STSL 10/11 H:27 | M.P. Antalyaspor 3-0 Galatasaray | 4 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:27 | M.P. Antalyaspor 3-0 Galatasaray | 4 Nisan | Maç Sonucu

%100 fıutbol

necati canlı yayında

"maçın baştan sona hakimiydik"

Cevap: STSL 10/11 H:27 | M.P. Antalyaspor 3-0 Galatasaray | 4 Nisan | Maç Sonucu

keita.jpg

Umarım bir an önce seçim tarihi açıklanır ve gündem değişir. Bu gidişatın şakası yok..

Şakayla karışık sallayıp duruyoruz lan ciddi ciddi ligden falan düşeriz sonra iç savaş çıkar.

Yeni adamimiz :D Bitmiyor ki capsiz futbolcu arkadas:D Birinden kurtuluyorsun digeri geliyor :D

galatasaray-serkan-kurtulus.jpg

dün noldu izliyemedim siteden de yanıt gelmiş galiba

ne olmadiki...sinir krizi gecirdim resmen

su kafasi yarilan kücük batuhan'in annesi katildi yayina...yalanlar ve dolanlar anlatip durdu, yok gs yardim etmemis bilmem ne..

kulübü de mahkemeye vermisler, ev almadlilar ve para vermediler diye...

ayrica cakar "ben böyle camianin (= gs) icine edeyim dedi"...sonra özür diledi, " ben böyle baskanin ve yönetimin icine edeyim" dedi

Antalya çok tırt bir takım, işin kötüsü de bu zaten, hiçbir şey yapmadan yenebiliyor artık millet.

[video=youtube;fyuk6Ue0O1k]https://www.youtube.com/watch?v=fyuk6Ue0O1k[/video]

rıdvan hoca:

%100 fatih hoca gelmeli

haklı. eğer bu oyuncuların yarısı bile kalacaksa fatih terim'den başkası yapamaz.

balta falan kalsa, gene oturacak maç boyu mesela. garibim yabancı hocalar anlayışlı falan yaklaşmaya oyuncuyu kazanmaya çalışıyor iyice havalanıyorlar.

rijkaard-servet durumunda olduğu gibi.

en iyisi sal terim'i araya, bir fırçalasın bunları kendilerine gelirler.

hep bir şampiyonluğun hikayesi cd'sindeki halleri geliyor gözümün önüne;

ümit'e burayı savunacaksın dedik, ben daha ümit'i bir kere görmedim burda.

arif bunları atamayacaksan, neyi atacaksın?

Galatasaray bu şekilde giderse Digiturk batabilir...

%100 futbol:

rıdvan dilmen necati ateş'e sorusu:

"Maçın durduğu bölümlerde galatasaray futbolcuların psikolojisi nasıldı"

Necati: pek iyi değildi gs büyük camiadır

eski günlerine geleceklerdir kısa zamanda toparlayacaklardır.

Geri
Üst Alt