STSL 10/11 H:33 | Gençlerbirliği 2-3 Galatasaray | 14 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:33 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | 14 Mayıs | İkinci Yarı

bamsız ve baltasız takım oynuyor, serveti de çıkarsak daha da oynayacağız.

Cevap: STSL 10/11 H:33 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | 14 Mayıs | İkinci Yarı

Beyler tamam kapak oluyoruz da Culio ilk yarı böyle oynamıyo du lan valla bak :o

Cem'i hayatında bir kez izlemeyen veya 1 ay öncesine kadar tanımayan adamlar, oynatmıyor diye Bülent Ünder'e düşman oluyor. :)

ben hiç izlemedim ama stancu yerine oynaması lazım. stancu'dan kötü oynasa, batırsa bile en azından görmüş olur insanlar, çocuğa bir fırsat.

şu maçı kaybetsek ne olur kazansak ne olur. en azından ışık var mı yok mu görürüz.

Spikerler acayip sisiriyorlar Servet'i. :o

15 dakikada 3 net hata yaptı. Avrupai bir takım, affetmez 4-2 öne geçerdi şuan. Servet fuzuli masraf.

Oha gole bak. Adamın dakikası dakikasını tutmuyor valla.

Ünal Reis Maratona çıkacakmış. İnşaAllah iyi birşeyler söyler... :tiphat:

İmparator Fatih Terim SESLERİİİİİİİ

Bravo Ufuk :asd:

Cevap: STSL 10/11 H:33 | Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray | 14 Mayıs | İkinci Yarı

Hahahaha rakip takım kalecisine 3 futbolcumuz pres yapıyor, en son 2002 yılında fln vardı böyle görüntüler. Gönderilme korkusu işte. :)

Bülent Ünder geldikten sonra takımın fiziği elverdiğince pres yapmaya çalışıyor.

sey, önce top gelmesin diye saklananlar simdi kaleciye "cabuk, cabuk at" diyor, gaza gelmisler.

Cem'i hayatında bir kez izlemeyen veya 1 ay öncesine kadar tanımayan adamlar, oynatmıyor diye Bülent Ünder'e düşman oluyor. :)

Adı Cem yada Ahmet Mehmet fark etmez hiç bir hedefimiz yokken yedek kulübesindeki Alt yapıdan çıkma forvetimizi Fiyasku'ya tercih ederim.

Kazım gerçekten güzel oynuyor helal.

Bu arada YEKTA bizim ön libero sorununu çözdü gibi, inşallah yanıltmaz bizi.

ben hiç izlemedim ama stancu yerine oynaması lazım. stancu'dan kötü oynasa, batırsa bile en azından görmüş olur insanlar, çocuğa bir fırsat.

şu maçı kaybetsek ne olur kazansak ne olur. en azından ışık var mı yok mu görürüz.

Çok şey olur. Ligi 14. bitirmek var, 7-8. bitirmek var. Cem kötü demiyorum ama oynatmıyorsa da, zorlamanın gereği yok. Oynayınca kesin gol atacak diye birşey yok sonuçta.

Culio abarttın hacı :)

Culio, devre arasında bizim forumu ziyaret etmiş olabilir.

arkadaşlar özür dilerim biraz konu dışı ama bu gece transfer nöbeti açılacak mı ?

ufuk biraz zamana yatmasi lazim yaaa

Geri
Üst Alt