STSL 10/11 H:28 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | 10 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:28 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | İlk Yarı | 19.00

Biri Culio'ya orta sahanin ortasinda oyna desin. 3 Kisi sol kanatta oynuyor(Arda,Culio, Insua). Sarp Ayhan orta sahada:o

Bu maçı kaybedelim diyenler yanlış yapıyorlar, biz GALATASARAY ız her maçı kazanmak için oynarız, buda bizim fb den farkımızdır.

iyi fenerin şampiyonluğu tüm gün tvlerde gösterilirken sinirden ağlamamak için tvleri kaparız , gazetelerde boy boy şampiyonluk dizilerini okumamak resimlerini görmemek için gazete almayız ...

fenerli futbolcular taraftarlar şimdi maçı izlerken galatasarayı nasıl gaza getirdik diye gevrek gevrek sırıtırken alacağımız puan ile şampiyonluğu nerede ise garantileyecekleri için zevkten dört köşe olurken , bundan sonraki yıllarda galatasarayın trabzonu 14 mağlubiyet aldığı evinde fenere kaybettiği bir sezonda onurlu mücadelesini değil febenin şampiyonluğunu yazacak ...

(189 üye ve 161 konuk) .

:ays:

Hakan Balta'ya en ihtiyaç duyduğumuz gün Hakan Balta yok.

Çok sıkıcı bi mac :(

Kötü bir hakem, kötü bir maç. Galatasaray olmasa şu ligde bir dakika izlemek bile işkence.

Trabzonlular strese girmiş oynayamıyorlar, yoksa bizim takım hep böyleydi. Az sonra Ts'liler kendine gelir atar bi tane. Bizimkilerde bön bön bakar.

iyi fenerin şampiyonluğu tüm gün tvlerde gösterilirken sinirden ağlamamak için tvleri kaparız , gazetelerde boy boy şampiyonluk dizilerini okumamak resimlerini görmemek için gazete almayız ...

fenerli futbolcular taraftarlar şimdi maçı izlerken galatasarayı nasıl gaza getirdik diye gevrek gevrek sırıtırken alacağımız puan ile şampiyonluğu nerede ise garantileyecekleri için zevkten dört köşe olurken , bundan sonraki yıllarda galatasarayın trabzonu 14 mağlubiyet aldığı evinde fenere kaybettiği bir sezonda onurlu mücadelesini değil febenin şampiyonluğunu yazacak ...

biz kendi işimize bakalım yahu bu febe febe diye diye bu halde geldik

Bu arda efendinin niye sürekli sırtı kaleye dönük? Yaw bikere de yüzünü dön ,dikine oyna. Bu adama 12-14m euro harbiden çok.

Neill Arda dan sonra ki en teknik futbolcumuz vallahi :)

rıdvan bi tarafını yırtıyor,galatasaray kazansın diye.

bizim futbolcuları övdüğünü hiç görmemiştim.

Kim ne dersin desin benim yorumum bu sadece, seneye yeni transferlerle birlikte culio sadece yedek oyuncusu olucak

Bu Trabzon mu sampiyon olacak? Türkiye´ye yazik valla ya. Gecen seneki Galatasaray 5´lerdi bunlari. Dua etsinler ki rakipleri futbolcu degil

Cok degil Topali, Keitayi, Emre Gungoru ekle bu takima sampiyon olurdu.

Ben Culio´yu hic begenmiyorum ya. Bu nedir ya? Ne orta acabiliyor, ne sut cekebiliyor, hicbirsey yok adamda. Topu ayaginda tutmasi da deli ediyor beni, sanki birsey yapacak da

Şu sezon bi bitse de kurtulsak ya yemin ediyorum eziyet gibi.

Helal olsun aslanlara maçı almak için herseyi yapıyorlar.Bütün sene bu kadar hırslı görmedım takımı bu maça denk geldı heralde.

Geri
Üst Alt