STSL 10/11 H:28 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | 10 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:28 | Galatasaray - Trabzonspor | 10 Nisan | 19.00

Kendi futbolumuzu oynarsak zaten yenilceğiz sıkıntı yok:)

yarın hakem G.Saray'ın yenmesi için elinden geleni yapacak.

buca bugün yenilse maçta paf takımla çıksaydık sorun olmazdı ama şimdi puan almamız şart ama çok zor trabzon rahat yener gibime geliyor..

Berabere bitecekmiş gibi hissediyorum. Ayrıca oyuncularımızın çok iyi bir maç çıkaracaklarını düşünüyorum.

Bizim kadrodaki fenerliler bu maçta kendilerini göstereceklerdir

Bizim kadrodaki fenerliler bu maçta kendilerini göstereceklerdir

Baki n'yaptın yahu?

Ya tamam komplo tooorileriii(nası yazılıyordu lan bu) gırla ama biyerde durmak gerek.Bi sınır gerek dimi?

Bu sefer tersi çıkar kazanırız..Ne zaman ümitli olsak yeniliyoruz.

1-3 trabzon alır.

Baki n'yaptın yahu?

Ya tamam komplo tooorileriii(nası yazılıyordu lan bu) gırla ama biyerde durmak gerek.Bi sınır gerek dimi?

Komplo teorisi falan değil geçen hafta ortaya konan mücadele ortada eğer herhangi bi futbolcu geçen haftadan çok daha üstün bi performans gösterirse bil ki o fenerlidir.Bunun başka bi açıklaması olamaz çünkü

Komplo teorisi falan değil geçen hafta ortaya konan mücadele ortada eğer herhangi bi futbolcu geçen haftadan çok daha üstün bi performans gösterirse bil ki o fenerlidir.Bunun başka bi açıklaması olamaz çünkü

Şansa falan trabzonu yenersek oyuncular fenerli mi? olacak..Ozaman trabzonluda kendi kalesine atar veya penaltı yaptırırsa fenerlidir..Bizdende biri hata yaparsa O trabzonludur

Bırakalım şu mahabbetleri kazanırsak kazanırız..Bu saatten sonra hiçbişey umrumda olmaz. Ben 14 mayısı bekliyorum..

yani maci vermeyelim onurumuzla oynayalim zaten her durumda yenilecegiz diyenler fenerli sen ve senin gibi yatalim-satalim diyenler Galatasaray'li oyle mi? sence de bu durumda bir terslik yok mu?

106 yillik serefli kulup gerekeni yapacaktir, sizin gibi kendini bilmezleri mi dinleyecekler?

senin gibileride dinleyip fb yi şampiyon yapmayacaklardır. sen dediğimi yanlış yerden anlayarak kendini üstün bilgin göstermeye çalışmışsın ama pek bilgin göstermedin üslubünla ...

Şansa falan trabzonu yenersek oyuncular fenerli mi? olacak..Ozaman trabzonluda kendi kalesine atar veya penaltı yaptırırsa fenerlidir..

Bırakalım şu mahabbetleri kazanırsak kazanırız..Bu saatten sonra hiçbişey umrumda olmaz. Ben 14 mayısı bekliyorum..

onu demek istemediki

gecen hafta ruh gibi gezinen bir oyuncu yarin canini disine takarsa bilki o fenerlidir demek istedi ki bence hakli cünki galatasarayda bilindigi gibi her dönem kadroda fenerliler oluyor

onu demek istemediki

gecen hafta ruh gibi gezinen bir oyuncu yarin canini disine takarsa bilki o fenerlidir demek istedi ki bence hakli cünki galatasarayda bilindigi gibi her dönem kadroda fenerliler oluyor

Aynen

onu demek istemediki

Her maçın havası farklı..Bu maça başka gözle bakarlar..(Tıpkı fb ve bjk maçı gibi)

Kazanırsakta,yenilsekte kimseyi sorgulamam..

Tek isteğim bir kaç genç'in oynaması...Barış bek falan başlamaz umarım..

Her maçın havası farklı..Bu maça başka gözle bakarlar..(Tıpkı fb ve bjk maçı gibi)

yemisim ozaman ben öyle futbolcuyu

agalar bide mac ayrimimi yapacak bunlar anadolu kulübü bunlara yenilem bunlar istanbul kulübü yada sampiyon olmus kulüp bunlari yenelim diye.

Lütfen inkar etmeyelimki su kadroda mutlaka fenerli oyuncular var

tipki uefayi aldigimiz kadroda fenerli oyuncular oldugu gibi

Eğer iyi bi seri yakalasaydık veya antalyayı iyi oynayarak yenseydik hiç bi galatasaraylı bu maçta puan kaybetmeyi istemezdi.Ama bi hafta önce ruhu çekilmiş topluluk bi hafta sonra sebepsiz yere sahada aslan kesilirse bunun hiç bi mantıklı açıklaması olamaz

Insallah fark atariz...

Geri
Üst Alt