STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor - Galatasaray | 18 Eylül | 20.30

Geçen antep maçında kadroyu görünce 4-2-3-1 oynayacağımızı düşünmüştüm..Ama maç başladı bi baktım mustafa sarp misimoviçin bile önünde ileride gölge pres yapıyo..

Ee ne oluyo doğal olarak Ayhan tek kalıyo savunmanın önünde..

Rijkaard ın karar vermesi gerekiyor artık..Misimoviçi serbest adam olarak oynatmalı gerisine savunması çok kuvvetli koştuğu kadar topu da kapan adamlar koyması lazım..Misimoviçten sağ iç ya da sol iç yapmaya uğraşmamalı..

Ayhan mutlaka oynayacak hem formundan dolayı hem de sorumluluk alma yetisinden dolayı..Yanına konacak adam ise misimoviç de geldikten sonra asla M.sarp olamamalı..Normalde Cana ama illa kontenjan ise kesinlikle barış oynamalı ayhanın yanında..Bazen içimden geçmiyor değil,onca adama piyango vuruyor sakatlık konusunda ama bu mustafa okunmuş herhalde tık yok..tövbe tövbe..

Benim istediğim dizilim:

Ufuk

Barış-Neill-Servet-Insua

Cana-Ayhan

Pino-Misimoviç-Aydın

Baros

Yönetim ne yapıp edip selçuk inanı almalı seneye

Savas cikar :) Tek sansimiz sözlesme yenilememesi olur. Ama Trabzon simdiden baski yapiyordur Selcuk´a. Ayrica böyle kaliteli Türk futbolcular icin paraya kiyilmali. Yoksa hicbir zaman en gözde yerli futbolculara sahip olamayacagiz. Yillardir Fenerbahce ve Besiktas bu konuda daha iyi transferler yapiyorlar.

Cana mutlaka oynamalı. Rijkaard'a çok kızıyorum bu konuda. Gerekirse Serdar Özkan oynasın ilerde, ona bile razıyım.

Orta sahada hakimiyet tamamen Bucaspor'da olacak. En az 2 tane gol yiyeceğimizi düşünüyorum. Leko ve İbrahim ile oyunu yönlendirir Buca.

Serdar değil Aydın oynasın sağda,ortada da Cana oynasın.

Cana mutlaka oynamalı. Rijkaard'a çok kızıyorum bu konuda. Gerekirse Serdar Özkan oynasın ilerde, ona bile razıyım.

Orta sahada hakimiyet tamamen Bucaspor'da olacak. En az 2 tane gol yiyeceğimizi düşünüyorum. Leko ve İbrahim ile oyunu yönlendirir Buca.

Aynen Elano sağkanatta oynuyor da ne oluyor.Cana'nın ortasahayı toparlayacağına inanıyorum ben.Serdar veya Aydın'dan biri sağaçık oynasın Elano'dan kötü oynamaz hatta artık performans gösterir.

Leko çok iyi oyuncu bizim BAM'dan kaliteli bir adam zor maç olacak.

-------------Ufuk---------------

--Serkan--Neill---Servet--Insua---

----------Cana---Ayhan-----------

-----------Misimovic--------------

---Serdar---Baros-------Kewell----

Aynen Elano sağkanatta oynuyor da ne oluyor.Cana'nın ortasahayı toparlayacağına inanıyorum ben.Serdar veya Aydın'dan biri sağaçık oynasın Elano'dan kötü oynamaz hatta artık performans gösterir.

Leko çok iyi oyuncu bizim BAM'dan kaliteli bir adam zor maç olacak.

--Serkan--Neill---Servet--Insua---

----------Cana---Ayhan-----------

-----------Misimovic--------------

---Serdar---Baros-------Kewell----

Aydın oynamalı,geçenki maçta performansı gayet iyiydi.

Kadronun aciklanmasini gercekten merakla bekliyorum. En azindan macin heycani kadar kadronun heycani da var :) Kötüye alistiralim da kendimizi.

farka gidecez inş.

Adam gibi bir orta sahayla oynayalım artık da sağ kanada odun da koysak farketmez kaldı ki Aydın'ın veya Serdar'ın en az sağ kanattaki bir Elano kadar etkili olabileceklerini düşünüyorum.

--------------------------------

-Serkan--Neill--Servet--İnsua---

---------Cana--Ayhan-----------

------Aydın----Misi----Pino------

--------------Baros-------------

gibi bir 11'le çıkcağımızı umuyorum.

Sağ bekte Serkan yerine Barış da olabilir ama illa Ali Turan oynayacaksa sağ bek Neill -stoper Ali düzenini tercih ederim.

Aydın/Serdar, Pino/Kewell ise tercih sebedir ama artık Sarp-Ayhan-Barış üçlüsünü birlikte görmek istemiyorum sahada.

Adam gibi bir orta sahayla oynayalım artık da sağ kanada odun da koysak farketmez kaldı ki Aydın'ın veya Serdar'ın en az sağ kanattaki bir Elano kadar etkili olabileceklerini düşünüyorum.

-Serkan--Neill--Servet--İnsua---

---------Cana--Ayhan-----------

------Aydın----Misi----Pino------

--------------Baros-------------

gibi bir 11'le çıkcağımızı umuyorum.

Sağ bekte Serkan yerine Barış da olabilir ama illa Ali Turan oynayacaksa sağ bek Neill -stoper Ali düzenini tercih ederim.

Aydın/Serdar, Pino/Kewell ise tercih sebedir ama artık Sarp-Ayhan-Barış üçlüsünü birlikte görmek istemiyorum sahada.

Güzel kadro ama Pino'nun solaçık olması ilginç geldi bana :)

----Cana-----Ayhan-----

----------Misi-----------

Pino----------------Kewie

---------Baros-----------

şeklinde bir dizilişle çıkarsak bence iyi olacaktır.Tabii ki teknik patron Frank Rijkaard'dır.Takdir ona ait.

----Cana-----Ayhan-----

şeklinde bir dizilişle çıkarsak bence iyi olacaktır.Tabii ki teknik patron Frank Rijkaard'dır.Takdir ona ait.

Böyle çıkarsak Neill veya Insua'dan birinin yedek kalması lazım.Bence Pino 2.yarı girecek.

Ayhan ve sarp oynayıp cana yedek beklerse yuhh artık.Rijkaard kendini kovdurmak istiyor diye yorum yapmaktan başka seçeneğim olmaz.

Bir saat sonra kadrolar aciklanir degilmi?

Kewell Baroş İnsua Neil Misimoviç bu 5 i garanti bakalım 6. kim olcak

----Cana-----Ayhan-----

Şu yabancıları sayıp kadro yapın allah aşkına ya :o

Geri
Üst Alt