STSL 10/11 H:30 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | 23 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:30 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | 23 Nisan | 1.Yari

Direkten döndü de,orada Sarp'ın dönüp karşı karşıya kalması gerekirdi,kaleye gitmeye korkuyor adam.

Bu durum Galatasarayı yönetenlerin ,bu adamı bu takıma getirenlerin yüz karasıdır..Aynı şekilde şimdi hala oynatanlarında..Çok ciddi söylüyorum şu takımın marka değerine verdikleri zararı adnan polat servetini satsa ödeyemez..

nasıl oynuyoruz arkadaşlar bu gece izleyemiyorum maçı. biri özet geçer mi genel olarak?

Aydın Baros degisikligi olucakmıs:)diorlar

Emre Baros Anıl içeri Culio(Sarp) Aydın dışarı.

Zapata-Sabri-Servet-Gökhan-Insua-Ayhan-Mustafa-Arda-Culio-Stancu-Baros

Baros IN

Aydin OUT

Sarpi falan cikaramayiz cünki yedekte orta saha yok. kayseri duman eder yoksa bizi 2.yari.

Oezbek yok mu kadroda

Ayhan cok iyi oynuyor yalnız takdir ettim.

Ben skordan cok oyuna bakiyorum artik. Bülent Ünder iyi kadro kuramasa da cok iyi TD bence. Bu oyuncularla baya göze hos gelen bir futbol oynatiyor ilk defa. Ben kazanacagimizi düsünüyorum

sarp, stancu, aydin out

anil, emre, baros in

iyi oynuyoruz ama eksik oynuyoruz :)

sağ kanat yok. orta sahada bir adam yok. kaleci yok. 8 kişi baya iyiyiz.

ama aklım arda'nın direkten dönen topu ve insua'nın şutunda kaldı. birinden biri girseydi süper olurdu.

Sarp a hala forma vermek inanılır gibi değil.Sadece mantıklı baktığım yönü alıcısı çıksın diye oynatılıyor olabilir.

Ayhan cok iyi oynuyor yalnız takdir ettim.

oyuncular belirli dönemler formsuz olabilirler.ama takım kötü gittigi için bazılarına cok fazla tepki geldi.torrese bakın.50 milyon pounda gitti bir golu bile yok chelsea de.adam iyi kötü kaptanımızdır.ayıp oldu.yanlış yapıldı.

iyi oynuyoruz ama eksik oynuyoruz :)

sağ kanat yok. orta sahada bir adam yok. kaleci yok. 8 kişi baya iyiyiz.

ama aklım arda'nın direkten dönen topu ve insua'nın şutunda kaldı. birinden biri girseydi süper olurdu.

insuanin sutunu gormedim uzaktanmiydi?

Gole bakakaldım Zapata neyin peşinde acaba o topa çıkılır mı arkadaş? Artı 42. dk.da nasıl top atıştı öyle? Biz bu adama boşuna karpuzcu demiyormuşuz adamdaki teknik bile onu gösteriyor :D Sarpinho'nun şutuna değinmeden geçemeyeceğim ayağına gurban garrdaaaşşşşşş dedim reflex olarak :D Artı bayan olduğum için artı bir duygusallıkmıdır bilmiyorum ama gol attıktan sonra kenetleniyorlar ya ağlatıyorlar insanı :S Gol olmasa daha moralli güzel oynuyorlar ama olsun Baros toparlar şimdi girsin bi hattrick yapsında coştursun takımı :)

Golün videosunu biri buraya eklese ne güzel olurdu.

Sarp a hala forma vermek inanılır gibi değil.Sadece mantıklı baktığım yönü alıcısı çıksın diye oynatılıyor olabilir.

Abi onu alacak adam kesin takımın batmasını istiyordur, bizim başkan gibi... :asd:

Arda çok iyi , Kayseri berbat , biz iyi değiliz.

Herşeye rağmen bu sene en az 10 maçta yaşadığımız bişeyi yine yaşadık. Kalemize gelen ilk top gol oldu. Servet ve Zan(özellikle Servet) ne yaptılar orada öyle. Zaten kalecisiz oynamaya çalıştık.

hep hatali pas...

servet'de forvet olacakmis defans devsirmisler..

zapata kaleci demek icin bin sahit lazim...mahalle macinda bile kaleye koymazsin bu adami

Resmen kalecisiz oynuyoruz. Aykut oynasin bin kere raziyim. Bu nedir ya?

Takım dökülüyor. En az 10 transfer lazım. Oyun anlayışı yok. Paslaşma yok. Allah bizi şu ayhan,musta,servet,zan gibi adamlardan kurtarsın. Ünder amatörü ,madem baros hazır neden ilk 11 değil? Çolak nerde? Ulan bi de tv tv ortalıkta TD olarak dolaşmayın be ya. Zapata karpuzcusu gene aldı içeri bi tane. Seni bu takıma alanın... Polat kulaklarını çınlatıyorum. Keitayı satıp, bizi aydın şaşkınına emanet ettin ya. Ne culio'dan ne de stancu'dan futbolcu olur. Formayı çıkarın edebinizle gidin.

Geri
Üst Alt