STSL 10/11 H:29 | Manisaspor 2-3 Galatasaray | 18 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:29 | Manisaspor - Galatasaray | 18 Nisan | 20.00

geçen sene yurttan kaçarak maçları izlemeye giderdim bu sene evdeyim geçen haftadan itibaren maçları izlemeyi bıraktım.mustafa sarpı görmekten bıktım.

Ben de senin yaşlarında yurttan kaçarak maçlara giderdim. Geretsli takımı izlemeye. Şimdi maç oynanmasın istiyorum.

Ya maçı alacağız yada 3 fark yiyecez..

Manisa ortasahası bu maç bize Barca ortasahası gibi gelir..

serkan akcay' Alıntı:
basin diger takimlarin vasat yabancilarinin yere göge sigdiramaz , bizim eski futbolcularimiz yerden yere vurur.

Bizde adam akıllı oyuncu mu var?

Umarım yanılırım ama bu kadroya baktım ve birde manisaya baktım fark yiyebiliriz gibime geliyo :o

2.yarı Barışda girer..Fantazi dörtlüler sahada olur..

Balta sakatmı , yoksaa artık ilk 18 bile alınmıyor mu ???

aslinda bizim kadromuz kötü degil.2 sene öncede balta,ayhan falan oynuyordu.ama komple takimda biseyler var.hepsi düsüste

Hic bir hedefi kalmamis, su an tek düsüncesi gelecek sezonki takimi olusturmak olmasi gereken takimda hala gencler niye oynatilmaz aklim almiyor. Mustafa'dan, Ayhan'dan, Aydin'dan hala ne bekleniyor gercekten anlam veremiyorum. Seneye takimda olmayacaklari belli olan adamlari oynatip taraftarin sinirini iyice bozmak istiyor anlasilan Bülent hoca.. oysa 2-3 genci monte etse su takima, takim yenilse bile kimse sesini cikarmayacak. Kimse sinir krizlerine girmeyecek, herkesin maci izlemek icin bir nedeni olacak.. ama yok bu sene bize en ufak bir mutluluk yasatmamaya ant icmis herkes!

Barış neden yok ya, pas ustası, no lookçu müthiş yetenek. Yoksun kalmamalıyız onu izlemekten. Puan veya puanlar almaya geldik adam yok ortada.

Geri
Üst Alt