Bahri Okatan
Tecrübeli Üye
- 28 Şubat 2009
- 5.238
- 1
- 1.331
Cevap: STSL 10/11 H:29 | Manisaspor - Galatasaray | 18 Nisan | 20.00
yok yok bu kabus bitmeyecek
yok yok bu kabus bitmeyecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abicim tepki koyamıyoruzki..Anca sanalda sallarız..Madem "BAM"ları istemiyoruz okkalı birşeyler yapmamız lazım..Yoksa gelecek senede bu oyuncular çekeriz..Yol yakınken önlem alalım derim..
Ünderde Hagiyi aratıyor..En azından son zamanlarda hagi onları takımdan kesmişdi.Ünder geöçn hafta BAM'ları boşuna övmedi..Onları onbire alma zeminleri hazırlıyordu..
Abicim tepki koyamıyoruzki..Anca sanalda sallarız..Madem "BAM"ları istemiyoruz okkalı birşeyler yapmamız lazım..Yoksa gelecek senede bu oyuncular çekeriz..Yol yakınken önlem alalım derim..
Ünderde Hagiyi aratıyor..En azından son zamanlarda hagi onları takımdan kesmişdi.Ünder geöçn hafta BAM'ları boşuna övmedi..Onları onbire alma zeminleri hazırlıyordu..
Orta saha Sarp'a emanet.Umarim fark yemeriz, baska bisey istemiyorum.
Annaaa Gerçekten sarpı oynatıyor laa
Ben Loric Cana diye okudumdu ...
Ben sana ne diyim Under ...
Bu inanılmaz bişey ya ne yazıcamı bilemiyor yeminle , şu anda kafamda okadar şey var ama bişey çıkmıyor
![]()
Annaaa Gerçekten sarpı oynatıyor laa
Ben Loric Cana diye okudumdu ...
Ben sana ne diyim Under ...
Bu inanılmaz bişey ya ne yazıcamı bilemiyor yeminle , şu anda kafamda okadar şey var ama bişey çıkmıyor
![]()