STSL 10/11 H:27 | M.P. Antalyaspor 3-0 Galatasaray | 4 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:27 | M.P. Antalyaspor 3-0 Galatasaray | 4 Nisan | Maç Sonucu

eskiden en iyi gençleri biz alırdık. Sağolsun AdnanPolat ve Adnan Sezgin geldiğinden beri en iyileri diğerleri alırken tukakaları bize bıraktılar da bizde transfer yaptık. Şu anki halimiz e şaşırmamak lazım.

Cevap: STSL 10/11 H:27 | M.P. Antalyaspor 3-0 Galatasaray | 4 Nisan | Maç Sonucu

944220110315110232949.jpg

bar%C4%B1%C5%9F-mustafa.jpg

onun yaptıklarınıda hatırlıyoruz. sami yende çok iyi oynayıp,deplasmanlarda yatıyordu. gördüğü kırmızı kartlarda hediyesi

Kardeş bi laf vardır buldunda bişeylisini istiyon diye biliyonmu o lafı :)

Yahu bu kulübü dışardan yıkmaya çalışanlarlamı uğraşacağız içerden yıkmaya çalışanlarlamı?

Rijkaard'ın ikinci senesinin başlarında demiştim sanırım,Rijkaard gitmeli diye.Çünkü o adamda bizim gibi bir takımı taşıyabilecek potansiyel yok.Çok kaliteli hoca,çok bilgili bir futbol adamı ama bizim gibi maddi olanaksız,ağır baskılı takımlara Lucescu gibi kurt hocalar lazım demiştim.

Rijkaard'ın değerleri,görüşleri bize çok zıttı.

onun yaptıklarınıda hatırlıyoruz. sami yende çok iyi oynayıp,deplasmanlarda yatıyordu. gördüğü kırmızı kartlarda hediyesi

geçen sene deplasmandaki Antalyaspor maçı ??? 2-0 dan 3-2 ye getirdiğimiz hani ??? Keita sayesinde

Abdul Kader Keita = 15 puan

şimdi 18-19 oyuncumuz hem iç sahada hem deplasmanda yatıyor. işin kötüsü kırmızı kart görmüyor ve sakatlanmıyorlar. ısrarla yatıyorlar. en azından evimizde korkutuyorduk. şimdi averaj takımı gibi takılıyoruz.

ne olmadiki...sinir krizi gecirdim resmen

su kafasi yarilan kücük batuhan'in annesi katildi yayina...yalanlar ve dolanlar anlatip durdu, yok gs yardim etmemis bilmem ne..

kulübü de mahkemeye vermisler, ev almadlilar ve para vermediler diye...

ayrica cakar "ben böyle camianin (= gs) icine edeyim dedi"...sonra özür diledi, " ben böyle baskanin ve yönetimin icine edeyim" dedi

inan şakamı bu diyesim geliyor. inanamıyorum nutkum tutuldu. Yazıklar olsun ne diyeyim

BAM oldu SAMBA..

Oyuncularda hocalara ihanet ediyor..

böyle düşünenler yüzünden gönderildi zaten adam

ararız işte öyle oyuncuyu

tslde hiçbir takımda öyle oyuncu yok

telegol başladı

sen bu adamların hepsinin gideceğini mi sanıyosun?

bizim görüdügümüzü baskalari göremiyor mu ?

mecbur gidecekler...en azindan yabancilarin neredeyse hepsi gidecek zaten...yerlilerden en az BAM gidecek...yani takimi zaten komple yenilemek gerekiyor...

aman gelmesin yoksa önümüzdeki senerlde batar

B_efe7531b0dc1ccf7f3a9f63fb4719556.jpg

abicim floryada hiç bir dispilin olmadığı baroşun her maçta hakemle uğraşmasından belli. yaa arkadaş biri çıkp bu adama sözünü geçiremiyor mu? geçiremiyor işte.. çnkü öyle bir insan yok floryada.. al gitti yine yedi kırmızıyı 3 hafta yok.. bunların başında fatih terim olacakta baroş hakemle uğraşacak??? yemin ederim fatih hoca döver..

yav hep bu adamlari öne atmayin sanki digerleri iyimi Allah askina!

hakan balta niye bunlarin arasina katilmiyor hic yada serkan ufuk say say bitemez bu takim okadar kalitesizki.

bugünkü mactan önce antalyanin kadrosuna bakiyorum büyük takimda futbol oynamis adamlar.

simdi gelde yen böyle oyuncularla.

Bir geçen seneki kadromuza bak,bir de şimdikine...

Geri
Üst Alt