STSL 10/11 H:30 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | 23 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:30 | Galatasaray 1-1 Kayserispor | 23 Nisan | 1.Yari

beyler dune kadar ıyı futbol oynansın yenilelim dedik.. ummadıgımız kadar güzel oynanıyor maç.. dünkü maç hala hafızamda.. neydi o bülent uygun - trabzonspor maçı ya..

Devre arasında

Stancu cıkar >>>>

<<<<< Baros girer

Daha sonra skoru cevirirsek Emre Colak ve Anılın girmesini bekliyorum

O kadar atak yapıyoruz oynuyoruz adamlar bi kere geliyor gol atıyorlar arkadas

Takım dökülüyor. En az 10 transfer lazım. Oyun anlayışı yok. Paslaşma yok. Allah bizi şu ayhan,musta,servet,zan gibi adamlardan kurtarsın. Ünder amatörü ,madem baros hazır neden ilk 11 değil? Çolak nerde? Ulan bi de tv tv ortalıkta TD olarak dolaşmayın be ya. Zapata karpuzcusu gene aldı içeri bi tane. Seni bu takıma alanın... Polat kulaklarını çınlatıyorum. Keitayı satıp, bizi aydın şaşkınına emanet ettin ya. Ne culio'dan ne de stancu'dan futbolcu olur. Formayı çıkarın edebinizle gidin.

Baros ne yapacakki?:asd:

ikinci yarıya baros sarpın yerine girsin ikili forvete dönelim zaten defansta açık veriyoruz öyle yada böyle alması lazım riski

Takım dökülüyor. En az 10 transfer lazım. Oyun anlayışı yok. Paslaşma yok. Allah bizi şu ayhan,musta,servet,zan gibi adamlardan kurtarsın. Ünder amatörü ,madem baros hazır neden ilk 11 değil? Çolak nerde? Ulan bi de tv tv ortalıkta TD olarak dolaşmayın be ya. Zapata karpuzcusu gene aldı içeri bi tane. Seni bu takıma alanın... Polat kulaklarını çınlatıyorum. Keitayı satıp, bizi aydın şaşkınına emanet ettin ya. Ne culio'dan ne de stancu'dan futbolcu olur. Formayı çıkarın edebinizle gidin.

Sakin olmalısın bence.

aydin culio stancu ayhan servet

kosuda ilk 5

aydin en cok kosan adam olmus

Stancu'nun kumaşı iyi diyenler varya bence onun kumaşı yanarlı dönerli bir yüzünü gördük bir-iki maç parladı şimdi diğer tarafını sergiliyor. Adam gibi birinin gelip tekrar diğer yöne çevirmesi lazım. Yada aklının başına gelmesi lazım!

Yediğimiz golde rakibin hırsla vurmaya gittiği anda servetin ruhsuz ruhsuz bakışı mükemmel..hani o çok mücadeleci,hırslı Servetin!!!

2. yari full hücum...yedigimizden cok atmaliyiz...

ne kadar defans yaparsan yap bu takim gol yer cünkü hic biriinde kademe anlayisi yok !!!

bülent ünderden cesur hamleler umuyorum

Geri
Üst Alt