STSL 10/11 H:28 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | 10 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:28 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | 10 Nisan | Maç Sonucu

pino kafada bitirmis olayi

kotu futbolcu degil halbuki

Kümede kalırız merak etmeyin,üzümüş gibi yapmayın,gerçekçi olalım.

Hahaha ciddimi bu adam ya?

İşin en acısı ne biliyor musunuz?

Seyircisiz maç olduğu için oyuncuları saha içinde duyduk..

En tuhafıma giden oyunculara saniye saniye bağırıp uyaran taktik veren Bülent hoca vardı..

Galasaray oyuncusu olmadıkları her hallerinden belli saha içinde taktiksiz nereye gideceklerini bilmiyorlar..

Sabri'ye ileri çık geri gel dedi :D

Vay be dedim adam demek ki o kadar futbol zekası yerlerde bir oyuncumuz..

Ama Şenol Güneş'in bir kere sesini duymadım..

Olay bu kadar basit..

Sadece Sabri için demiyorum sanki böyle amatör takım ve hocası gibi görüntü vardı..

Yazık yazık..

Galatasaraylıyım demeye utanır ettiler bu durumlara getirenlere hakkım helal değildir..

Uzun lafın kısası ''Asaletin bize yeter'' diyemez oldum ya,en çok ona üzülüyorum..

Provakasyon yapma..

Fanatik galatasaraylilar varmisda benim haberim yokmus. Aman zirt. Yok niye seviniyormusum? 12ci olacaktik, fenerde sampiyon, niye sevinmeyeyim? Trabzondan nefret ederim, egemenden hele. Ardanin ayagi delinmisdi ve barosa kurus yagdirip gozunu cikaracaklardi nerdeyse, colman bize cakardi filan. Tamam cirkef olduklarini biliyoruz ama suan onlarin yerinde fingirdekspor olsa yine sevinirim. Cunki bitmis bi sezon var madem niye ben yaz boyunca fenerlilerin bogurmesini dinleyeyim, sampiyonluk sayilari bizi gecsin, niye ben tatilde surekli ehehe fener diye bi kac aptalin alay etmesini cekeyim ki. olurlarsa yine cekerim ama madem katkimiz olacak 3 puan olmasin tabii ki. kimsede has cimbomlu ayagina yatmasin. olene, geberene kadar galatasarayliyim, zaten bu yuzden fener sampiyon olsun istemiyorum, normal yani. triplere girmeyin ve kazim kadar galatasarayli olun. hadi bakiyim.

Bulent Under Pinoyu cizmis. Darisi BAM'a

Bülent Ünder Pino'yu yerden yere vururken Mustafa Sarp için ''Yekta'nın yerine girip iyi iş çıkardı'' dedi. :o

Taraftar duygularını bir kenara bırakıp, maçı biraz dikkatli izleyenler bugün 1-2 KANSIZIN, Galatasaray formasına ve ruhuna yakışmayacak şekilde mücadele ettiklerini; daha doğrusu mücadele etmediklerini umarım görmüştür! Daha ağır şeyler yazmamak için kendimi zor tutuyorum ama 1-2 adam bugün takımı için değil, başka bişey için oynamıştır!

pino yetenekli olabilir ama uzaktan şut çekmekten başka bi numarasını göremedik

Bülent ünder mümkünse sende terket..

Pinoyu transfer eden zihniyet beddualarım sizinle..

Adamın umursamaz tavırları çok belli iken bu adamı transfer etmek işte bizim düştüğümüz durumun özetidir...

Mustafa Sarp, Ayhan, Baris, Balta cok kosuyorlar. Aslinda bize Maratoncular lazim, Gebreselassie bu takimi ucurur

sen Pino yu fener macinda oynatma (fenerliler bile bu adamdan cekiniyordu), antalya ve bu macda da ilk onbirde oynatma, ondan sonra sildim de.. yaziklar olsun. faydali oyunculari kusturmeye ne kadar merakliyiz. misimovic, pino,...sirada baros var bence.....

edit.

Geri
Üst Alt