STSL 10/11 H:28 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | 10 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:28 | Galatasaray - Trabzonspor | 10 Nisan | 19.00

Bu arada buradan kendi forumlarina mesaj tasiyan Fenerbahceli ezik kardeslerimiz. Ne cabuk unuttunuz gecen sezon bizimle puan farkinizin cok oldugu ve basta Bursa ile kaldigimiz zaman forumunuzda yazdiginiz Bursa ile oynayacaginiz mac icin "Bursa'ya yenilelim, Galatasaray Sampiyon olamasin" mesajlarini? Ne cabuk unuttunuz gecen sezon basket takimimiz ligden dusmesi icin bizimle mucadele eden asagi sira takimlarina yattiginizi?

En az 3 atarız Baki Özden'e de kapak olur inşallah!

Yok abi, bazıları bu tabloyu görmek istemez. Ligte 13. sıradasındır, az da olsa küme düşme ihtimalin vardır fakat hala Fenerbahçe şampiyon olmasın der Galatasaray taraftarı...

dusmemiz matematiksel olarak cok zor

Haydi serefli camianin serefli antu uyeleri! Bunu da tasiyin forumunuza:

[video=youtube;CirUvIUoeZA]https://www.youtube.com/watch?v=CirUvIUoeZA&feature=player_embedded#at=90[/video]

şimdi şunu sormak lazım daha önce yazdıklarıma karşı cıkıp beni eleştiren bazı arkadaşlara.trabzonu yenersek ne kazanacagız..? sakın bana onur şan şeref demeyin,biz onu zaten iki hafta önce kaybettik..bayan basket takımını düşüren kim,acın bakın kayıtlara..ortada hiç bişey yokken cıkıp bize canla başla saldırdılar ve yendiler..bornova belediyesini bi sezonda 4 kez 30 sayı civarı yenerken sırf bizimle cekişiyor diye yenilen kim..acın bakın kayıtlara..gecen yıl ortalıgı ayaga kaldırdılar bursaya yatacaklar diye..ondan sonrada berabere kalınca 'nasıl gaza getirdik salakları diye dalga gecen kim..acın bakın antu nun kayıtlarına neler yazmışlar mactan sonra..ne salaklıgımız kalmış ne geri zekalılıgımız..şimdi kalkmış bu şerefsizlere yarayacak şekilde trabzona karşı aslanlar gibi mücadele etmemizi istiyen arkadaşlar..düşünü gecmişi,ne zaman biz bu durumdayken bizim için oynadı fener denen şerefsizler..yine diyorum ancak yenilirsek huzura ererim arkadaş,eger cıkıpda canımızı dişimize takarsak işte o zaman zaten iyice gıcık aldıgım bu 2011 kadrosu tamamiyle biter gözümde..

Eğer ki olur da trabzon bize karşı puan kaybederse; Trabzonsporlular bize hiç kızmasın. Tarihin en kötü Galatasaray'ına karşı seyircisiz bir maçta üstelik Galatasaraylılar'ın taraftar düzeyinde bile kafası bu kadar karışıkken yenemezlerse hatayı biraz da kendilerinde arasınlar.

Galatasaraylılar'ın önemli bir çoğunluğu bile Trabzon'un yenmesini istiyor. Bu rüzgar her takıma nasip olmaz. Saçma sapan goller kaçırıp abuk subuk goller yerlerse vay efendim gs bize hırs yaptı puan aldı demesinler. Sonuçta futbolcu rakibin durumu ne olursa olsun pozisyonu buldu mu atar. Özellikle yabancı oyuncuların fb şampiyon olacakmış, ts puan kaybederse zor durumda kalacakmış gibi durumlar umurlarında olmaz. Zaten gol poziyonu anlık bi olay yan top olur bi şey olur o esnada futbolcu düşünmez kim ne durumda diye, gerekeni yapar. Bu maç öncesi kimse bu faktörleri unutmasın.

serefsiz angut.com cular, guya bizi gaza getirecekler. gecen sene gordunuz iste biz bursaya nasil oynadik. iste mahsus boyle diyorlar.

yenilirsek hemen kilif hazir.

vallah hic bir zaman gs miz yenilsin demem, ama sirf su angutlara inat insallah yeniliriz diyorum. zaten gelen giden bizi yeniyor, bide trabzon yensin. kume dusme gibi bi durum da soz konusu degil. cunku puan farki baya var, ve durmadan altaki takimlar yenmesi lazim.

zaten gicik kaptigim fenerli bunyamin gezeri vermisler. her zaman alehimize calan serefsiz, bakalim bu sefer ne yapacak.

ben kazanırsak üzülmem. Bi Galatasaraylı ya yakışmaz yenilelim demek.

merak etmeyin, yeniliriz !!!

her mac yenilen ve berbat ötesi oynayan bir kadro, üstelik 2 hafta önce td degistirmis ve son maca berbat bir dizilis ile cikmis takimdan medet umamazsiniz.

rakibimiz zirve mücadelesi veriyor ve oturmus bir takim

biz küme mücadelesi veriyoruz, kimin ne oynadigi ve nerede oynadigi belli degil. kimin oynayacagi da belli degil zaten.

zaten taraftar da olmayacak destek vermek icin, gerci taraftar olsada yeniliyoruz...

ben mac'i izleyip ts maci var diye heyecanlanacagim ama onunla kalacak maalesef.

ben kazanırsak üzülmem. Bi Galatasaraylı ya yakışmaz yenilelim demek.

kazanirsak cok mu sevinirsin? bence yok, cunku artik hic bir iddaamiz kalmadi. 1 gram iddamiz olsa neyse. bundan onceki maclarda niye boyle oynamadiniz derim. hef hafta zaten kahroldum bu sene . vallah icimde her hafta sonu heycani vardi, onu da sagolsun yitirdiler bu sene.

bu maçta galip gelmeyi o kadar çok istiyorum ki umarım futbolcularımız beni şaşırtır

bu macta yensekte, yenilsekte tek bir durumda sevinirim.

o da tümüyle genclerden olusan bir kadro ile cikmamiz olur.

bunun da olmayacagina göre...

Ulusal basın Gs'yi gazlamaya başlamış yok Trabzondan puan alacaklar mı yok şöyle yok böyle güya Gs'yi gaza getirecekler.

Ali kardeş bizim takımdan hiçbir şey olmaz. Olsa olsa sizin oyuncuları sakatlayabilirler hırstan. Trabzon net bir skorla kazanır.

valla iddiacılar için söylüyorum takımımıza çok cazip oran veriyor riske girmeyi sevenler denemeli 1 oynamayı, çünkü öyle bir maç olacaktır ki ya yeneriz yada fark yeriz yani bu şekildede üst oynamak en mantıklısı berabere biteceğini hiç sanmıyorum

şunuda eklemek isterim biz kazansakta bu angutlar yine son hafta verir şampiyonluğu akıllanmyorlar abi tarih sürekli tekerrür edip duruyor. Einstein bile demis hata yapan salak değildir ama aynı hatayı tekrar yapan gerizekalıdır diye.

Fenerbahçe son hafta Sivas ile oynuyor. Sivas da düşmemeyi garantileyecek son haftaya kadar. Yani son hafta banko Fenerbahçe galibiyeti.

bu maçı kazanmamız lazım

Geri
Üst Alt