STSL 10/11 H:28 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | 10 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:28 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | 10 Nisan | Maç Sonucu

Hakemin zırvalığı o kırmızı kart. sarı verebilirdi. yektanın ayağı koptu kart verdimi görmedim ?

Bu eziyet ne zaman bitecek kaç hafta kaldı biri söylesin Allah aşkına... Gerçi gelecek sene de hemen topralanacağımızı sanmıyorum bunun etkileri devam eder birden toparlanıp şampiyonluğa oynamamız biraz zor bir ihtimal gibi geliyor bana.

orda kastli bir hareket yok gecikti iste bunu hakemde olsun diye dört gözle bekledi.

bir takimin bütün oyuncularina nasil böyle kolayca sari kart verilir.

her atagi kesiilir bugün yine gördük.

gerci savunmuyorum takimi sadece savasmayan bir takimin bütün oyunculari nasil kart

yer ben buna sasiriyorum.

adamlar karar vermis birkeren bunlar oynamiyor birtanede ben vurayim düssünler gibi.

firsat bu firsat bunun gibi firsat birdaha nezaman gelir!

Öpülmüş kızın davasını yapmamak gerek oyuncuların hiçbir halini savunmam,kart görürlerse görsünler..

Zaten umrumda değil hiçbirisini sevmiyorum..

Zapata bircok futbolcumuzdan daha teknik.

hahaha koptum :D:D :animation::animation:

Hep derim bu adam hobi niyetine yapıyor başkanlığı..fener formasıyla bile fotorafı var..Bu adamın umurunda değil Galatasaray..Biz aziz kadar bir demirören kadar bağlı değil klübüne..Yemin ederim artık onuda geçtim sırf kendi reklamını yapmak için ,özel işlerini yoluna koymak için senelerdir Glatasarayın içinde yer aldı..Ne olacak beşiktaşlı babadan bu kadar Galatasaraylı adam olur...

Gelecek sene işimiz çok zor..ŞL ligine giderk büyük başarı olur..Gelecek yönetimin elinde sihirli çubuk olmayacak..Tam tersi Allah sabır versin..Gelecek için yapılan birşey yok..Ciddi sorunlar var..Yemişim küme muhabbetini..

Beyler,sabri güzel konuşmuş biri paylaşabilir mi?

Bülent Ünder Pinoyu kadroya sokmucam felan diyo maçla ilgisi varmı acaba bugünkü maçta.

Öpülmüş kızın davasını yapmamak gerek oyuncuların hiçbir halini savunmam,kart görürlerse görsünler..

Zaten umrumda değil hiçbirisini sevmiyorum..

bende savunmuyorum, mesajimda baska sekilde.

birdaha oku anlarsin belki.

senin gibi bende hepsinden nefret ediyorum ama surda bir gercek var

SAVASMAYAN bir takima nasil bukadar kart cikar beni biri aydinlatsin burda cünkü anlayamiyorum.

seneye takımın kurulması yeni gelenlerin uyum sağlaması bilmem ne diyerek geçecek.. seneye en azından bir iskelet olusturmalıyız. takımın iskeleti diye br şey yok abi. kim nerde oynuyo ne yapıyo hiç bir şey bellli değil.

seneye takımın kurulması yeni gelenlerin uyum sağlaması bilmem ne diyerek geçecek.. seneye en azından bir iskelet olusturmalıyız. takımın iskeleti diye br şey yok abi. kim nerde oynuyo ne yapıyo hiç bir şey bellli değil.

o firsat kalirsa tabiki!

Arkadaşlar,

Size ceza aldıracak yorumlar yapmayın, ikili tartışmalara girmekten de uzak durun lütfen. Başkalarının provokasyonuna da gelmeyin rica ediyorum.

Nasıl oynarız anlat da biz de bilelim?

İlk önce yeni yönetim gelicek,sonra Fatih Terimi getirecek, sonrada en az 10 tane ruhsuz itin sözlesmesi fesedildikden sonra yerlerine kaliteli Galatasaray ruhuyla oynayacak adamlar alınarak.

Geri
Üst Alt