STSL 10/11 H:31 | Beşiktaş 2-0 Galatasaray | 30 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:31 | Beşiktaş - Galatasaray | 30 Nisan | 19.00

Atakan Kurt: "Besiktas Diego Forlan ile prensip anlasmasina vardi. Tek bir sart ile Forlani, Besiktasa verecegiz demisler, Arda`yi alirlarsa. Bu notu da Arda`ya ilettim, aynen sunu dedi bana: Evet haberim var, Besiktasa bir güzellik yapacagim."

Herkes Şükrü Saraçoğlu da fb yi yenemediğimizi konuşuyo ama İnönüde son 14 yılda 1 galibiyetimiz varmış oda mucizevi bi galibiyetti Hasan Kabze sayesinde zaten. Bugün kazanmamız lazım bu şanssızlığı bozmamız için ama hiç umudum yok :(

saka mi bu?

Kadroya bak. Kalifiyeli insaat kadrosu gibi. Bi söktürün gidin yaa!

Atakan Kurt: "Besiktas Diego Forlan ile prensip anlasmasina vardi. Tek bir sart ile Forlani, Besiktasa verecegiz demisler, Arda`yi alirlarsa. Bu notu da Arda`ya ilettim, aynen sunu dedi bana: Evet haberim var, Besiktasa bir güzellik yapacagim."

Çok saçma.

Beyler Ligtvdeki BJk duyumcusu bi duyum verrdii , duyumu hic soylemiyim...

bende dinledim ne kadar dogru sence haber :) bide ardanin verdigi cevap baya etkiledi beni ,demekki adam kafasinda bitirmis bizi

Murat Kesen@

İnsua'nın oynatılmamasına bu maç taktiksel olarak bakalım..İnsua'nın bindirmesi falan iyi ama arkaya çok kaçırıyor..Hava hakimiyetide yok..Çağların ise bindirmesi idare eder ama savunması daha iyi,üstelik hava toplarınada iyi çıkıyor..Bjkde q7 arkaya çok sarkıyor..Duran topları iyi kullanıyorlar..Bence hocanın tek iyi hamlesi bu oldu..Ayrıca gelecek sezon insua olmayacak gibi en azından çağları kazanalım son durumunu görelim derim..Balta yedek kalmış ya ona çok şaşırdım:)

Tugay bu hocanın yanında ne yapıyor :o

Nasıl kadro bu ya mustafa kim ya kim nasıl oynar adam refakatçının teki orta sahanın göbeğinde oynuyor olmaz olsun böyle orta saha

Arda-Forlan ne alaka

Forlan arti bi miktar para versinler, Ardayi öyle alsinlar.

Adnan Polat şimdiye kadar fenere çalıştı giderayak da bjkye çalışacak herhalde

Forlan arti bi miktar para versinler, Ardayi öyle alsinlar.

forlani biz degil besiktas aliyormus ,besiktas anlasmis, sadece atletico nun tek sarti egerki ardayi alirlarsa forlan i besiktasa veriyorlarmis ,forlanda anlasmis zaten besiktasla

SAS komandosu gibi takım.

Serkan-Aykut-Sarp :o

Şaka yapmıştır.Arda'nın böyle bir cevabı ciddi olarak söylediğine inanıyor musunuz?

Yedekler:

Cenk Gönen (Kaleci)

Erhan Güven (Sag Bek)

Ridvan Simsek (Sag Bek)

Furkan Seker (Stoper)

Cumali Bisi (Ön Libero)

Roberto Hilbert (Sag Acik)

Onur Bayramoglu (Ofansif Orta Saha)

Robinson Zapata (Kaleci)

Ahmet Kesim (Stoper)

Hakan Balta (Sol Bek)

Emiliano Insua (Sol Bek)

Aydin Yilmaz (Orta Saha - Kanat)

Juan Pablo Pino (Hucüm)

Anil Dilaver (Forvet)

Hilbert ve Pino disindaki oyuncular yaramaz.

Forlan'ı bize versinler yahu öyleyse?

forlani biz degil besiktas aliyormus ,besiktas anlasmis, sadece atletico nun tek sarti egerki ardayi alirlarsa forlan i besiktasa veriyorlarmis ,forlanda anlasmis zaten besiktasla

Biliyorum, paylasmistim zaten bir önceki sayfa da.

Şaka yapmıştır.Arda'nın böyle bir cevabı ciddi olarak söylediğine inanıyor musunuz?

Ne olursa olsun , zaten herkez ustune gidiyo adamin biraz daha dikkatli olabilir , sanki bilmiyor o adamın anında haberi flas haber olarak vericeğine...

bjk'nin yedeklerinin hepsi altyapı oyuncularıyken bizim kadroda altyapıdan hiçbir ortasaha oyuncusu Mustafa Sarp ve Ayhan'ın yerine düşünülmüyorsa kaptsınlar altyapıyı,,boşa zarar. en azından oyuncu çıkaracaz diye umutlanmayız.

hepsi 20 yaşına geldi zaten, bu durumda bile kadroya giremiyorlarsa,bir terslik var bu işte

Lorik Cana'nin sakatligi sürüyor herhalde. Yoksa en kötü yedekte otururdu...

Baris reyiz 18'de yok :)

Geri
Üst Alt