STSL 10/11 H:30 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | 23 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:30 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | 23 Nisan | Maç Sonucu

Bizde oynayan oyuncuların çoğunu serbest bıraksalar Anadolu takımları bile almazlar.

bizim yalanci baskan stad'da miydi?

Ayhan'da futbol zekası yerlerde..

Pozisyon bilgisi zayıf,gücü yok,pasları alayına geriye..

Ne anlatıyorsun ki..

Bir kere onun mevkisinde oynayan oyuncu asla takım rakip alana geçmişken pas kaybı yapamaz arkadaş..

Herkes eşşek gibi 100 metre geri koşuyor onun yüzünden!

Anlamiyorsun bence bu isten bosuna zorlama. Futbol zekasinin iyi oldugunu ben degil Arda da soyluyor. Pozisyon bilgisi zayif, paslari geriye gibi laflar beni guldurur. Paslarinin %80'i ileriyedir, arada arkasindan adam pres yapiyorsa stopere doner ki bu cok normal. Gucu yok dogru ama adam calisiyor, 10 kere yerde kayip top caldi.

Maci tekrar izle gor.

Çok kötü takımız fark yaratacak bir tek Ardamız var.

Kaybedecek birşeyimiz yok ve işi bitmiş ayhan topçu denmeyecek mustafa sarp galatasarayın gelecekteki ilk 18 e de olabilecek bir pino yerine elindeki en iyi forvet olan baros yerine stancuyu oynatan zihniyet nasıl bir zihniyettir merak ediyorum doğrusu ütelik bunları yapanda uefa kupasında emeği olan bir hoca :o ...

Ünder'i skor hariç herşey memnun etmiş :)

Taraftar futbolculara ruhsuz muhsuz diyor da; lan bunlar da yetenek yok, ruhlu olsa ne yazar olmasa ne yazar. Bu adamlari bu takima getirenlere kizarim, futbolculara kizmam.

sarpa marpa kizarken Ayhana kizmayin bugün. adam arkada gökhan zanla tek basina oynadi resmen. kimse geri gelmedi. cok kostu, o yüzden takimi ataga kaldiramadi.

ee biz haftaya napcaz :D Aykut ne zmandır oynamıo mallaşır şimdi.Ufuk bildiğin ufuk.En beteri.Zapata ben güvendikçe benide rezil edio.Q7 tek başına şaklaban yapar bizi.Üçünü birden kaleye alabilsek keşke :D

onların 3ü bile 1 kaleci etmiyorki.yine yeriz

Culio'nun iki kati top calmistir. Cok mucadele ediyor denen Culio ilk yarida Ayhan'dan 100 metre daha fazla mesafe katetmisti :o

Ayhan'in kayarak caldigi top 10'u buldu macta. Iyi de pas dagitiyor. Pas verdikten sonra bazi topcular gibi oldugu yerde maci da izlemiyor.

Sen bunlari goremediysen bir daha izle maci gardas.

:D

İyi de pas dağıtıyor he..

Bu cümleden sonra senle konuşmam bile bu konuyu..

Bak dalgana sen 3 metrede bende pas atarım,kaç tane olumlu dikine 10 metre üstünde ki uzaklıklara pas atmış sen bana onu de..

Culio mu oyun kurar Ayhan mı bu taktikte?

Ayhan dimi..

Ama gel gör ki Ayhan bey nerelerde..

Bana anlatma senin göremediklerini de görüyorum ben,Culio eşşek değil orada habire geri gelip oyun kursun..

Rakibe adam gibi baskı yapamamamızın tek sebebi Ayhan'dır sabaha kadar tartışırım..

En kritik yerlerde sürekli top kaybediyor..

Culio´nun da rakibe pres ve kondisyon dışında numarası yok.Niye bu kadar tutuluyor bu adam taraftar tarafından anlamak güç.

Culio´nun da rakibe pres ve kondisyon dışında numarası yok.Niye bu kadar tutuluyor bu adam taraftar tarafından anlamak güç.

Adam zeki oyuncuda ondan..

Bizde zeki oyuncu 2-3 tane olduğu için olabilir mi?

Geri
Üst Alt