STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray - Fenerbahçe | 18 Mart | 21.00

Stancu'nun kerametini anlayamadik gitti.

Kewell ve Pino varken 11'in yanindan gecmemesi lazim.

GStv Florya'dan canli yayina gecti.. suanda futbolcularimiz otobus'e biniyorlar ve hepsinin keyfi yerinde Sabri reis'te yanlarinda.. ve stada kadar GStv otobus'u takip edecek canli yayinda :D

Arkadaşlar maç öncesi, maç sırasında fark etmeksizin link istemek, kadro vs... şifreli şekilde link istemek kesinlikle yasak. Uyarıları dikkate alın, boş yere ceza almayın.

Ligtv'den gelen uyarı doğrultusunda forumda link paylaşımı her ne şekilde olursa olsun yasaklanmıştır. Link isteme, kadro isteme, "maçı izleyemiyorum" tarzı imalı sözlerin hepsini editliyoruz. Link isteyenlere 1 Gün MYC, Kadro isteyenlere uyarı yapılacak.

.

Tam Stancu yerine Kewell oynamalı yazacakken Pino'nun da oynamadığını gördüm. Hadi Kazım kontenjandan dolayı oynuyor (Zapata'yla kontenjan harcamamız ayrı bir dava ya neyse) ama Pino'yu anlamak mümkün değil. İlk maçın en iyisi, son maç adam akıllı oynayan tek oyuncu, taraftarın en çok beklentide olduğu oyuncu belki de. Oysa ki koy Kewell-Pino-Baros'u ileriye, Stancu'nun ne akdar etkisiz kaldığını dünya alem gördü. Hayır, Stancu'yu bitirdiği gibi sol kanadımız da felç kaç maçtır, ya sabır.

GStv Florya'dan canli yayina gecti.. suanda futbolcularimiz otobus'e biniyorlar ve hepsinin keyfi yerinde Sabri reis'te yanlarinda.. ve stada kadar GStv otobus'u takip edecek canli yayinda :D

Sabri reyiz :).

Takımımız yola çıktı.

Pino nasıl yok anlamadım? Kesinleşti mi kadro?

Beyler Pino ile Kewell 2. Yari daha etkili olabilecek oyuncular bir durun bakalim ya... hemen cellalenmeyin... Herseyi birakinda Yektanin ilk 11 baslamasina dua edelim

Ntvsporda bağlanır floryaya,

Yapma hagi ya pino yu nasil oynatmazsin

Cok fazla havaya girmeyelim mac berabere biter en fazla

Ntvspor son anda stancuyu onbire almış diyor..Hagi bu hamlesi ile oyuncular ile arasını iyice açmıştır..Takımda kimse sorsan bu maçta pinonun oynaması isterdi..Fb savunmasını yıpratabilecek zaten nadir oyuncumuz var.

Pino hoşaf ederdi bu fb savunmasını :(

Yenilirsek kimse bana masal okumasın çok çeker hagi dilimden.

Stancu o sol cizgiden ne halt becerecek cok merak ediyorum adam forvet diye alindi.

Stancu niye oynuyor, biri bana anlatabilir mi?

Pino yoksa Hagi'ye iki çift lafım olacak.

Beyler Pino ile Kewell 2. Yari daha etkili olabilecek oyuncular bir durun bakalim ya... hemen cellalenmeyin... Herseyi birakinda Yektanin ilk 11 baslamasina dua edelim

Haginin 70den once değişiklik yapmadığınıda unutmamak lazım

Geri
Üst Alt