STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-1 Galatasaray | 18 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:5 | Bucaspor 0-0 Galatasaray | 18 Eylül | İlk Yarı

Ayhan oynamaya devam ederse 2. yarıyı izlemiycem büyük yemin ettim.Rijkaard takıma en ufak bir katkı yaptığı anda da her maça gitmeye başlıycam tekrardan ama öyle birşey yapamayacağına eminim.

Sorun Hoca da Rijkaard 5 para etmez bir hoca.!! Çıksın GS ye ne oynattığını anlatsın!!

Bülent Uygun bile TSL in en toplama ekibini kurmuş adam gibi pas yapıtırıyor.

Rijkaard efendi 1,5 yılda GS yi sıradan Anadolu takımından beter etti.

4-3-3 al ada evine git!!

3 lü orta alan kurgusu syesinde Ayhan- Mustafa - Misi oratada maymun oldu!!

Bu hocayı kovun adam gibi bir hoca getirin. ŞU GS 11 i adam gibi hocayla Ayhan la Mustafayla bile bu takıma 5 atardı.!!

10. dakikadan sonra kapattım maçı. Yapılan yorumlara bakınca haklı olduğumu anladım. Halbüki daha dün büyük umutlarla Lig Tv bağlatmıştım eve. Yarın ilk işim kapattırmak olacak. Sonu olmayan bir acı çekiyorum maçı izlerken.

Artik sorunun nerde oldugunu inanin ki anlamiyorum. Sorun Rijkaard´da olmasin?

Hani topu kaybettiniz anliyoruz, hemen topun pesinden git be ozaman, bizimkiler 5 saniye bakiyorlar ondan sonra yapmacik hareketlere topu almaya calisiyorlar.

Press denen sey zaten yok.

Kewell da gereksiz tartismalara girmese, sacma sapan seylerden kart yiyecek.

CSKA macinda Quaresma topu kaybetdi, hemen geriye dondu. Suratle geriye gelip rakip orta saha cisgizisini gecer gecmez topu kapmasi muthis keyif verdi. Yatacak diyoruz ama, simdilik yatacak gibi gorunmuyor.

4.lük yada 5.lik çok iyimser olmuş.Ligin kötü futbol oynayan takımıyız.İlk 10 içinde bitirirsek şükredelim.

Aynen. Ligin açık ara en kötü futbolunu oynuyoruz hem de bu kadroyla... Yahu Ayhan kötüyse, Mustafa kötüyse Musa'yı oynat, Cumhur'u oynat. Yeter artık bıktım bu futbolu izlemekten.

yine berbat oynuyoruz bi tane belese bi gol atarsak aliriz maci yoksa 0 0 biter

sen iyimsersin, ben ilk 5'e bile giremeyiz diyorum, futbolun adaleti varsa bu takim bu sene orta siralarda bitirir, cok cok kötü bir takimimiz var.

Takım demeye bin şahit ister...

Kewel ya da Pino çıksın Aydın girsin

Mustafa çıksın Cana girsin

Ayhan çıksın Barış girsin

Iddia'ya var misin?

Varım STSL'de sahada aynı anda 7 yabancı bulundurursan maçın skoru 3-0'dan başka birşey olamaz.

Arkadaşlar hepiniz futboldan anlıyorsunuz ama böyle ufak tefek şeylere dikkat etmediğiniz için size TD lisansı vermiyorlar
:D

Kewel ya da Pino çıksın Aydın girsin

Mustafa çıksın Cana girsin

Ayhan çıksın Barış girsin

Ben Arsenal macini seyrediyorum cokda zevkli macti... son saniyede 90 + 4 de atti Sunderland 1:1

Su güzelim Izmirde hicmi adam gibi top oynanacak stad yokda,burada oynamaya mecbur birakiliyoruz.Ocakda muhtemelen buzlu olan konya deplasmaninda bile gol atma ihtimalimiz bu oynadigimiz sahadan daha yüksek.

Sonra derlerki niye dünya yildizlarini türkiyeye getiremiyoruz diye,senin maclarin böyle stadlarda olursa,ligimiz bilica tarzi kazmalarla dolar tasar,gelen yildizlarda futbol ulemalarinin acimasiz elestirilerine maruz kalir.

takim da kac tane elano var? benim bildigim elano 1,5 senedir bir defa ilerdeki adamlari beslemedi, simdi diyeceksin hic o pozisyonda oynatmadilar, beslemek isteyen veya becerebilen heryerde besler, ama elano'nun ne o yetenegi ne de o istegi.

Ben forvet arkasimi oynatin diyorum ?? Koyun Mustafa'nin yerine bütün toplari dikine ve cogu zamanda adrese teslim oynar.

Beni haksız çıkarmadınız. Rezalet oynayacağımızı söylemiştim. Geçen sene bile arada sırada iyi oynuyorduk. Bu sene hiç bir ışık göremedim. :o

Sorun Hoca da Rijkaard 5 para etmez bir hoca.!! Çıksın GS ye ne oynattığını anlatsın!!

Bülent Uygun bile TSL in en toplama ekibini kurmuş adam gibi pas yapıtırıyor.

Rijkaard efendi 1,5 yılda GS yi sıradan Anadolu takımından beter etti.

4-3-3 al ada evine git!!

3 lü orta alan kurgusu syesinde Ayhan- Mustafa - Misi oratada maymun oldu!!

Bu hocayı kovun adam gibi bir hoca getirin. ŞU GS 11 i adam gibi hocayla Ayhan la Mustafayla bile bu takıma 5 atardı.!!

Tamam.

servet ayhan sarpi cikar hic bir degisiklik olmaz oyunumuzda

yerlerine birileri girsin demiyorum

sadece cikart

sahanında maşallahı var

Biz bu dandik bucaya bile üstünlük kuramıyoruz bu ne yaw

Artik sorunun nerde oldugunu inanin ki anlamiyorum. Sorun Rijkaard´da olmasin?

Ben bunu geçen sene yazdığımda küfür yemediğim kalmıştı. :) Hala söylüyorum bu takımın 1.5 senedir düzgün oynadığı belki 5 tane maç vardır(hepsi de geçen seneden).İyi diyen varsa bundan önce Galatasaray'ı takip etmemiştir.

Geri
Üst Alt