STSL 10/11 H:28 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | 10 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:28 | Galatasaray - Trabzonspor | 10 Nisan | 19.00

Fenerbahçe son hafta Sivas ile oynuyor. Sivas da düşmemeyi garantileyecek son haftaya kadar. Yani son hafta banko Fenerbahçe galibiyeti.

emin ol kardeşim, iddiasız Sivas bile son hafta yenen onları önemli olan son hafta olması, bağışıklık kazanmışlar artık.

valla iddiacılar için söylüyorum takımımıza çok cazip oran veriyor riske girmeyi sevenler denemeli 1 oynamayı, çünkü öyle bir maç olacaktır ki ya yeneriz yada fark yeriz yani bu şekildede üst oynamak en mantıklısı berabere biteceğini hiç sanmıyorum

içimden bir his trabzon kazanır diyor banko 2 oynayacağım

emin ol kardeşim, iddiasız Sivas bile son hafta yenen onları önemli olan son hafta olması, bağışıklık kazanmışlar artık.

Sivasspor'un başkanı Fenerbahçe'li kardeş :). 2 den 2 oyna derim ben sana.

0-2 trabzon alir gibime geliyor gercekci olmak lazim trabzonu yenicek ne gucumuz var ne potansiyelimiz

0-2 trabzon alir gibime geliyor gercekci olmak lazim trabzonu yenicek ne gucumuz var ne potansiyelimiz

mantıksal olarak düşünürsek trabzonun %100 bu maçı alması gerek, ama söz konusu futbol olunca her sonuca gebe oluyor. Şunuda notlarınız ekleyin pazar akşamı hakemler bizden yana :)

mantıksal olarak düşünürsek trabzonun %100 bu maçı alması gerek, ama söz konusu futbol olunca her sonuca gebe oluyor. Şunuda notlarınız ekleyin pazar akşamı hakemler bizden yana :)

hakemler istedigi kadar bizden yana olsun, kendi yari alanimizdan cikamiyoruz. ts en asagi 1 puan alir.

fb'de eski de puan kaptirir ise, degme ts'nin keyfine...

fb puan kaptirirsa bence ts kesin sampiyon

hakemler istedigi kadar bizden yana olsun, kendi yari alanimizdan cikamiyoruz. ts en asagi 1 puan alir.

fb'de eski de puan kaptirir ise, degme ts'nin keyfine...

fb puan kaptirirsa bence ts kesin sampiyon

zor biraz puan kaybetmesi, Sezon sonu takımın %80'i gönderileceği için takımda kalmak isteyen arkadaşların bi şekilde artık iyi bir performans göstereciğini düşünüyorum. Herşey kayıp şu anda ne kenarda bir antrenör var ne koltukta bir başkan var ne de sahada futbolcu var, 4-5 sene önce şampiyon olduğumuzdada antrenör yoktu ama lider vasıflı futbolcuların önderliğin bir kenetlenme vardı, Galatasaray futbol takımı şu an tamamen enkaz, sezon sonu o enkazdan kaç kişi kurtarılabilir bilmiyorum o da futbolcuların şu son 5-6 maçta göstereceği performanslara bağlı

zor biraz puan kaybetmesi, Sezon sonu takımın %80'i gönderileceği için takımda kalmak isteyen arkadaşların bi şekilde artık iyi bir performans göstereciğini düşünüyorum. Herşey kayıp şu anda ne kenarda bir antrenör var ne koltukta bir başkan var ne de sahada futbolcu var, 4-5 sene önce şampiyon olduğumuzdada antrenör yoktu ama lider vasıflı futbolcuların önderliğin bir kenetlenme vardı, Galatasaray futbol takımı şu an tamamen enkaz, sezon sonu o enkazdan kaç kişi kurtarılabilir bilmiyorum o da futbolcuların şu son 5-6 maçta göstereceği performanslara bağlı

benim suan bir bilimsel calisma yapmam gerekiyor üniversite icin: enternasyonal personel yönetimi kurumsal kültür ve ulusal kültür gerilim alaninda.

bunun sayesinde baya birseyler ögrenme firsati buldum. özellikle bizim suanki durmumuzu daha iyi anlayabilmek anlaminda.

mesela sen dedinki eskiden lider vasifli insanlar vardi. onlar ozamanki kültürün temsilcileriydi ve lider insanlardi. bu kültürü diger oyunculara asiladilar ve bir sinerji olustu. bunda tabiiki uzun zamanlar birlikte oynamalarinin önemi cok fazla. cünkü sürekli sirkülasyon olan yerde belli bir düzen olusamiyor.

suan ise sürekli oyuncular geliyor ve gidiyor. haliyle istikrar saglanamiyor.

ayrica ülkelere/kültürlere göre insanlarin / oyuncularin deger verdikleri liderlik/hoca vasiflari degisiyor. bu yüzden mesela FR olayi tutmadi diye düsünüyorum. ayni zamanda bu yüzden bir cok insan terim'i istiyor. yani ülkelere göre insan yönetim sekli degismek zorunda cünkü insanlarin liderden beklentileri farkli. mesela diyelimki FR kararlarinda oyuncularina danisiyor. ama f.terim tam bir diktatör. dedigim dedik ve uygulanacak. bizim ülkemizdeki insanlarin liderlerden beklentiler f.terim'in yönetim sekli

Bu sezonun en banko maclarindan biri olacak. Rahat bir galibiyet bekliyorum.

benim suan bir bilimsel calisma yapmam gerekiyor üniversite icin: enternasyonal personel yönetimi kurumsal kültür ve ulusal kültür gerilim alaninda.

bunun sayesinde baya birseyler ögrenme firsati buldum. özellikle bizim suanki durmumuzu daha iyi anlayabilmek anlaminda.

mesela sen dedinki eskiden lider vasifli insanlar vardi. onlar ozamanki kültürün temsilcileriydi ve lider insanlardi. bu kültürü diger oyunculara asiladilar ve bir sinerji olustu. bunda tabiiki uzun zamanlar birlikte oynamalarinin önemi cok fazla. cünkü sürekli sirkülasyon olan yerde belli bir düzen olusamiyor.

suan ise sürekli oyuncular geliyor ve gidiyor. haliyle istikrar saglanamiyor.

ayrica ülkelere/kültürlere göre insanlarin / oyuncularin deger verdikleri liderlik/hoca vasiflari degisiyor. bu yüzden mesela FR olayi tutmadi diye düsünüyorum. ayni zamanda bu yüzden bir cok insan terim'i istiyor. yani ülkelere göre insan yönetim sekli degismek zorunda cünkü insanlarin liderden beklentileri farkli. mesela diyelimki FR kararlarinda oyuncularina danisiyor. ama f.terim tam bir diktatör. dedigim dedik ve uygulanacak. bizim ülkemizdeki insanlarin liderlerden beklentiler f.terim'in yönetim sekli

Aslında Rijkaard olayı tamamen yanlış düşünülüyor, cin olmadan adam çarptı bazıları, Rijkaard bu takımdan pek fazla farkı olmayan takımı 3. yaptı yeni sezona kötü başlangıc yapınca, yönetim adeta har vurup harman savurdu ve şimdiki Galatasaray'ı elimize verdi, sabır olmak nedir bilmiyoruz emin ol ki sana temin ederim şu an Rijkaard görevine devam ediyor olsaydı başı boş bir Galatasaray asla olmazdı en azından Türkiye kupasında Beşiktaş ile final oynuyor olurduk, ligtede bu kadar diplere inmezdik, şimdi diceksin halamın bıyıkları olsa amcam olurdu diye ama, yönetimin yaptığı yanlışlar bariz açık, Hagi getiriyosun takım daha kötü oluyor hadi yine onu kovuyorsun takım bu sefer de daha kötü oluyor futbol bu kadar basit oyunmu ki antrenör değiştirmeyle iş bitsin.

Aslında Rijkaard olayı tamamen yanlış düşünülüyor, cin olmadan adam çarptı bazıları, Rijkaard bu takımdan pek fazla farkı olmayan takımı 3. yaptı yeni sezona kötü başlangıc yapınca, yönetim adeta har vurup harman savurdu ve şimdiki Galatasaray'ı elimize verdi, sabır olmak nedir bilmiyoruz emin ol ki sana temin ederim şu an Rijkaard görevine devam ediyor olsaydı başı boş bir Galatasaray asla olmazdı en azından Türkiye kupasında Beşiktaş ile final oynuyor olurduk, ligtede bu kadar diplere inmezdik, şimdi diceksin halamın bıyıkları olsa amcam olurdu diye ama, yönetimin yaptığı yanlışlar bariz açık, Hagi getiriyosun takım daha kötü oluyor hadi yine onu kovuyorsun takım bu sefer de daha kötü oluyor futbol bu kadar basit oyunmu ki antrenör değiştirmeyle iş bitsin.

ascinin eline cürük malzeme verirsen güzel yemek pisirmesini bekleyebilirmisin ?

FR yi yollamak cok büyük hata idi...en azindan devre arasina kadar bekleyip, eksik bölgelere takviye yapilmaliydi.

hagi'nin istedigi 53757577804 sinif oyunculari romanyadan alacaklarina en azindan dos santos ve jo ayarlarinda oyuncular gelebilridi.

ama en büyük hata, en önemli silahimiz keita'yi satmakti

ascinin eline cürük malzeme verirsen güzel yemek pisirmesini bekleyebilirmisin ?

FR yi yollamak cok büyük hata idi...en azindan devre arasina kadar bekleyip, eksik bölgelere takviye yapilmaliydi.

hagi'nin istedigi 53757577804 sinif oyunculari romanyadan alacaklarina en azindan dos santos ve jo ayarlarinda oyuncular gelebilridi.

ama en büyük hata, en önemli silahimiz keita'yi satmakti

zaten bu sezonki başarısızlığı fitilleyen sezon sonu uygulanan yanlış transfer politikası oldu, Keita dediğimiz adam avrupa liginde Galatasaray'ı tek başına taşıdı belkide, çok güçlü oyuncuydu çok doğru bir transferdi ama gel gör ki iyi fiyat verildi diye satıldı, o fiyatın bize geri dönüşü böyle oldu, geriye baktığımda içimin acımaması elimde değil, ama yönetimin bunu yaptığını hiç düşünmüyorum hala sportif tesis başarılarından şirket başarılarından söz ediyorlar,demiyorlar ki transferlerde yanlış politika izledik, keita'yı satmamız yanlıştı v.s bunları kabullenipte taraftarla yüzleşmeyen yönetimin 1 ay sonra olacağı gibi seçime gitmesi kadar doğal bir şey yok. Şu an ki düşüncem ne Trabzon maçı ne de Fenerbahçe'nin şampiyon olup olmaması, takımımız ciddi derecede zarar gördü, imaj olarak zedelendik buda doğal olarak transfer işinide zorlaştıracak, gelecek sene avrupada yokuz ne kadar acı, şu anki lig düşme muhabettide çok acı verici zaten, 14 mayısta enkazı devralan yönetimin çok cesaretli olması gerekiyor, taraftar olarak biz çok sabrettik 2006 yılından başlayan bu gerileme artık son raddaya geldi artık ilerleme dönemi istemek hakkımız umarım gelecek sezonda başarıyı fitilleyecek bişeyler yapılır artık ummakta istemiyorum.

Şampiyon Trabzon olur..

Ve bu maçın tahmini ise 2-0 Trabzon alır..

Fener Es Es'e takılırsa Trabzon zorlanmadan geçer

fener yenerse trabzon gene yener bizi

Allah trabzonun yardımcısı olsun

Vallahi gönlüm Trabzon'dan yana hiç üzülmem mağlubiyete zaten alışmıştık ama umrumda değil kaç haftadır Trabzon maçlarını izliyorum hakkaten gollerinde seviniyorum..

Bu sene Trabzon'un şampiyonluğunu istiyorum adamlar bizim son şampiyonluğumuzda ki gibiler sahada,aslanlar gibi mücadele ediyorlar..

Bizim oyuncularda sezon sonuna bari kalmak için biraz iyi oynayayım düşüncesi olmamış,işine saygısı kalmayan,taraftarına bir bağ kalmamış..

Galatasaray'ın normal bir takım olarak düşünen bir topluluk işte..

Elbette yenilecekler çünkü karşılarında ligin en sağlam takımı olacak..

Delikanlı Galatasaray ,Trabzon maçına çıkıp fenerli medyanın deyimiyle aslanlar gibi mücadele edip galibiyeti alacaklar, %95 GS'lı bundan memnun olmayacaktır .!!

febe yi elimizle şampiyon yapacağız ,birgün sonra tüm febeliler bizimle dalga geçecektir..hatırlayın beyler geçen sene Bornova ya izmirde biz lig düşelim diye yenilen bunlardı ..

inşallah Trabzon bizi evire çevire 5 lik yapar .....

Geri
Üst Alt