STSL 10/11 H:28 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | 10 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:28 | Galatasaray - Trabzonspor | 10 Nisan | 19.00

Haftalardır maç kzanamayan takımımız ne yapıp ne edip trabzondan puan alacak ve fenerbahçeyi şampiyon yaparak bizleri bir kez daha hasta edecektir.

Arkadaslar kendinize gelin. Fenerbahce Sampiyon olmasin diye Trabzon'a yenilmek yakismaz bize. O zaman bizim ne farkimiz olacak baskalarindan? Biz Galatasaray'iz. Ne kadar kotu olursak olalim, cikar topumuzu oynariz, gucumuz yeterse yeneriz Trabzon'u. Trabzon'un puan kaybi Fenerbahce'ye yarayacak ve ya yaramayacak, umrumda bile degil. Trabzon madem sampiyonluk icin yarisiyor, kendi gucu ile yensin bizi.

3-0 oldu Emre Çolak attı .A2'ler dolu dizgin gidiyorlar.

Bu maçta, takım gaza gelir ve Trabzonspor'u yener düşüncesi anlamsız.Evvelki senelerde kötü oynuyorda olsak takımda kalitelki oyuncu fazlaydı, bir maçlığınada olsa gaza gelip iyi futbol oynayabiliyorlardı.Sorarım size, şu anki kadronun hepsi gaza gelse ne yazarki.Kalite yerlerde sürünüyor.

A2'ler 5-0 Yaptı..Cem show var.Anıl attı.

Sinan Osmanoğlu servetten ve neillden iyi top kullanıyor..çokmu zor A takıma almak..

Paun almamız büyük sürpriz olur.

Gstvden..

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu engellemek için Galatasaray'ın Trabzonspor'a yatmasını isteyenler sizlere soruyorum. Beğenmeyip hakaretler ettiğiniz Adnan Polat (bende beğenmem) 'Şampiyonu biz belirleyeceğiz' dediğinde feryat figan çemkirmediniz mi bunu nasıl söyler diye. Veya geçen sene Gökmen Özdenak denen şahsiyet Galatasaray Bursa'ya yatar dediğinde ne yaptınız. Ne farkınız kaldı Adnan'dan Gökmen'den

bu mac cok öenmli artık cıkış macımız olur insalalh..yeneceğiz bence.

Ağlanıcak halime gülüyorum yorumları okudukça. Halen fener şampiyon olmsında ne olursa olsun havasındayız. Geçen sezon 10 puan fark yedik 2-2 diye diye koca bir sezonu kaybettik adnanlara kimse baş kaldırmadı. Tabi fener şampiyon olmadı ya....

Ne fenermiş beeee onlar şampiyon olmasınlar bize ne olursa olsun.....

Trabzonu yene bilceğimizi hatta puan ala bilceğimizi zannetmiyorum. 15 mağlubiyeti de bu hafta alırız. Sonra ???

Ya hadi canım olmaz diyorum ama ya olursa düşünmek bile ürkütüyor beni allahtan buca ve konya kazanamıyor. inşallah seri galibiyet yakalamazlar yakalarlarsa işte ozaman görücem burda trabzona da yenilelim diyenleri. Bize en acilinde puan lazım. Halen bir çoğumuz tehlikenin farkında bile değil işleri güçleri fener.

katılıyorum sana

Insallah yeneriz!

Kaç yeriz?

beter olun

Arkadaşlar, birbirimizi kırmaya hiç gerek yok,nasılsa kaybedeceğiz,kazanırız deyipte hayalperest olmanın anlamı yok.Kim gaza gelipte iyi futbol oynayacak,AliSami Yen'e veda maçında bile çırpınmayanlarmı,Bam'mı,Hakan Balta'mı,yenilgiyi kanıksayanlarmı?

[Görünen köy klavuz istemez]

Arkadaşlar, birbirimizi kırmaya hiç gerek yok,nasılsa kaybedeceğiz,kazanırız deyipte hayalperest olmanın anlamı yok.Kim gaza gelipte iyi futbol oynayacak,AliSami Yen'e veda maçında bile çırpınmayanlarmı,Bam'mı,Hakan Balta'mı,yenilgiyi kanıksayanlarmı?

[Görünen köy klavuz istemez]

Trabzon'u yenecek gucumuzun olmadigi belli ama, bilerek yenilmemizi istemek de yakismaz bize. Pek umudum olmasa da Galatasaray'in Trabzon'u yenmesini istiyorum.

Arda kesin milli takımdaki gibi oynar emreye falan söz vermiştir bu maçtan puan alacağız diye

valla ben yenilgilere alıstım. saolsun bünyemi o hale soktular. bunların her yaptıgı fenerin yararına. gerci trabzon takım olarak bizden daha iyi takım. ama bunlar gider trabzonu yener her sene aynısı oluyo. yada beraberlik olur. insallah eskisehir feneri yenerde. GS IN GALİBİYETİNE BİR NEBZE DE olsa sevinirim

Geri
Üst Alt