STSL 10/11 H:28 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | 10 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:28 | Galatasaray - Trabzonspor | 10 Nisan | 19.00

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Aykut

Sabri

Servet

Gökhan Zan

Çağlar

Neill

Kazım

Yekta

Ayhan

Culio

Kewell

İnsua İLK 11'de.

Neill orta saha mı :asd:.

Kewell-Ayhan-Servet:Z3: :badwords:

bana ne Trabzonun sampiyonluk hasretinden bu sezon rezil kepaze olduk ligte cok kötü bir durumdayiz bu maci kazanmak lazim. ne olursa olsun benim icin Galatasaray önemli. saygilar.

Sen onu bize değil ruhsuz futbolcular anlat. Önündeki topa ayak uzatmayan neill'e anlat. Topu elinden kaçıran kalecilere anlat, bizi 2 eksik, rakibi 2 kişi fazla oynatan beklere anlat. Orta sahada eli belinde oyunculara anlat.

Takımdan çok kendini düşünen arda'ya anlat. Gerisi laf.

Isterse bugün biz kazansaydik, fb'nin sampiyonlugu ilan edilseydi, yine de yenilmemizi istiyorum diyemezdim. Yapamam, cünkü ben Galatasaray'liyim, ben rakip taraftarlardan farkliyim, benim bir asil durusum var. Isterse rakipler CL'den jackpot'u kazansinlar, 4. yildizi taksinlar, benimle dalga gecsinler. Hic farketmez; herzaman böyle kalacak.

Kazanalım artık ulan.Yemişim Fener'i,Trabzon'u.Küme düşer dediğimiz Sivas geldi ensemize.Biz bir hafta daha kaybedip Sivas yenerse 15.oluyoruz.Yuh demek istiyorum ama az kalır yuh.Her hafta gururunuz için kazanın,onurunuz için kazanın diyoruz yok.Bunlarda ne gurur,ne onur var.:mad:

Galatasarayin adinin oldugu her yerde umut vardir, ama rasyonel dusunursek kazanmamiz mucize

Sen onu bize değil ruhsuz futbolcular anlat. Önündeki topa ayak uzatmayan neill'e anlat. Topu elinden kaçıran kalecilere anlat, bizi 2 eksik, rakibi 2 kişi fazla oynatan beklere anlat. Orta sahada eli belinde oyunculara anlat.

Bize kendini anlat.. hangi takımlısın mesela? ardaya kendini düşünüyo derken 246 maç sakatlanmadan oynadığınıda düşündünmü ? neyse tartışmaya değmez yazdıkların (kısmen)

abi bu maci almak lazim ne olursa olsun 15 sira ya düsecegiz yoksa bana ne ts nin sampiyonluk hasretinden biz ilk önce bi ligte kalalim da tabi.yeni sezonda yeni yapilanma sart bu kesin saygilar.

Buca ile aramızdaki puan farkı 9 olur kaybedersek.

Buca kalan 6 haftada 10 puan ve fazlasını toplayabilir. Keza Kasımpaşa 'da öyle...

arkadaslar su cok istenilen formica hic forma giyemiyor yaw

Yazık ya.Yemin ediyorum şu geldiğimiz duruma bak.Tüh hepinize.Yuh.Ayıp size be.:sad007::(

Bize kendini anlat.. hangi takımlısın mesela? ardaya kendini düşünüyo derken 246 maç sakatlanmadan oynadığınıda düşündünmü ? neyse tartışmaya değmez yazdıkların (kısmen)

Ben kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamam. Galatasaraylılığımı da kimseye sorgulatmam. Bu bir.

Sezon bitmeden ,yeni başkanı beklemeden, menejeri ile bir olup Klüpten kurtulmaya çalışan kaptan sence takımını mı düşünüyordur yoksa kendisini mi? Bu da iki.

yeni yönetimin yerinde olsam birtane yerli (bazilari haric yekta,emre colak,caglar gibi))ve yabanci oyuncu birakmazdim bu takimda.6 yeni yabanci ,en az 6 yerli oyuncu alirdim.

haftaya 15. siraya gerileyecegiz...demedi demeyin

sivas bile bu kötü takimi ile 4te 4 yapti

Geri
Üst Alt