STSL 10/11 H:32 | Galatasaray 3-1 Kasımpaşa | 9 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:32 | Galatasaray - Kasımpaşa | 9 Mayıs | 20.00

Bilemedim ben onu. Kadro yine saçma olacak bence.

Berkin Arslana yeni Arda diyolardı adamda cok istekli A takımda oynamak icin Bülent Ünder sagolsun :o

9e9e6fb1-dca3-4325-9e95-6b56dabd6fcf.jpg

A2 takımla maça çıkmak isteyenler de yok değil beyler bu sadece Bülent Ünder'in isteği değil. Bu kadar emek verdik sezon boyunca, son birkaç maça çıkıp şampiyon yapalım A2 takımı diyen oyuncular var.

Berkin Arslana yeni Arda diyolardı adamda cok istekli A takımda oynamak icin Bülent Ünder sagolsun :o

9e9e6fb1-dca3-4325-9e95-6b56dabd6fcf.jpg

Benimde anlamadığım biz bile bunu idrak edip anlayabiliyorken bu adamlar ne yapıyorlar? Kötü kötü konuşasım geliyor.

Vallaha bu basima ilk defa geldi. Bugün macimiz oldugunu unutmusum vallahi..Kendi kendime diyordum , ulan bugün birsey vardi ama bir türlü aklima gelmemisti. Foruma bir girdim , hemen aklima geldi, bugün mac varmis.

TD olsam söyle birsey yapardim :

Emirhan

Sabri

Ahmet

Sinan

Insua

Cumhur

Yekta

Kazim

Emre

Stancu

Cem

A2 takımla maça çıkmak isteyenler de yok değil beyler bu sadece Bülent Ünder'in isteği değil. Bu kadar emek verdik sezon boyunca, son birkaç maça çıkıp şampiyon yapalım A2 takımı diyen oyuncular var.

O zaman onların beyninde sorun var.

Kewell'ıda kadroya almamış.. Adam bütün hafta calısmıs kadroya girmek için ama yedekte bile yok üzüldüm Kewell'a :(

18 kişilik maç kadrosunda Arda, Kewell, Cana, Anıl, Neill, Serkan ve Mustafa bulunmuyor

hic ama hic inanmiyorum

olaya mantikli bakinca, ben mesela beni kasimpasa macin kadrosuna alacaklar ve ben "a2 sampiyonlugu daha önemli" diyecegim, öyle mi?

hicte, kasimpasaya karsi oynarsam ve etkili performans ortaya koyarsam neler olabilecegini düsündügümde, a2 umrumda bile olmazdi ...

büyük sans bu gencler icin, kimsenin bunu "a2 sampiyonluk" diyip geri cevirecegini sanmiyorum.

teknik direktör demis olabilir ama gencler kesinlikle kasimpasa macin kadrosuna girmek istiyorlardir diye düsünüyorum.

hele berkin, cem, anil, ahmet gibi isimler

18 kisilik kadro kimler var?

cem le emre çolak ilk 11 olsa bari

18 kişilik maç kadrosunda Arda, Kewell, Cana, Anıl, Neill, Serkan ve Mustafa bulunmuyor

Ortasaha göbekte bakalım kim oynayacak..Sarp,Cana falan yok..Barışı oynatmasında deliririm..

Geri
Üst Alt