STSL 10/11 H:32 | Galatasaray 3-1 Kasımpaşa | 9 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:32 | Galatasaray - Kasımpaşa | 9 Mayıs | 20.00

Lan bide Helvaci´nin TD´sini begenip gaza gelmesin taraftar statta :D Tezahürat filan yaparlar bide :D

Merak etme mourinho gelse bizimkiler en fazla bunu soyler :D

[video=youtube;ApH7-0PYVOI]https://www.youtube.com/watch?v=ApH7-0PYVOI]YouTube - Öyle Bir Geçer Zamanki Helvacı helva yapar[/video]

helvacı yalnız kovboy...kimseyle gelmez inanmayın beyleeer..hangi teknik direktör daha seçilmemiş bir başkan adayıyla gelip maç izler..

Bize gelir bence. Güzel bir hamle. Gelirse basarili olur bence. Italyadan da oyuncu aliriz belki. Cok kaliteli adamlar var ucuz paraya kapabilecegimiz (bknz fransa ligi)

evet fransada cok oyuncu var ben baskan olsam ilk moussa sissokoyu alirim toulouse dan

Helvaci baskan secilirse herkese bedava otobüs turlari hediye edecekmis

Merak etme mourinho gelse bizimkiler en fazla bunu soyler :D

[video=youtube;ApH7-0PYVOI]https://www.youtube.com/watch?v=ApH7-0PYVOI]YouTube - Öyle Bir Geçer Zamanki Helvacı helva yapar[/video]

hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop hop

helvaaa helvaaaa helvaaaaaa

işe bak kasımpaşa maçı ünal aysal helvacı maçına dönmüş :)

yahu ben sıkıldım artık yok şu yok bu mu?

millet transferle uğraşıyor biz hala başkan kim olacak- teknik adam kim gibi sorularda takılıyoruz. acele ettiğimden değil diyecem piyasada yerli kalitesi oyuncular teker teker büyük takımlar yolunda- yabancı desen anlaşma yapanlar çıakr 1-2 haftaya.

biz sabretmek yüzünden kaçırdıklarımızı saymayalım.

hadi şimdi bakalım seçim olacak bekleyelim. alıştık artık beklemeye. tek ümidim ünal aysal başkan olduktan hemen 1 hafta sonra anlaştığı teknik adam ve 1-2 futbolcuyu açıklaması. yoksa yine beklemede kalır isek diğer kulupler avrupaya katılacakalrı için elini çabuk tutar iyi oyuncularıda kapar. bizde bekleriz yine bir umutla ....elinizi çabuk tutun yahu.

ben bişey diyeyim yine ortaya eğer akıllarında fiath terim yoksa15 mayıs günü faith terim beşiktaşa gider

beşiktaş bu para harcama hevesiylede 3-4 daha adam gibi futbolcu alır. geri kalan taraftarın terimi benimsemesi.

bi karar alın artıkk.....

Aykut Erçetin, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Gökhan Zan, Çağlar Birinci, Ayhan Akman, Emmanuel Culio, Yekta Kurtuluş, Kazım Kazım, Emre Çolak, Bogdan Stancu

Galatasaray

Aykut Erçetin, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Gökhan Zan, Çağlar Birinci, Ayhan Akman, Emmanuel Culio, Yekta Kurtuluş, Kazım Kazım, Emre Çolak, Bogdan Stancu

Yedekler

Ufuk Ceylan, Hakan Balta, Aydın Yılmaz, Barış Özbek, Milan Baros, Juan Pablo Pino, Cem Sultan

Bi Emre Colak oynuyor. Yekta var. Digerleri ayni. Lesh. Aferin Bülent Hoca

Ya Baros oynamiyorsa Stancu niye oynuyor da Cem oynamiyor? Rezalet ya

Sadece EMre ilk 11 de genç olarak

Cem sözleşmesini uzatsın da öyle oynasın

Geri
Üst Alt