Cevap: STSL 10/11 H:26 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | 18 Mart | Maç Sonucu
aslında maça hırslı başladık stadın vermiş olduğu ambians ile,golüde güzel bir dakikada bulduk ama geriye yaslandık.barosve cluio iyidi bugün,ikili mücadelelerde ilk yarı iyiydik ama ikinci yarı dengemiz bozuldu,alex kendini unutturdu yine ve bu dakikalarda kazım oyundan alındı,bu takımın kanat akınlarını kesti,bence kazım çıkıp pino girseydi çok yerinde bir değişiklik olurdu.akabinde ardanın gelmesi biraz hareketlilik getirsede fenerbahçe son 15 dk da maçı aldı.söylenecek çok fazla bişey yok,ne stad farkı ne kadro farkı nede başka etkenler feneri yenmemizi istemiyor.fenerin 6-0 lık maçından sonraki psikolojiyi biz hala atamadık üstümüzden,fenerde bunun üstüne bize yıllardır öyle maçlar kazandıki isimler değişsede sonuçlar değişmiyor malesef.bence klüp nezlinde mantalite değiştirmemiz gerek,bunu başaramıyorsak fener maçlarına çıkmayalım.öyle bir hale geldikki fenerle berabere kalsak "şeferli beraberlik" der konuma geldik.aynı maçı lincolnlü takımdada yaladık hemde kadıköyde.1-0 öndeyken maçı verdik.bunların hepsi zaman içinde üstümüze kalan psikolojik baskıdır.fener o kadar rahat oynuyorki kadroları değişse bile "biz bu maçı nasıl olsa alırız" diyorlar,o mantalite yerleşmiş çünki onların camiasında.biz mücadele etmişiz,öne geçmişiz onların umrunda bile değil,içerdede dışardada yada farklı bir yerdede fener kazanırız diyor ve alıyorlar ama biz 4-5 maçda bir 1-0 lık skorlar alara avunuyoruz.
fener maçlarında ben 2005den sonra zaten zerre keyif almıyorum,kadromuz iyi olsada kötü olsada sonucu belli bir derbiyi izlemek bana acı veriyor.malesef bu mantaliteyi,6-0lık hezimitin üstünden geçen 10 yıllık kamburu üstümüzden atmadıkça biz feneri "eze eze" yenemeyiz,yenmemizinde mümkünatı yoktur..