STSL 10/11 H:29 | Manisaspor 2-3 Galatasaray | 18 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:29 | Manisaspor 2-3 Galatasaray | 18 Nisan | Maç Sonucu

Ünder resital yaptı. Karaman resmen dalga geçti bizimle. Adam tek defansla oynadı son 20 dakikayı ve Ünder denen futbol cahili 5 ön liberoyla maç bitirdi. Böyle insanları hak edecek ne yaptı Galatasaray!

bu yorumdan sonra yapacak hiç bir yorumum yok.. son noktayı koymuşsun.. helal olsun.. sonsuz katılıyorum sana.. artık yazmıcam. yazdıklarınızı okucam :)

ARDA, KENDİSİNİ BİTİRMEK İSTEYENLERE SAHADA CEVAP VERDİ "A..... K......" BUNU DA YAZIN.. (Boşlukları TSN doldurdu)

Başkanı, yönetimi, hedefi, yıldızları olmayan tarihinin en rezil dönemini Polat sayesinde yaşayan Galatasaray, belki de bu sezon ilk defa TAKIM HALİNDE mükemmel bir mücadele örneği sundu.. Güdümlü medyanın bitirmeye çalıştığı Kaptan ARDA TURAN ve arkadaşları hocaları BÜLENT ÜNDER'i ve TUGAY'ı nasıl sevdiklerini, inandıkları zaman neler yapacaklarını gösterdi. Manisa gibi deplasmandan 3-2 galip dönen G.Saray'da eleştrilerin odağındaki ARDA TURAN İKİ GOL ATARAK kendisini bitirmeye çalışanlara A...... K..... BUNU DA YAZIN dedi.. A.... K.... evet her şeye rağmen Arda Turan A... K.... diyerek ABİLERİM... KARDEŞLERİM BUNU DA YAZIN demek istedi..

:)

Bilmiyordum ama şaşırmadım şanssızlıklar sezonu, neyse başka gençleri oynatır umarım gelecek maçlarda.

Anıl Emre Ahmet kafilede olmalarına rağmen oynamadılar ne yazıkki hele bu kadro kıtlığında oynamaları gerekirdi ama "beyin" işte söyleyecek söz bulamıyorum.

İlk yarı çok iyiydik özellikle ilk yarı 2 tane adam gibi bekle oynamanın faydalarını gördük :)

2.yarı Manisa kontrolü aldı 3-4 forvet oldular ve bizim hocamız bi orta saha bile sokamadı adeta Cana'yı Servet'le Gökhan'ın arasına soktu.

İkinci yarıda Manisa o kadar da üstün oynamadı.

4 hücumcuyla oynayan bir Manisaspor. Karşısında 75. dakikada sağ kanada Mustafa Sarp'ı koyan, 89. dakikada Anıl veya Emre Çolak'tan birini oyuna alamayan Bülent Ünder. Söylenebilecek başka ne var ki?

2011 yılında ilk defa deplasmanda maç kazandık

Bugün Stancu yerine Baros olsaydı tarihi fark olurdu..

Tam barosluk maçtı.

Aksi bir sonuç çıksa idi stancunun çekeceği vardı..

Bülent hoca lütfen takıntılarından vazgeç.Stancu yerine Anılı alabilirdin..

Arda çıkıyor Batış giriyor tam rezillik..Sok işte Emre'yi;)

İnsua bence gizli kahramandı..Yiğit öldürdü..Baltayı alıp bunu keserse büyük ayıp olur..

Sent from above; BAM..

bu günleri de gördük sonunda

Bu takımda İNŞALLAH bir daha ayhan,sarp,barış,zapata oynamaz. Manisa 11 kişi hücüm yapmaya kalkıştı, arka taraf bomboş. 2 pas yapıp topu ileriye bir türlü taşıyamıyoruz. Taşıyabilsek rahat 5-6 olur. Son olarak bu takıma seneye siyahi,güçlü,hızlı bir forvet şart. Her top şişirme olduğu için o topları kovalayacak adam lazım. Zapata kapattığı köşeden goller yemeye devam ediyor. İNŞALLAH seneye şöyle güvenebileceğimiz,kaliteli, GERÇEK bir kaleci buluruz.

eğer şu zapata denen herif bi daha oynarsa maç falan izlemem

seneler sonra ilk defa bir mac kacirdim bakmadim bakamadim, en iyisi bakmayim maclara ki kazanalim :D

güzel oynadık güzel sonucu aldık ama maçı izlerken ben hakemi acayip beyendim müthiş yönetti maçı provake edecek kararlar vermedi herkes kıvamında oynadı o yüzden ben hakemi tebrik ederim diğer bazı hakemlerde kartlarıyla milleti provake edeceğine bu maçı ders olarak izletsinlerde maç nasıl yönetilir göstersin.

Bülent hoca uyuyor..Sola oynasa idik rahat maçı alırdık..

Bu takımda İNŞALLAH bir daha ayhan,sarp,barış,zapata oynamaz. Manisa 11 kişi hücüm yapmaya kalkıştı, arka taraf bomboş. 2 pas yapıp topu ileriye bir türlü taşıyamıyoruz. Taşıyabilsek rahat 5-6 olur. Son olarak bu takıma seneye siyahi,güçlü,hızlı bir forvet şart. Her top şişirme olduğu için o topları kovalayacak adam lazım. Zapata kapattığı köşeden goller yemeye devam ediyor. İNŞALLAH seneye şöyle güvenebileceğimiz,kaliteli, GERÇEK bir kaleci buluruz.

b-378510-nonda.jpg

benim anlamadığım. bu bülen ünder denen herifi kalan 7-8 maçta gençlere şans versin diye getirmedikmi. adam zaten 5 hafta sonra yollanıp gidecek neden oynatmazsın gençleri. nolcak 3 maç daha kazansan arkadaşım. zaetn unutulacaksın. ama anıl-emre-ahmet-cemsultan oynasa ve tutsa bu camia seni unutmaz adını hep hatırlar.

Bizim çocuklarımızın bir galibiyete ihtiyacı vardı bugün cok güzel bir müsabaka oldugunu düşünüyorum biz ilk yarı itibariyle maçı koparabilirdik çok fazla gol pozisyonuna girdik ligde oynadıgımız müsabakalar içinde bukadar fazla gol pozisyonuna girdigimiz ender maçlardandı... Müsabakadan 3-2 galibiyetle ayrılarak birazda olsa moral kazandık.

Bülent ÜNDER

Geri
Üst Alt