe | 18 Mart | 21.00

arkadasi disari alalim

fazla uçmadan satıp karaborsacı değilim demek ne demek bana açıkla 3 ünü birden alıyim.

Forumumuz üzerinden bilet satışı yasaktır.

Paraya ihtiyacım olduğumdan dolayı maça gitmeyip satmaya karar verdim.Hepsi bu.Şuan piyasadaki insanlar gibi 250-350 falan istemeden bir miktar kar koyarak satabilirim demiştim.Ancak yanlış anlaşıldı sanırım.Bugüne dek hiç bilet satmadım.Yazdığım geçmişteki yüzlerce mesaja da tek tek bakarsanız bir tek bilet ilanım yoktur 4 yıldır kombinesi olan biri olarak.Hepsi bu.

Savunmada son durum ne bilmiyorum ama;

-----------------Cana----------------

--------Yekta-----------Culio---------

Kazım-----------------------------Pino

----------------Baros-----------------

En ideal ön taraf bana göre. Arda 'da ilerleyen dakikalarda oyuna girer ve fizik gücünü efektif kullanır. Hem de hamle şansımız olur kenarda Kewell gibi Arda gibi.

Ancak Hagi büyük ihtimalle Yekta yerine Ayhan ya da Sarp ile başlar.

Bence soyle yap: "elimde fazladan bilet far HMMM ne yapsam" diye yazarsan ozelden teklifler gelecektir ;);)

renkdas..

Yıl 1997 dedem bilmez ama babam iyi bilir. Salı günü Cuma namazından çıktıkdan sonra atın üstünde yaya olarak harbe gidiyoruz çölde kar dizboyu ilerliyoruz.Karşımda iki düşman askeri çektim kılıcı iki el ateş ettikten sonra adamın

bacağını kestim.Kolumu alçıya aldılar.Arabayla hastaneye son sürat gidiyoruz.Arabada bir damla

benzin yok.Neyse ozamanlar elektirik yok mum ışığında televizton izlerken baktım havada bir

sinek uçuyor içerden bazukayı kaptığım gibi sineği iki kaşının ortasından vurdum.Sinek yoğum bakımda.

Ahh o eski günler ahh..

biletlerin çoğunun bitmesi lazımdı aslında bugun ama nafile

napacagiz bilmiyorum...yensek bir türlü kaybetsek bir türlü...iki ucu pislikli degnek...

en iyi sonuc beraberlik olacaktir...belki bu vesile hagi gider mac sonu ve ilk maglubiyeti (fenerden) almamis oluruz...

napacagiz bilmiyorum...yensek bir türlü kaybetsek bir türlü...iki ucu pislikli degnek...

en iyi sonuc beraberlik olacaktir...belki bu vesile hagi gider mac sonu ve ilk maglubiyeti (fenerden) almamis oluruz...

Yenersek olacak olumsuzluk ne? Veya kaybedersek ne kazanacağız anlamadım?

Çıkarız kazanırız ve her şey normal akışında devam eder.

Biletler tukenmedi mi daha?

Yenersek olacak olumsuzluk ne? Veya kaybedersek ne kazanacağız anlamadım?

Çıkarız kazanırız ve her şey normal akışında devam eder.

hagi den bir an önce kurtulmamiz lazim...maci kazanirsak hagi kesin sezon sonuna kadar takimin basinda kalir...kaybedersek gider....bu kadar basit...

Geri
Üst Alt