STSL 10/11 H:28 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | 10 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:28 | Galatasaray - Trabzonspor | 10 Nisan | 19.00

Hicbir Akli Basindaki Galatasarayli trabzonu yenelim demez. BOSUNA HIKAYE ANLATMAYIN!

Şu tabloya aklı başında Galatasaray 'lılar ne der peki? Bu hafta görmemiz pek olasıdır.

Takımlar O G B M P

13 Gençlerbirliği 28 9 7 12 34

14 Galatasaray 28 10 3 15 33

15 Sivasspor 28 8 7 13 31

16 Bucaspor 28 6 6 16 24

17 Kasımpaşa 28 6 5 17 23

18 Konyaspor 28 4 8 16 20

Aslında mesele çok kolay şöyle 10. falan olsaydık eğer ben kendi adıma 2-1 falan yenilelim derdim ama bu maç yenilirsek şaka maka kümeye doğru son sürat gideceğiz.

Of Of.

Asıl Uygun'un es-es'i yatacak fenere.

Eğer bu maçtan puan alırsak anlarım ki takımdaki Galatasaraylı sayısı Fenerbahçeli sayısından daha az.

Eğer bu maçtan puan alırsak anlarım ki takımdaki Galatasaraylı sayısı Fenerbahçeli sayısından daha az.

Takımda 6 yabancı oynuyor ilk 11'de onları çıkar, geriye kalan 5 Türk'ten Servet-Hakan kesinlikle Galatasaray'lı değil, paralı profesyoneller. Arda ve Sabri dışında oynadığı takımın taraftarı olan oyuncu yok zaten bizde.

ya inanamıyorum biliyormusunuz bazı arkadaşlara.neymiş onurumuzmuş gururumuzmuş,yenemezsek küme düşermişiz,gs mac satmazmış,mış mış mış..ya bırakın allah aşkına..yıllardır gs macını kazanalımda isterse şampiyon olmayalım mantıgı ile hareket emedimi fenerliler..şimdi bizemi kaldı onur ve gurur..madem o kadar onurlluydu bu seneki ruhsuzlar ordusu,feneri yenerdi arenada ve kurtarırdı onurumuzu..bucaspor tüm maclarını kazanacakmış gibi(ki bunların içinde fener ve trabzon macları gibi maclar var) küme düşecekmişiz gibi konuşuluyor.yok kardeşim öle bişey..cıkalım ve yenilelim trabzona..yenilmezsek sizinle nasıl dalga gececeklerini düşünün fenerlilerin alaycı bi şekilde..bence bu yılın en saglam hareketi olacaktır trabzon maglubiyeti..hiç olmazsa en büyük düşmanımıza yardım etmeyelim..benim gururum ve ruhum ancak o zaman bi nebze rahatlar arkadaş..unuttunuzmu gecen yıl 70 bin lazio lunun olimpiyat stadında takımları interden gol yedikçe ezeli rakipleri romanın şampiyonlugunu engelledikleri için cılgınlar gibi sevindiğini..cıkacaz ve aslanlar gibi yenilecez başka bi yolu yoktur bu işin..oynayalım yenelim diyen arkadaşlara soruyorum,sevinebilecekmisiniz trabzonu yendiğimizde..? hele hele sezon sonu fenerin 1 puan farkla şampiyon oldugunu düşünün bi,o zaman cok vururuz kafamızı duvara..EN BÜYÜK DÜŞMANIMI ŞAMPİYONLUKTAN EDECEK FIRSAT GECMİŞ ELİME,BU FIRSAT KAÇMAZ DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM..!

ya inanamıyorum biliyormusunuz bazı arkadaşlara.neymiş onurumuzmuş gururumuzmuş,yenemezsek küme düşermişiz,gs mac satmazmış,mış mış mış..ya bırakın allah aşkına..yıllardır gs macını kazanalımda isterse şampiyon olmayalım mantıgı ile hareket emedimi fenerliler..şimdi bizemi kaldı onur ve gurur..madem o kadar onurlluydu bu seneki ruhsuzlar ordusu,feneri yenerdi arenada ve kurtarırdı onurumuzu..bucaspor tüm maclarını kazanacakmış gibi(ki bunların içinde fener ve trabzon macları gibi maclar var) küme düşecekmişiz gibi konuşuluyor.yok kardeşim öle bişey..cıkalım ve yenilelim trabzona..yenilmezsek sizinle nasıl dalga gececeklerini düşünün fenerlilerin alaycı bi şekilde..bence bu yılın en saglam hareketi olacaktır trabzon maglubiyeti..hiç olmazsa en büyük düşmanımıza yardım etmeyelim..benim gururum ve ruhum ancak o zaman bi nebze rahatlar arkadaş..unuttunuzmu gecen yıl 70 bin lazio lunun olimpiyat stadında takımları interden gol yedikçe ezeli rakipleri romanın şampiyonlugunu engelledikleri için cılgınlar gibi sevindiğini..cıkacaz ve aslanlar gibi yenilecez başka bi yolu yoktur bu işin..oynayalım yenelim diyen arkadaşlara soruyorum,sevinebilecekmisiniz trabzonu yendiğimizde..? hele hele sezon sonu fenerin 1 puan farkla şampiyon oldugunu düşünün bi,o zaman cok vururuz kafamızı duvara..EN BÜYÜK DÜŞMANIMI ŞAMPİYONLUKTAN EDECEK FIRSAT GECMİŞ ELİME,BU FIRSAT KAÇMAZ DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM..!

İyi yatalım gitsin ..!

Antalya maçında nası mücadele ettilerse bu maçta da öyle mücadele etsinler.Eğer bu maçtan puan alacak futbolu oynayabilirsek anlarım ki takımın çoğu fenerli çünkü bunun başka bi açıklaması olamaz

Cana'da oynamıyor. BM ikilisi muhtemel 11'de yer alır. Yani Trabzon'u yenmemiz çok zor. Arda'da olmayabilirmiş zaten.

-Zapata-

Barış-Servet-Neill-Hakan

Mustafa-Ayhan

Pino-Culio-Kewell

Stancu​

Bu tarz bir 11'le çıkarız galiba.

aynen öyle fatih kardeşim..bu yıl nasıl tüm maçlar dahil yaklaşık 20 kez yattıysak sadece bir kez daha yatalım gitsin..!

20 maç yatınca ana avrat sövüyordunuz ama. Şimdi neden sevineceksiniz. Burada bir kaç defa daha yazdım. Adnan Polat şampiyonu belirleyeceğiz deyince kükreyenler, Polat'tan ya da Gökmen Özdenak'tan ne farkınız var. Şampiyon olmak büyüklüktür. Şampiyonu engellemek küçüklüktür. Bu Galatasaray'a yakışmaz.

.....Ufuk...

Serkan...Servet..neil..Çağlar

stancu...Ayhan...Culio..Arda

....Kewell..Pino

Trabzonun şansına ... HakanBalta yok :)

ulan hakan sana en çok ihtiyaç duyulan hafta takımını yalnız bıraktın bu taraftar seni asla affetmicek !!

benim kadrom.

zapata

serkan-servet-gökhan-caglar

sarp-baris-ayhan

stancu-anil-aydin

Yatmaya gerek yok zaten normal şartlarda yenilecez ,yatalım vs. tarzı mesajlar gereksiz. :o

.....

Şu tabloya aklı başında Galatasaray 'lılar ne der peki? Bu hafta görmemiz pek olasıdır.

Takımlar O G B M P

13 Gençlerbirliği 28 9 7 12 34

14 Galatasaray 28 10 3 15 33

15 Sivasspor 28 8 7 13 31

16 Bucaspor 28 6 6 16 24

17 Kasımpaşa 28 6 5 17 23

18 Konyaspor 28 4 8 16 20

Yok abi, bazıları bu tabloyu görmek istemez. Ligte 13. sıradasındır, az da olsa küme düşme ihtimalin vardır fakat hala Fenerbahçe şampiyon olmasın der Galatasaray taraftarı...

Geri
Üst Alt