STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor - Galatasaray | 18 Eylül | 20.30

Servet inanılmaz pozisyon hataları yapıyor, kontra hücumlarda topla gelen adama basayım derken yerini boşaltıyor bkz. bu sezon Sivas maçında yediğimiz ikinci gol. Bu şekilde yediğimiz gollerin haddi hesabı yok. Ayrıca pres yediğinde dağılıyor, dağlara taşlara vuruyor, teknik sıfır. Bir stoper hareketi yok, ne biliyim Neill gibi ayaklarına hakim değil. Uzun pas atması mucizelere bağlı mesela. Ama savaşıyor ve bütün zaaflarını bu şekilde kapatmaya çalışıyor. Ben olsam, Hakan Balta için Servet'i düşünmeden keserim. Bana defansta değil, orta sahada savaşan adam lazım çünkü. Gerideki adamların daha değişik meziyetleri olmalı.

Barış için tek bir olumlu şey söyleyemeyeceğim. Mustafa-Barış-Ayhan, bunların al birini vur ötekine. Hiçbirini hiçbiri yerine oynatmam, çünkü hiçbirini oynatmam bana kalsa. Ama içlerinde hem defansif hem ofansif özelliklerinin olması ve üçünün içinde en iyi tekniğe sahip olmasından dolayı Ayhan'ı tercih ederim. Orta sahada savaşan adam dediysem iki pas da yapabilsin elbette.

Aydın ise benim gözümde 10 Serdar eder. Bu kadar nettir. Yetenek açısından Serdar'dan iyidir, ayaklarına daha hakimdir, özkaynaktan yetişmedir, ama çok tembel bir adamdır, çalışmayı hiç sevmez. Zaten adam gibi çalışsa, kondisyonunu artırsa, güçlense, Jesus Navas kadar olmasa da bayağı iyi yerlere gelebilirdi. Ama bu Aydın'dan hiçbir şey olmaz.

Buca maçında daha önce dediğim gibi oyuncular %100 de değil, %200 koyup, bu maçı almalılar. Teknik taktik diziliş kadro madro hikaye oldu artık. En azından bir sre için. Kazanma alışkanlığı edinmemiz ve güven kazanmamız için bu maçı almamız şart ve nasıl alacağımız beni ilgilendirmiyor. Gaziantep maçı gibi olsun bizim olsun.

Stada gelecek arkadaşlar o kadar organizasyon düzenliyoruz katılım çok az.

Derbi haftasını 3 puanla kapatmalıyız.

Sabri'nin sakatlanması çok kötü oldu. Riijkard bize kıyak geçmezse her zaman ki gibi Ali Turan'ı orada oynatır.

Ufuk

Ali Turan - Neill - Servet - Insua

Ayhan - Mustafa

Pino - Misi - Kewell

Baros​

Böyle de bir kadroyla sahaya çıkarız. Belki sürpriz olarak Pino'nun yerine Aydın'ı oynatıp Mustafa Sarp'ın yerine Cana'yı ilk 11'de başlatabilir ki ben böyle olmasından yanayım. Veya Mustafa Sarp'ın yerine Barış'ı oynatabilir.

Bu maçı ne olursa olsun kazanırız. Fakat artık önceki maçlar gibi rezil bir oyun oynamamalıyız. Topu rakip yarı alanda tutmalıyız. En az 4-5 gol pozisyonlarına girmeliyiz. Geçen maç gibi oynarsak basın daha fazla vurmaya başlar Riijkard'a.

Oyunu çok geride kabul ediyoruz büyük kopukluklar oluyor.Ofansif 4 futbolcumuz önde basarsa ezeriz çoğu takımı.

Bugün alıcam biletimi Hilton'dan.Açıkta olacağım :)

--------------Ufuk-------------

----Ali---Neill--Servet---Insua--

----------Cana--Ayhan--------

-Aydın-----Misimovic---Kewell--

------------Baros--------------

şeklinde çıkmalıyız bence.Cana kesinlikle 11'de olmalı.

Can biz 4 de hiltonda olacağız.

Niye organizasyonlara bakmıyorsun ?

karşıyakada olan arkadaslar biletler carrefourda da var.haberıiniz olsun.takım hangı otelde kalcak acaba bı ımza falan alsak.karsılasak.buyuk ıhtımal swiss te kalırlar

Allahın izniyle alıcağız bu maçı

Serkan Kurtuluş oynar inşallah sağ bekte

---------------------------Ufuk--------------------------

Serkan K.---------L.Neill-----------Servet---------H.Balta

------------------Cana---------Barış------------------

----Aydın--------------Misimovic--------------Kewell----

------------------------Baros---------------------------

Eğer Rikard illa Ali Turanı oynatacaksa Neillı sağ beke çekip Ali Turanı stoperde oynatmalı bence

sağbekte mutlaka Serkan oynamalı.

Geçen Lig TV'de Ali Ece şöyle bir şeyler anlattı. Aklımda kalanını yazıyorum.

- Sadece kulüp bazında değil, ülke bazında hiç bir şey F. Rijkaard'ın istediği gibi gitmiyor. Zamanında Deco'nun Milli Takıma çağırılınca oynamasını istememişti. Çünkü sakatlıktan yeni çıkmıştı. Ama yanlış hatırlamıyorsam Deco sahaya çıkmış ve yine sakatlanmıştı. Bundan bir kaç ay sonra aynı durum yine gerçekleşti. Yaklaşık 1 aydır oynamayan Deco, sezon sonlarına doğru yine bir maç için çağrıldı.. Aynı şeyleri söyledi F. Rijkaard ama bu sefer Deco hocasını dinledi ve maça çıkmak istemedi. Milli takım sonrası ise sanırım Osasuna maçında Deco 90 dakika oynadı, 1 gol 1 asist yaptı ve Barcelona birinciliğe yükseldi. Yani demek istediğim, oyuncuların F. Rijkaard'ın dediklerini biraz dinlemesi lazım.

- Sadece kulüp bazında değil, ülke bazında hiç bir şey F. Rijkaard'ın istediği gibi gitmiyor. Zamanında Deco'nun Milli Takıma çağırılınca oynamasını istememişti. Çünkü sakatlıktan yeni çıkmıştı. Ama yanlış hatırlamıyorsam Deco sahaya çıkmış ve yine sakatlanmıştı. Bundan bir kaç ay sonra aynı durum yine gerçekleşti. Yaklaşık 1 aydır oynamayan Deco, sezon sonlarına doğru yine bir maç için çağrıldı.. Aynı şeyleri söyledi F. Rijkaard ama bu sefer Deco hocasını dinledi ve maça çıkmak istemedi. Milli takım sonrası ise sanırım Osasuna maçında Deco 90 dakika oynadı, 1 gol 1 asist yaptı ve Barcelona birinciliğe yükseldi. Yani demek istediğim, oyuncuların F. Rijkaard'ın dediklerini biraz dinlemesi lazım.

Katılıyorum Orkun. Ama bizde milli duygular ağır basıyor o yüzden biraz zor.

Bu arada ben, Deniz, Özgür ve Can biletlerimizi bugün aldık.

Katılıyorum Orkun. Ama bizde milli duygular ağır basıyor o yüzden biraz zor.

Bu arada ben, Deniz, Özgür ve Can biletlerimizi bugün aldık.

yaa biletleri nerden alıyoruz amcamın oğluda alacakmış bana soruyor.?:(

Bizim oyuncular hiç dinlermi Rijkaard'i, FT olsa ...:o

Hilton Otelin'deki Doktoroğlu Turizm'den alabilir biletleri kuzenin.

Geri
Üst Alt